Konuşmak istemiyomuş

ve ben telefonu özür dileyerek yumuşak ses tonuyla açtım. Onu anladıgımı haksızlık ettigimi söyleyerek açtım. Sonrasında da beni suçlamaya yüz buldu. Tamam hayatım beni anlamana sevindim demesini beklerdim. Ilımlı yaklaşımımdan faydalanıp eski konuları açtı,bazı şeyleri unutmadıgını söyledi. Daha dün seni seviyorum ulan diye telefonda bagıran adam diyor bunu. Çok dengesiz ve bana asla güven vermedi bu hareketi.

Ala ala gerçekten çok ilginç. Demek ki altında farklı şeyler varmış hareketlerinin. Unutamadığım dediği şeyler çok büyütülecek şeyler mi ?

Ala ala gerçekten çok ilginç. Demek ki altında farklı şeyler varmış hareketlerinin. Unutamadığım dediği şeyler çok büyütülecek şeyler mi ?
yo daha önceden tartışıp ayrılık meselesi haline getirdigimiz şeyler. Zıtlaşmalarımız. Hiç birini unutmuyo ve her tartışmada gündeme getiriyo. bunları aştıgımızı düşünerek ben evliliğe adım atmak istemiştim. Ama hiç bi şeyi aşmamışız biz

yo daha önceden tartışıp ayrılık meselesi haline getirdigimiz şeyler. Zıtlaşmalarımız. Hiç birini unutmuyo ve her tartışmada gündeme getiriyo. bunları aştıgımızı düşünerek ben evliliğe adım atmak istemiştim. Ama hiç bi şeyi aşmamışız biz

Üzgünüm ama böyle gelmiş böyle gidecek gibi gözüküyor. Adamın karakteri oysa değişmez ki. Evlenirsen iyiden iyiye pireyi deve yapacak bu adam. Birde 2.evliliğim diyorsun çok iyi düşün bence. Son dönemeçte bu bir işaret olabilir.

Stresli bir dönemdesiniz ikinizde. Zaten hazırlıklar , aileler bunaltmıştır. İnsan bu durumlarda önce en çok nazı geçene yapıyor ne yapıyorsa. Bir yıllık bir ilişki ve ilk kez böyle yapıyor demişsiniz. O zaman halledilebilir bir sorun.

Üzgünüm ama böyle gelmiş böyle gidecek gibi gözüküyor. Adamın karakteri oysa değişmez ki. Evlenirsen iyiden iyiye pireyi deve yapacak bu adam. Birde 2.evliliğim diyorsun çok iyi düşün bence. Son dönemeçte bu bir işaret olabilir.
herkese duyurduk tüm hazırlıkları yaptık,ne yapabilirim ki bu saatten sonra :(
ya ilişkiyi tamamen bitiricemtüm gemileri yakıcam,ya da bu sorunla bi ömür didişicem. Her yaptıgım batıcak ona

herkese duyurduk tüm hazırlıkları yaptık,ne yapabilirim ki bu saatten sonra :KK43:
ya ilişkiyi tamamen bitiricemtüm gemileri yakıcam,ya da bu sorunla bi ömür didişicem. Her yaptıgım batıcak ona

Ya sizin şuan çok mutlu olmanız gerekirdi. Ne bileyim heyecandan uyuyamamak, yemek yiyememek gibi. Sevdiğiniz adamla az bir zaman sonra evleneceksiniz. Ama sizin aklınızda şüpheler daha şimdiden bu huyunu bir ömür boyu çekicem diye düşünüyorsunuz. Ya çekemezseniz bir yerden sonra katlanılmaz gelirse? Evet herkesin davetiyesi eline geçmiştir şimdi size yük gibi geliyor ama ileride pişman olmaktan daha mı kötü olur noktayı koymak. Erteledik dersiniz insanlara. Ya insanları boşverin. Mutsuz olduğunuz da yanınızda kimseyi bulamazsınız. Çok çok iyi düşünün kararınızı. Yine çözümü karşınızda ki insanda her şeyin maalesef.

hata derken önceki tartışmalarımızdan bahsediyo. Onları unutamıyo bi türlü. bi kaç kez ayrılık yaşadık kısa süreli .Tartışmalarımız ciddi boyuttaydı
Bence diyin ki bu benim 2. Evliliğim ve ne kendimi ne seni hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum....

Otur düşün bana kararını söyle seni anlıyorum kararını verdiğin an konuşalım evliliğimiz ikimizin içine de sinsin...

