Evet dediğiniz doğru işyerinde patronuma oluyor ofis arkadaşlarıma oluyor çünkü çok fazla psikolojik şiddet var kimse kimseyle normal konuşmuyor herkes birbirini ve son girdiğim içinde beni ezmeye çalışıyor 1 yıldır neredeyseBende de oluyor bu zaman zaman. Ama farkettim ki çok samimi bulmadığım bi ortamda , samimi olmadığım insanlara karşı oluyor bu durum. Normalde yok çünkü böyle bir durumum. Gel beraber aşalım destek olalım birbirimize. Ben bunla ilgili destek almayı düşünüyorum çünkü bazen cidden Canımı sıkıyor. Ben de kekelemeden ziyade duraklama söyleyeceğimi unutma , odaklanamayan, takılma oluyor
Bunu detaylı cevaplamak istiyorum gündüzİşyerinizde mobbing mi var?
Eşiniz ne konuda sıkıyor sizi?
Bu konu öyle basit değil bence. Belli ki çok aşırı baskı altındasınız ve vücudunuz sinyal veriyor.
Beynimin yavaş çalıştığını düşünmeye başladımSorununu psikolojikse kisa surede toparlar, ama fizyolojik bir durum olabilir afazi gibi, bence bir norolojiye gorunun siz
Evet dediğiniz doğru işyerinde patronuma oluyor ofis arkadaşlarıma oluyor çünkü çok fazla psikolojik şiddet var kimse kimseyle normal konuşmuyor herkes birbirini ve son girdiğim içinde beni ezmeye çalışıyor 1 yıldır neredeyse
Konusmak istiyorsunuz ama ifade ederken soyleyemiyor musunuz? Yani agzinizdan bir turlu cikmiyor gibi mi?Beynimin yavaş çalıştığını düşünmeye başladım
herhangi bir hastalık riskine karşı nörolojiyede gitmekte fayda var.bahsettiğiniz takılmalar parkinson rahatsızlığının ilk belirtilerinden...sonrasında ufak sakarlıklar ile hastalık ilerlemekte...
Annem çok yavaş bir kadın ama mantıklı düzgün konuşur onu çok eleştirirdim anne hızlı konuş niye böylesin derdim.Şuan 29 yaşındayken 50 yaşında annem gibi oldum.Bişeyi dümdüz konuşamıyorum hep takılıyorum ,karşıdakine kendimi eskisi gibi dinlettiremiyorum.Kekeliyorum.Panikliyorum.Bu durumu yaptğım stresli işime ve işyerime ve evliliğimde bi konuda psikolojik baskıya bağlıyorum.Kendimi ifade edebilcek akıcılıkta konuşamıyorum.Bu konuyu nasıl aşabilirim.Nasıl kendimi geliştirebilirim.Kitap okuma alışkanlığı nasıl kazanırım.
Bende de yaklaşık 3 4 aydır bu durum var herşeyi unutmaya başladım gibi geliyor kelimeleri cümleleri karsimdakine kendimi ifade edemiyorum gibi geliyor halbuki ben cenemle herkesi ikna eden biriydim doktora basvur dediler bende basvuracagimKonusmak istiyorsunuz ama ifade ederken soyleyemiyor musunuz? Yani agzinizdan bir turlu cikmiyor gibi mi?
Bir yakinimizda boyle bir soeunla karsi karsiya o yuzden son gunlerde konuyla cok ilgiliyim. Afazi diye bir durum, bir turlu konusamiyor ifade edemiyor kendini en sonunda sinirlenip susuyor. Bence de bir noroloji gormeliBende de yaklaşık 3 4 aydır bu durum var herşeyi unutmaya başladım gibi geliyor kelimeleri cümleleri karsimdakine kendimi ifade edemiyorum gibi geliyor halbuki ben cenemle herkesi ikna eden biriydim doktora basvur dediler bende basvuracagim
konusma terapisti.Annem çok yavaş bir kadın ama mantıklı düzgün konuşur onu çok eleştirirdim anne hızlı konuş niye böylesin derdim.Şuan 29 yaşındayken 50 yaşında annem gibi oldum.Bişeyi dümdüz konuşamıyorum hep takılıyorum ,karşıdakine kendimi eskisi gibi dinlettiremiyorum.Kekeliyorum.Panikliyorum.Bu durumu yaptğım stresli işime ve işyerime ve evliliğimde bi konuda psikolojik baskıya bağlıyorum.Kendimi ifade edebilcek akıcılıkta konuşamıyorum.Bu konuyu nasıl aşabilirim.Nasıl kendimi geliştirebilirim.Kitap okuma alışkanlığı nasıl kazanırım.
Aynen arkadaşım kitap okuyorum ama bir gelişme göremiyorumKesinlikle benim durum daha önce edebiyata düşkündüm şiir yazardım konuşmacıydım çok önceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?