Konuşma sorunu

Sizinle özelden konusmamız mumkunmu açık olduğunuz bir zamanda bana mesaj atarmısınız?

Hayır yani söylemedi zaten dediğim gibi biz 3 kız takılıyoruz genelde o 3. Arkadssım ben kıskandığını dusunuyorum ama sürekli konusmamı bölüyor konustuğum arkadasımla arama giriyo Bu böyle olunca mesela bi konuyu anlatırken kız bölsü sil bastan hersey dağılıyo kafamda sınır oluyorum

Yani zaman zaman birçok konu gelip geçiyor zihnimden geçmeyende bir kaç konu var ama pratik yapmaya baslıyacağım artık ama ses kaydından uzak dursam daha iyi olur benim için sesim dediğim gibi ince ses kaydından uzak duruyorum bu arada konumum bu kadar ilgi alıcağını dusunmemistim çok tesekkurler siteye yeni uye oldum ama çoğu zaman açığım istediğiniz zaman özelden yada burdan ulasabilirsiniz

Yorumunuz için çok tesekkurler :) ben uzun seylerı anlatırken baya hararetli konuları filan anlatırken çok takılıyorum kitap okumayıda çok severim ama okul sınavlarım kursum bide okuldan sonra gelen yorgunluk bu sefe çok etkiledi beni kendimi hafta içi çok yorgun hissediyorum uzun zamandır yeni bir kitaba baslıyamadım sanırım artık baslamanın da vakti gelmis :)

Dusuncelerin cok daginik oldugundan olabilir mi? Ben basit bir olayı bile anlatırken kafam karışıyor hatta karsidakini bile dinleyemiyorum asiri derece konsantrasyon bozuklugu var.

Bunlarin sebebi de psikolojik maalesef.Yabi kafana taktigin sorunlar, kaygi bozuklugu vs.

Olabilir butun yorumları dikkate alarak okuyorum ama ben beyinle alakalı bisey olduğundan çok dikkat eksilükliği konsantrasyon bozukluğunyada kafamın dolu oluğuna inanıyorum biraz daha ilerleyip çok rahatsız ederse zaten doktorsda gitmeyi dusunuyorum düşüncelerim çok dağınık olabilir ama evet yemi bişey dusunurken tasarlarken kafamda böyle bir sorun olmuyo bazen karsı tarafa anlatmaya calısırken filan oluyo

muhtemelwn yogun bir donem geciriyorsunuzdur ve dikkatinizi toparlamakta ggüçlük cekiyorsunuzdur. Bir dönem benim de oldu. Kendinizi salivermwyin ne kadar yogun olursaniz olun kendi hayatinizi onceleyin.. benim de is hayatimda zorluk yasarken oldu. Buraya da yazmistim bunladigimi vs.. simdi cok şükür iyiyim konusma güçlügumu de giderdim. Bende gereksiz yere uzatiyordum konusyum çünkü zihnim daginik idi. Kendinizi mutlu etmeye bakin kitap okuyun secdig8niz ve dikkat gerektiren isler yapin ki toplanabilsin. :)

Çok haklısın. Ben nefret ederim lafımın bölünmesinden. Bizim arkadaş grubunda da böyle bir kız vardı, kim konuşursa konuşsun sürekli araya girerdi, bölerdi, konuyla alakasız şeyler söylerdi falan. İki, üç kere yaptı bana sinirden deliye döndüm, belli etmek istemedim tatsızlık olmasın diye. Sonra gözlemledim mesela başkalarına da yaptığını gördüm. Sonra sinir olmaktan vazgeçtim ve kendimi geri çektim. Daha sonra kız o ortamdan şutlandı. Çok haklısın yani kafandakilerin dağılması konusunda.

Bende bi tavrımı bellı etmek istiyorum artık ama kırmadan nasıl yapıcağımı henuz gözlemliyorum kızla çok yakındık by sene cephe almıs bana sürekli rezil etmeye calısıyo filan anlamıyorum bu kafayı insanda biraz saygı olmalı oturup bazen sırf onları izliyorum beni farkediceklermi diye kızın tek lafı dıslanmama neden oluyor

Benden sana tavsiye, o ortamdan uzaklaş. Çekilmez öyle insanlar. Tamam arkadaşlık önemli ama olan sana oluyor. Sen kırmayayım diye düşündükçe onların yaptığı ortada. Boşver öyle insanları. Böyle insanlar olacağına yalnız ol daha iyi.

Gitmelisin beyninde büyük bir baskı var gibi eğer başka şikayetlerin de yoksa strestendir.yoksa konuşma bozulması görme duyma gibi şeylerin ani bozulması tümör şüphesi uyandirir

Teşhisin konuldu derhal beynindeki tümör için ameliyat masasına yatmalısın arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…