• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmak isteyen eski eş

evlilik dışı ilişki yaşamak istiyor demek ki... evlilik sorumluluk ister yeri gelince hesap vermek hesap sormak ister..adam özgür olayım hemde canı çektikçe seni göreyim istemiş

Böyle bişeyi dile dahi getiremez çok katıyımdır bu konularda, 1,5 yıllık sevgililik nişanlılık döneminde elimi dahi tutamadı. Böyle bir düşüncesi olamaz benimle ilgili, zaten çok yakışıklı, durumu iyi bi adam isterse birileriyle yatıp kalkar bana ihtiyacı olmaz. Amacının bu olmadığına eminim.

aslında sen grusmek ıstıyrsun bence de grus bakalım ne dıyecek aslında az cok bellı ne dıyecegı takıp etmıs mutlu oldugunu grmus talıplerını grmus kıskanmıs kendını gsterecek sana aglatacak onu sevdıgını grup egosunu tatmın edecek aklınca barısalım demeyecektır dese bıle sen ısteme sakın bır lafıyla bıtırıp bır lafıylaa barısırsan zor bı hayat beklıyor demektır kendıne bunu yapma gruuseceksın ya sakın aglama karsısında uzgun uzgun durma keske byle olmasaydı falan deme bence egosunu tatmın etme bırak o uzulsun pısman olsun :sinirli:

Merhabalar,

Eski açtığım birkaç konumda daha detaylı bahsetmiştim, tekrar uzunca yazmak istemiyorum ama boşanalı 4 ayı biraz geçti.

Bilinen yada gözle görülen herhangi somut bir sebep olmadan ayrıldık. Bir akşam ayrılmak istediğini söyledi, kendi çapımda uğraştım ama kararlı olduğunu anlayınca gittim davayı açtım ve boşandık. Severek evlendik ve severek devam eden bir evlilikti. Aileler, arkadaşlar, maddiyat vs. Ağzından tek bir neden duyamadan bitirdik evliliğimizi. Hem sevdiğini hem yapamadığını söyledi. Burdan da çok şeyler söylendi şöyledir, böyledir.. herşey olabilir dedim kabullendim.

Şuan çok mutlu bir hayatım var. Çok güzel bir evde oturuyorum, arkadaşlarım, ailem, kurslarım, işim hiçbir sıkıntım yok. Hatta etrafımda da benimle ilgilenen, sürekli görüşmek isteyen kişiler var. Yeniden daha güzel bir hayat yaşayacağıma inancım tam. Keyfini çıkartıyorum hayatımın..

Dün evlilik yıldönümüzdü.5 yıl bitecekti eğer birlikte olsaydık. Akşam bana msj attı, ben cevap yazmadıkça arkası hiç kesilmedi abartmıyorum gece 3te hala yazıyordu. Bende telefonumu kapatmadım, okudum ama hiçbirşey yazmadım. Evimin önüne geldi, camdan baktım gördüm, yine tepki vermedim.

Kısaca yazıcam benimle birlikte geçirdiğimiz 6,7 yılın hatrına sadece yarım saat görüşmek istiyor. Ve görüşmeden peşimi bırakmayacağını söylüyor. Hayatımla ilgili herşeyi biliyor 4 aydır hep beni takip ediyormuş, ne yapıyorum nerdeyim, hatta kimler benle görüşmek istiyor falan.

Ben duygu olarak gerçekten bitirdim hiçbirşey hissetmiyorum. Ama yarım saat görüşmek, anlatacakları dinlemekten bişey kaybedermiyim kestiremiyorum. Arkadaşlarım, ailem kimi görüş, kimi görüşme diyor.. sizinde fikirlerinizi alabilir miyim?

Bunun dışında da konumu merak edenler yada Sebepsiz gidipte geri gelirmi diye merak edenlere yazmış olayım diye konumu açtım.

Şimdiden Teşekkürler..
Şimdi halinizden memnunsanız görüşmeyin. Geçmişe sünger çekin. Bırakın oda sürünsün. Sebep göstermeden boşanmayı biliyordu! Sakın affetmeyin. O sizin mutluluğunuzu hazmedememiş. Ondan ortaya çıktı yeniden.

Merhabalar,

Eski açtığım birkaç konumda daha detaylı bahsetmiştim, tekrar uzunca yazmak istemiyorum ama boşanalı 4 ayı biraz geçti.

Bilinen yada gözle görülen herhangi somut bir sebep olmadan ayrıldık. Bir akşam ayrılmak istediğini söyledi, kendi çapımda uğraştım ama kararlı olduğunu anlayınca gittim davayı açtım ve boşandık. Severek evlendik ve severek devam eden bir evlilikti. Aileler, arkadaşlar, maddiyat vs. Ağzından tek bir neden duyamadan bitirdik evliliğimizi. Hem sevdiğini hem yapamadığını söyledi. Burdan da çok şeyler söylendi şöyledir, böyledir.. herşey olabilir dedim kabullendim.

Şuan çok mutlu bir hayatım var. Çok güzel bir evde oturuyorum, arkadaşlarım, ailem, kurslarım, işim hiçbir sıkıntım yok. Hatta etrafımda da benimle ilgilenen, sürekli görüşmek isteyen kişiler var. Yeniden daha güzel bir hayat yaşayacağıma inancım tam. Keyfini çıkartıyorum hayatımın..

Dün evlilik yıldönümüzdü.5 yıl bitecekti eğer birlikte olsaydık. Akşam bana msj attı, ben cevap yazmadıkça arkası hiç kesilmedi abartmıyorum gece 3te hala yazıyordu. Bende telefonumu kapatmadım, okudum ama hiçbirşey yazmadım. Evimin önüne geldi, camdan baktım gördüm, yine tepki vermedim.