her kararına saygılıyım

ama çok net ve güçlü tonlamalarşa söyleyin

Ya sizin şuan çok mutlu olmanız gerekirdi. Ne bileyim heyecandan uyuyamamak, yemek yiyememek gibi. Sevdiğiniz adamla az bir zaman sonra evleneceksiniz. Ama sizin aklınızda şüpheler daha şimdiden bu huyunu bir ömür boyu çekicem diye düşünüyorsunuz. Ya çekemezseniz bir yerden sonra katlanılmaz gelirse? Evet herkesin davetiyesi eline geçmiştir şimdi size yük gibi geliyor ama ileride pişman olmaktan daha mı kötü olur noktayı koymak. Erteledik dersiniz insanlara. Ya insanları boşverin. Mutsuz olduğunuz da yanınızda kimseyi bulamazsınız. Çok çok iyi düşünün kararınızı. Yine çözümü karşınızda ki insanda her şeyin maalesef.
gerçekten büyük hayal kırıklıgına ugradım.Son ayrılıktan sonra iyi anlamda törpülemiştik bi çok şeyi. Sorunsuz gidiyordu. Bana evlilik kararını aldıran da buydu. Ama bi anda bi günde tüm tartışmalarımızı hatırlar ve benden nefret eder gibi konuşmaya başlar oldu. Dedim ya daha dün sarhoştuk ikimiz de seni seviyorum ulan diye telefonda bagırıyodu keyiften. Beni çok korkutuyo ve çok çaresiz durumdayım şu an

gerçekten büyük hayal kırıklıgına ugradım.Son ayrılıktan sonra iyi anlamda törpülemiştik bi çok şeyi. Sorunsuz gidiyordu. Bana evlilik kararını aldıran da buydu. Ama bi anda bi günde tüm tartışmalarımızı hatırlar ve benden nefret eder gibi konuşmaya başlar oldu. Dedim ya daha dün sarhoştuk ikimiz de seni seviyorum ulan diye telefonda bagırıyodu keyiften. Beni çok korkutuyo ve çok çaresiz durumdayım şu an
Ya ne çaresizi lütfen güçlü olun güçlü kaybedecek neyiniz var zaten şuan evli değilsiniz....
Sakin olun

Bence diyin ki bu benim 2. Evliliğim ve ne kendimi ne seni hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum....

Otur düşün bana kararını söyle seni anlıyorum kararını verdiğin an konuşalım evliliğimiz ikimizin içine de sinsin...

her kararına saygılıyım

ama çok net ve güçlü tonlamalarşa söyleyin
ben ne kadar düzgün konuşmaya çalışsam öyle sinirli ki her şeyi çok ters algılıyo ve bana saldırıyo sözleriyle

Sevildiginize emin misiniz? Konusmak istememesi de normal degil. Biz o donemde surekli konusurduk ki ikimiz de heyecanliydik. Nasil olacak nasil gidecek konusacak cok sey olur cunku. Tavri da cok kirici geldi bana. Evlenince insanlar degismiyor iyi ise daha iyi oluyor benim kendi tecrubem bu yonde ama kotu ise iyi olmasini beklemeyin derim.
Hepimiz sevgiliyken de evliyken de tartistik bunlari isitip isitip birbirimizin onune koysak evli kalamazdik.
Bu adamla cok basiniz agirir gibi geldi bana. Iyi dusunun derim.

Anlıyorum çaresizliğinizi yardımcı olabilmeyi çok isterdim. Ama en ufak bir tartışmada geçmişin gündeme gelmesi sağlıklı değil. Demek ki bi adam kin tutuyor unutamıyor. Nereye kadar geçmiş tartışmalarınızla size üzmeye devam edecek. Geleceğe ne zaman bakacak. Ayrıca o tartışmalarda kırılan sadece o mu oldu siz hiç kırılmadınız mı? Siz niye gündeme getirmiyor sunuz? Biraz bencil bir karakter karşınızda ki insan. Bir ömür böyle yaşanır mı onu sorgulamak lazım. Hep ödün veren hep pekala diyen hep kendini anlatmaya kabul ettirmeye çalışan siz olacaksınız bunu unutmayın.

Golden retrevier öneririm. Asla sözünüzden çıkmaz. Kendisine ait bir hayatı olmaz. Sürekli sizin eşsiz mevcudiyetinize ilgi gösterir ;) Varsa yoksa yüce sahibesi ulu efendisi haşmetmeapları kardelendilek :/
Üstüne varya bu namıssızlar öyle sevimli öyle minnoş tatlış oluyorlarki dayanamaz yersin :)
(hey sakın ciddiye alıp yeme hayvanı. mecaz yapıyorum. malum bu kafayla o hakkıda görürsün sen kendinde)

Anlıyorum çaresizliğinizi yardımcı olabilmeyi çok isterdim. Ama en ufak bir tartışmada geçmişin gündeme gelmesi sağlıklı değil. Demek ki bi adam kin tutuyor unutamıyor. Nereye kadar geçmiş tartışmalarınızla size üzmeye devam edecek. Geleceğe ne zaman bakacak. Ayrıca o tartışmalarda kırılan sadece o mu oldu siz hiç kırılmadınız mı? Siz niye gündeme getirmiyor sunuz? Biraz bencil bir karakter karşınızda ki insan. Bir ömür böyle yaşanır mı onu sorgulamak lazım. Hep ödün veren hep pekala diyen hep kendini anlatmaya kabul ettirmeye çalışan siz olacaksınız bunu unutmayın.
tekrar böyle davranacagı aklımın ucundan geçmedi çünkü ne zamandır sorunsuz gidiyodu.. Şu noktadan evliliği iptal etmek o kadar zor geliyo ki bana.. Çünkü evliliği iptal etmek demek aynı zaman da onu da bitirmek demek artık. Çok zor..

Back
X