• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmak isteyen eski eş

eher hayatinizi bu kadar yakin takip altina aldıysa kesinlikle gorusmeyin. Gazetelerin 3.sayfasi son kez gorusmek istedigi karisini olduren psikopatlarin haberleriyle dolu. Hani normal bir ayrilik olsa neyse ama eger 4 aydir sizi takip ediyorsa o iste bir sikinti var.
Evet yaa ben de aynen böyle düşündüm.

Görüşmeyin.
Görüşecekseniz yanınızda biri olsun.
Yok siz yine se görüşmeyin. Bir hiç uğruna yuvasını dağıtan adama bu şans fazla.
Hem mutluymuşsunuz da, ne güzel.
Böyle yeniden toparlanan güçlü kadınları seviyorum, daima mutlu olun, iyi insanlarla!

eher hayatinizi bu kadar yakin takip altina aldıysa kesinlikle gorusmeyin. Gazetelerin 3.sayfasi son kez gorusmek istedigi karisini olduren psikopatlarin haberleriyle dolu. Hani normal bir ayrilik olsa neyse ama eger 4 aydir sizi takip ediyorsa o iste bir sikinti var.

Yok canım, öyle bir adam değil.. gerçekten bana yada birilerine zarar verebilecek biri değil. Sadece ben o da beni silip hayatına devam ediyor diye düşünürken, hep beni düşünüp izlemiş.
Neyse görüşmemeye karar verdim zaten mesajla cevabımı verdim. O da vedalaştı benimle. Muhtemelen bir daha aramaz.çok egoludur, bunu bile nasıl yaptı hala şaşkınım.

Yok canım, öyle bir adam değil.. gerçekten bana yada birilerine zarar verebilecek biri değil. Sadece ben o da beni silip hayatına devam ediyor diye düşünürken, hep beni düşünüp izlemiş.
Neyse görüşmemeye karar verdim zaten mesajla cevabımı verdim. O da vedalaştı benimle. Muhtemelen bir daha aramaz.çok egoludur, bunu bile nasıl yaptı hala şaşkınım.
Valla kimse zaten benim kocam beni oldurur diye dusunup gitmemistir. Hic kimse konduramaz boyle birseyi ama neticede oluyor. Siz yinede dikkatli olun..

Valla kimse zaten benim kocam beni oldurur diye dusunup gitmemistir. Hic kimse konduramaz boyle birseyi ama neticede oluyor. Siz yinede dikkatli olun..
Mantiken oyle olmasi lazim ama prtikte oyle degil ilginc bir sekilde. Is guc sahibi kadinlar bile dayagi yiyor oturuyor aynen devam ediyorlar evlilige bir de cocuk sahibi olmak icin tedavi goruyorlar. Bir de cocuklarim icin bosanamiyorum kocam kotu bir es ama cok iyi bir baba falan diyorlar. Bence bile bile giden cok....

Derler ya kadınlar ayrılığa çok zor karar verirler, erkekler daha kolay. Kadınlar ilk ay çok acı çekerler, erkekler rahat bir nefes aldıklarını zannederler... sonra kadınlar çabuk alışır mutlu olurlar, erkekler pişman olup, acı çekerler.
Çok doğruymuş bu sizde de bu olay var. Çok güzel bir düzen kurmuşsunuz, duygunuzda kalmamış.. kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.
Şu an benim ki de kapımda sürekli. Erkekler güçlü ve kararlı kadınlar seviyormuş ben bunu anladım. Evlendikten sonra bizi yıpratıp mağdur hale geitirp sonra da uzaklaşıyorlar.. damarımıza basıp resti çektiğimizde değerleniyoruz.

Cocugunuz yoksa gorusmeyin derim. Muhtemelen vicdanını rahatlatmak için geldi. Bu yolu o seçti sonucuna da katlanmasi gerek. Siz artik onun hiçbir şeyi degilsiniz sizinle ne sifatla gorusecek ki?

Umduğunu bulamamış belli ki ondan geri dönüyor.Ne için vazgeçtiyse Zaman'ında şimdi de ceremesini çekmeli bence.Hayatınıza bakın.

Oldu paşam! Sen iste sebepsiz yuvami yikayim. Acilar icinde tek basima ayakta kalayim. Yine sen iste vicdan azabini gidermek icin seni dinleyim. Bulusayim. Su adama istedigini verme. Hep onun istedigi olmamali. Sebep sunmadan bosanan birisi her turlu aciyi hakediyor. Belki soyleyecekleri yureginize dokunacak. Bir 4 ay daha size aci cektirecek. Kullandirma kendini. Yara bandi yapacak seni. Peki ya senin yaralarin?

Merhabalar,

Eski açtığım birkaç konumda daha detaylı bahsetmiştim, tekrar uzunca yazmak istemiyorum ama boşanalı 4 ayı biraz geçti.

