• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşma sıklığı ?

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Sevgilinizle gün içinde konuşma sıklığınız nasıldır ? Bizim uzun mesafe ilişkimiz var ,sık aralıklarla görüşemiyoruz.
Telefon tek iletişim kaynağı. Ben her fırsatta ilgileniyorum , mesaj yazıyorum arıyorum fakat o gün içinde ya bir kere arar ya bir kere mesaj yazar.Ya da hiç aramaz.Kısacası pek arayıp sormaz.Bu sevmediğini mi gösterir?

Sevgilim yok evliyim. Akşam ve sabah görüyorum. Çok bile geliyor. Bide telefonla mı görüşeceğim.
Ölüm kalım yoksa aramam, ararsa da kısa keserim.
Sanırım benim bu konuyla pek bir bağlantım da yok.
Yılgın bir kadın olarak ortamı gençlere bırakıyor ve kaçıyorum.

Sevgilinizle gün içinde konuşma sıklığınız nasıldır ? Bizim uzun mesafe ilişkimiz var ,sık aralıklarla görüşemiyoruz.
Telefon tek iletişim kaynağı. Ben her fırsatta ilgileniyorum , mesaj yazıyorum arıyorum fakat o gün içinde ya bir kere arar ya bir kere mesaj yazar.Ya da hiç aramaz.Kısacası pek arayıp sormaz.Bu sevmediğini mi gösterir?

Eşimle sevgiliyken hiç mesaj atmaZdı çünkü sevmezdi . Arama ise bir kere olurdu o da akşam. Tam eve gelmişim dinleneceğim dizi izleyeceğim arardı gıcık olurdum uykum gelirdi . Dinlenemezdim.telefonla konuşmaktan soğumuştum

Gun içinde bi iki mesaj ikimizde çalıştığımız için ama akşamları dedikodu yaparız genelde . haftada iki kerede görüşmeye çalışırız.

işteyken yoğunluğa bağlı 3-4 kez mesajlaşma
işten eve dönerken telefonla konuşuyoruz
akşam birkaç mesaj şakalaşma yatarken mesajlaşıyoruz sonra sabah günaydın ve yine aynı

Eşimle sevgiliyken 1.5 sene uzakta ilişki yürüttük. İşi yoğun olsa bile her fırsatta arar mesaj atar akşam eve geçtiğinde de bütün akşam beni görmek için kamera açtırırdı. Bana göre bu da abartıydı ama eşim mutlu oluyor diye ses etmezdim. Çalışıyorken yoğunluktan arayamıyor diyeceğim ama insanın sevgilisini hele de uzaktayken 1 kere araması ya da hiç aramamasını çok ta iyi niyetli bulmadım. Siz de aramayın ,mesaj atmayın bakın bakalım ne zaman fark edip soracak. Ya da umursayacak mı?
Aslında bunu yazarken bile muhtemelen cevabı var sizde sadece iyi şeyler duymak teselli edilmek istiyorsunuz.:KK64:

Sevmiyor diyemem ama bende uzun süredir uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. İşimiz olmadıkça sık sık konuşuruz görüntülü konuştuğumuz zamanlarda olur. Hatta bazen günü birlik uçakla yanıma gelmek istediği zamanlar olur. Bu konuyu sakince sevgilinizle konuşun belkide düşündüğünüz gibi artık size karşı birşey hissetmiyordur:110:

Mesafe engel diyil deselerde asinda engel oluyor.mesela ben esimle bir aydan fazla gorusmedigimiz oldu.hep kavga cikardi kendi kendiliyinden aramiz bozulurudu.ayda bi mutlaka gorusyoduk.ve her gun mutlaka gunde 5 kere aradi gun icinde toplam 1 saat mutlaka konusurduk.sizin iliskinizi bilemiyorum ama bence normal degil bu benim fikrim.

Eşimle sevgiliyken 1.5 sene uzakta ilişki yürüttük. İşi yoğun olsa bile her fırsatta arar mesaj atar akşam eve geçtiğinde de bütün akşam beni görmek için kamera açtırırdı. Bana göre bu da abartıydı ama eşim mutlu oluyor diye ses etmezdim. Çalışıyorken yoğunluktan arayamıyor diyeceğim ama insanın sevgilisini hele de uzaktayken 1 kere araması ya da hiç aramamasını çok ta iyi niyetli bulmadım. Siz de aramayın ,mesaj atmayın bakın bakalım ne zaman fark edip soracak. Ya da umursayacak mı?
Aslında bunu yazarken bile muhtemelen cevabı var sizde sadece iyi şeyler duymak teselli edilmek istiyorsunuz.:KK64:
Yok teselli değil de gerçekleri duymaya ihtiyacım var belki de.Sorunun cevabı da o zaman o hiç aramaz umursamaz.Ya da niye uzaklaştın der neden olduğunu anlamak için uğraşmaz.

Sevmiyor diyemem ama bende uzun süredir uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. İşimiz olmadıkça sık sık konuşuruz görüntülü konuştuğumuz zamanlarda olur. Hatta bazen günü birlik uçakla yanıma gelmek istediği zamanlar olur. Bu konuyu sakince sevgilinizle konuşun belkide düşündüğünüz gibi artık size karşı birşey hissetmiyordur:110:
Konuştuğumda hep sevdiğini belirtir. Ama hareketleri öyle değil.Konuşmakla çözemedim yani

Çalışıyorsa molada ya araması ya 3-4 mesaj yazması ilgisini göstermesi gerek.
Çok yoğunsa da akşam eve geliyor neticede yemek yiyip dinlenip sonra yine yazması gerek. E hem uzak hem aramıyor sormuyor neye yarıyor bu şahıs?

Mesafe engel diyil deselerde asinda engel oluyor.mesela ben esimle bir aydan fazla gorusmedigimiz oldu.hep kavga cikardi kendi kendiliyinden aramiz bozulurudu.ayda bi mutlaka gorusyoduk.ve her gun mutlaka gunde 5 kere aradi gun icinde toplam 1 saat mutlaka konusurduk.sizin iliskinizi bilemiyorum ama bence normal degil bu benim fikrim.
Haklısınız galiba sevgi yok.

Evliyim gunde 3 -4 defa ararım , arar .
Arada mesaj .

Sevgiliyken elimizden düşmezdi + akşamları pc de camera falan açardık .

Çalışıyorsa molada ya araması ya 3-4 mesaj yazması ilgisini göstermesi gerek.
Çok yoğunsa da akşam eve geliyor neticede yemek yiyip dinlenip sonra yine yazması gerek. E hem uzak hem aramıyor sormuyor neye yarıyor bu şahıs?
Ben de bu cümleyi sık sık derim.Ayrılmak istemeye yanaşmaz ,ilgilenmediğimde ilgilenmiyorsun artık der.
Bazen çok iyidir arada sırada,genelde çok ilgisiz.
Şaşırdım ben de açıkçası.

Back
X