Kısaca yazıcam benimle birlikte geçirdiğimiz 6,7 yılın hatrına sadece yarım saat görüşmek istiyor. Ve görüşmeden peşimi bırakmayacağını söylüyor. Hayatımla ilgili herşeyi biliyor 4 aydır hep beni takip ediyormuş, ne yapıyorum nerdeyim, hatta kimler benle görüşmek istiyor falan.

Ben duygu olarak gerçekten bitirdim hiçbirşey hissetmiyorum. Ama yarım saat görüşmek, anlatacakları dinlemekten bişey kaybedermiyim kestiremiyorum. Arkadaşlarım, ailem kimi görüş, kimi görüşme diyor.. sizinde fikirlerinizi alabilir miyim?

Bunun dışında da konumu merak edenler yada Sebepsiz gidipte geri gelirmi diye merak edenlere yazmış olayım diye konumu açtım.

Şimdiden Teşekkürler..

Merhaba,
Kendinizi ne guzel ifade etmissiniz. Inanin kararliliginiza hayran kaldim, ne guzel gayet sessiz sakin bosanip huzurlu hayatiniza devam edebilmissiniz. Ben deli gibi kavgalar edip edip oturmus, hatta esime yalvarmis biri oldugum icin sizin gibi gayet sogukkanli ve kararli bir sekilde ilerleyen insanlara hayranim.

Konunuza gelince, bence eski esiniz pisman olmus. Ayrica sanirim bakti cevresinde sizin gibi biri yok, o yuzden yine en iyisi benim esimmis deyip bir sekilde ufak ufak geri yaklasiyor. Bu durumda sizin ne hissettiginiz onemli, eger siz de onu hala sevdiginizi dusunuyorsaniz ve herseyi arkaniza alip yeniden bir arada olabilmeye dair bir umut besliyorsaniz tabi ki de yaklasin ve konusun derim ama bunun icin 4 ay cok erken, biraz daha vakit gecsin derim ben. Biraz daha kafanizi dinleyin. Bir de sanirim cocuk yok ki bu kadar rahat ayrilmissiniz, cocuk olunca cok zor ayrilmak!

Ayrilirken tenezzul edip sebep gostermeyen adama yarim saat bile ayirmak hala bir seylerin bitmedigini gostermektir. En azindan karsi tarafin oyle dusunmesi icin sebeptir.

görüşmeyin bence, konuşacak bir şeyim yok deyip kestirip atın
sürünsün vicdansız

Merhabalar,

Şimdiden Teşekkürler..
Sevindim adınıza. Görüşmemelisiniz bi kez görüşürsenşz devamı gelir.Son pişmanlık fayda vermez yazın hayatnıza devam edin :)

Durduk yere onca yasanmisligi silerken hiç mı üzülmemis şimdi sen hayatını yoluna koyunca neden karşına çıkıyor amacı ne acaba baktı sen mutlusun o mutsuz bunu mu hazmedemedi bı sure yalnız kalalım eve gelmeyeyim diyebilirdi ama direk boşanmayı seçmiş kendisi şimdi derdi ne senin hayatını mahvetmek mı sevgim bitti diyorsun o 6 yılı hiçe sayıp boşanmak istemiş neden yarım saatini böyle biri için harcayasin düşüncem bu ama bu yandan da merak ediyor insan ne söyleyecek bide görmek ister pişmanlığını

Bugünde öğleden sonra mesajlar attı, aralıksız sürekli yazıyor. Tüm mesajlarını okudum, yarım saat kadar önce de cevap yazdım.
Hiçbirşey yapmadıkça daha da yapası geliyor bence,böyle de bir amacım yok.

Aramızdaki herşeyin tamamen bittiğini, asla görüşmek istemediğimi çok net bişekilde yazdım.

Beni ne kadAr özlediğini anladığını, hep aklında olduğumu falan filan..son olarakta tekrar evlenelim, herşeyi unutturacağına dair yeminler etti.

Tekrar açık ve net istemediğimi yazdım.

Niyetini öğrendiğime göre görüşmeyeceğim.. son kararım. Umarım anlar ve birdaha yazmaz çıkar gider hayatımdan..

Bu erkekler sorunlu ya. Gül gibi giden evliliği sebepsiz bitir yapamıyorum diye sonra kapında köpek ol. Niye başka hayranların var diye. Sandı ki sen onun kapisinda köpek olcaksin. Baktı ki sen yolunu cizmissin gayet keyFin yerinde o başladı gelmeye. Geçmiş olsun

Bizde ayrildiktan sonra bi kere bulustuk ama be ayrilmak isteyen taraftim bi de sizin gibi guzel bi evliligimiz yoktu.Iyi ki gorusmusum ama bi avm de gorustuk herkesin icinde hungur hungur agladi ozurler,barisalimlar vs o kadar soguk durdum ki ben bile sasirdim (kesin herkes ne kadar soguk vicdansiz biri demistir.Halbu ki eskiden kulkedisi beni gorse dua ederdi haline).Sonuc olarak asla donmeyecegimi cok iyi anladi bi daha da asla msjdir takiptir yapmadi.Bu arada benimki de son defa gorelim diye israr etti yani sozde barisalim vs demeyecekti.Seninkininde niyeti tabi ki seni ikna edip barismak.

Çok ama çok mutlu oldum bu konuyu okuyunca.
Sonunda bir hencinsimin mutlu oldugunu görmek böyle güçlü kadınlar görmek çok hoşuma gitti.
Valla ne yalan söyleyeyim eski eşin de böyle sürünmesine içten içe sevindim beter olsun bence .:rapci:

Back
X