Bilinen yada gözle görülen herhangi somut bir sebep olmadan ayrıldık. Bir akşam ayrılmak istediğini söyledi, kendi çapımda uğraştım ama kararlı olduğunu anlayınca gittim davayı açtım ve boşandık. Severek evlendik ve severek devam eden bir evlilikti. Aileler, arkadaşlar, maddiyat vs. Ağzından tek bir neden duyamadan bitirdik evliliğimizi. Hem sevdiğini hem yapamadığını söyledi. Burdan da çok şeyler söylendi şöyledir, böyledir.. herşey olabilir dedim kabullendim.

Şuan çok mutlu bir hayatım var. Çok güzel bir evde oturuyorum, arkadaşlarım, ailem, kurslarım, işim hiçbir sıkıntım yok. Hatta etrafımda da benimle ilgilenen, sürekli görüşmek isteyen kişiler var. Yeniden daha güzel bir hayat yaşayacağıma inancım tam. Keyfini çıkartıyorum hayatımın..

Dün evlilik yıldönümüzdü.5 yıl bitecekti eğer birlikte olsaydık. Akşam bana msj attı, ben cevap yazmadıkça arkası hiç kesilmedi abartmıyorum gece 3te hala yazıyordu. Bende telefonumu kapatmadım, okudum ama hiçbirşey yazmadım. Evimin önüne geldi, camdan baktım gördüm, yine tepki vermedim.

Kısaca yazıcam benimle birlikte geçirdiğimiz 6,7 yılın hatrına sadece yarım saat görüşmek istiyor. Ve görüşmeden peşimi bırakmayacağını söylüyor. Hayatımla ilgili herşeyi biliyor 4 aydır hep beni takip ediyormuş, ne yapıyorum nerdeyim, hatta kimler benle görüşmek istiyor falan.

Ben duygu olarak gerçekten bitirdim hiçbirşey hissetmiyorum. Ama yarım saat görüşmek, anlatacakları dinlemekten bişey kaybedermiyim kestiremiyorum. Arkadaşlarım, ailem kimi görüş, kimi görüşme diyor.. sizinde fikirlerinizi alabilir miyim?

Bunun dışında da konumu merak edenler yada Sebepsiz gidipte geri gelirmi diye merak edenlere yazmış olayım diye konumu açtım.

Şimdiden Teşekkürler..
Birsey hissetmiyorsaniz gercekten de bunu onada belirteceksiniz ki umidini kessin.

Bu ne curet ya? Beyefendi isteyecek bosanacak, isteyecek yeniden evlenecek... Karsisindaki de kesin bekliyordur pasayi
O kadar da emin yani. Bu ne ozguven boyle... Bu nasil bir ego. Kendini ne saniyor.

Hayatınızda görüp duyabileceğin en yüksek egoya sahip bir adam. Zaten tekrar benimle bu şekilde iletişeme geçmesi bile imkansızdı bence. Ama söylediğine göre imzayı atıpta boşandığımız günden beri, hep aklındaymışım hata yaptığını anlamış.

Size gercekten uzuldum mu demeliyim sevindim mi bilmiyorum.
Bir arkadasimdan duymustum, onun calistigi okuldaki iki ogretmen es bosanmis pat diye, hicbir kavga anlasmazlik yokken. Sonra kocasi sizinki gibi kadinin pesinde dolanmis, yalvarmis, yakarmis yeniden evlenmisler, en son durum ne bilmiyorum.

Sanirim cocuk yokken insanlar daha kolay bosanabiliyor insanlar.
Benim butun hayatim esimle. Bosansak ne yaparim bilmiyorum. Gorusurken ayrilmak istedim olmadi, nisan atmak istedim olmadi, evlendik bosanmak istedim olmadi.
Hani siz gayet cool bosanip, ev tutup, arkadaslarinizla, ortaminizla hayatinizi yasiyorsunuz, gercekten tebrik ederim kararliliginizi, kendinize olan sayginizi hic yitirmemissiniz.

Kaçan balık büyük olur diye bir söz var ,
şu erkeklerinde geri dönmek istemeleri hiç aklım ermemiştir ,biten bitmiştir neyin geri dönmesi
sanıyorlar kadınlar oldukları yerde kalıyorlar ama bu konuda yanılıyorlar , özgürlüğüne kavuşmuş kadın neden geri dönsün ki birde adam mutlu edemediyse egosu yüksek ise ,
sadece kendini düşündüyse ,
hak etmiyor ortada bıraktığı kadını , zaten okunmuş bir kitabın
sonu değişmez

bence görüşme. eski konunu bilmiyorum ama emin ne büyük yıkım yaşamışsındır. kafanda acabalar, keşkeler, hayal kırıklıkları ve birçok şey!
bunların da tek nedeni o adamın öyle olmasını istemesi!
sonuçlarına katlansın bence. bırak ne hali varsa görsün. madem o kadar yılın hatrını düşünüyordu ona göre hareket etseydi.

görüşsen de barışma sakın. belli ki yüksek ego ve sıfır dengenin beden bulmuş hali kendisi. böyle adamdan herkes uzak durmalı.

Gorusmeyin kimin icin yuvasıni dagittiysa oraya gitsin terbiyesiz. Egoya bak sen ya aklina esince git sonra geri don. Valla duzeninizi bozmayin hic aklınızı bile karistirmayin

Back
X