Ay görsen bi soru soruyor demek istediklerimi diyemiyorum geçiştiriyorım sonra içimde kalıyor rüyalarımda söylediğimi görüyorumNeymiş bu kayınvalideler böyle be sizi fena korkutmuşlar kızlar
benim kayınvalidem yok ama bende öyleyim cümlelerim hep birbirine giriyo düşününce diyorm ki ne kadar çok saçmalamışım falan niye böyle oluyo acabaAy görsen bi soru soruyor demek istediklerimi diyemiyorum geçiştiriyorım sonra içimde kalıyor rüyalarımda söylediğimi görüyorum
Bir bilsembenim kayınvalidem yok ama bende öyleyim cümlelerim hep birbirine giriyo düşününce diyorm ki ne kadar çok saçmalamışım falan niye böyle oluyo acaba
Ayyynen sosyal gerginlikyazdıklarına bakınca hiç böyle bir tarz sorun yaşayacak birine benzemiyorsun. gayet anlaşılır ve okunaklı yazmışsın.bu yüzden şaşırdım doğrusu. üniversite okuyorsan kitap da okuyorsundur muhtemelen. ya sosyal gerginlik yaşıyorsun benim gibi. ya da kafan genel olarak dolu veya düşünmeden konuşuyorsun kelimeler karışıyor.
Ayna karşısında konuşma pratiği yapmak benim de aklıma gelmişti aslında.deniycem teşekkürlerKonuşma pratiği yapabilirsin, geç aynanın karşısına bir konu hakkında uzun uzun konuş, hem mimiklerini filan kontrol etmeyi öğrenirsin. Bir de kelime hazinen fakir olabilir, çok kitap oku, şiir oku, hatta şiir ezberle. Sezai Karakoç, Ahmet Arif, Cemal Süreya gibi daha ziyade Türkçe kelimeler, deyimler kullanan şairlerin şiirlerini ezberlemeye çalış. Emin ol çok faydasını göreceksin. Bir de kendine güven.
Ayna karşısında konuşma pratiği yapmak benim de aklıma gelmişti aslında.deniycem teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?