• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmak isteyen eski eş

Görüşmeyince naz yaptığınızı düşünmeyecek, bana göre bakış açısı yanlis. Görüşünce "dayanamadı geldi" diyecek

Ben şimdi dün bütün akşam ve gece yazdıklarına tek cevap yazmadım, apartmanın önünde 3,4 saat kaldı umursamadım. Bu şekilde devam ederim ama dediğim gibi bi şekilde yine karşıma çıkarsa net bişey söylemek istiyorum. Benim için geçti gitti, inada bindirirmesin, daha çok çabalamaya çalışmasın istiyorum. msjlarına cevap yazarsam da uzar die yazmayacağım.

Ben boşandığız gün engelledim telefon numaralarnı, mailllerini. Dün başka bir numaradan yazdı. Hep çok katı oldum

Tehdit et beni farkli numaralardan rahatsız edersen seni dava ederim de...bu kadar kolay olmamalı ya istediginde evliligi kafasına gore bitirip istediginde pat diye size ulaşamamalı...herşeyin bedeli var...sürünsün...

Evet ben kendimden çok eminim, tüm gece düşündüm tarttım.. Onsuz hayatımın daha mutlu olduğunu görünce eskisini tekrar tercih edemem.

Kesin ve net bir şekilde istemediğimi söylerim. O zaten çok ısrarla sadece görüş,izin ver konuşayım ne dersen tamam deyip yoluma gidicem dedi. Onca yılın hatrına dinleyebilirim gibi.

Ama bu şekilde tepkisiz kalırsam ucunu açık bırakırım, kolay pes etmez, naz yaptığımı zanneder.daha da üstüme düşer, kaçan kovalanır gibi. Böyle bişey de istemiyorum.Ben açık ve net söyleyeyim kapansın gitsin diye düşünüyorum şuan. Mantıklı mı sizce?
Sanki adam çok mantıklıda
Bırak mantığı falan şimdi
Onun ne düşündüğünün ne önemi var artık
Peşinde sürünsün dursun
Yatsın kapılarda yalvarsın
Herşeyin bir bedeli var
Ödeme zamanı gelmiş arkadaşın ödesin sürüne sürüne

Ben şimdi dün bütün akşam ve gece yazdıklarına tek cevap yazmadım, apartmanın önünde 3,4 saat kaldı umursamadım. Bu şekilde devam ederim ama dediğim gibi bi şekilde yine karşıma çıkarsa net bişey söylemek istiyorum. Benim için geçti gitti, inada bindirirmesin, daha çok çabalamaya çalışmasın istiyorum. msjlarına cevap yazarsam da uzar die yazmayacağım.
Mesaj da yazmayın, gorusmeyin de. Hiç kimse "beni bir daha rahatsız etmesin" mantığıyla görüşmeye gitmez Ya da karşı taraf bunu asla böyle anlamaz. "Sebep yokken terk ettim, yine de geldi" der. Emin olun, bunu diyecek.

Bu vatandaşın her istediği olacak mı diye düşünüp sırf bu sebepten bile gorüşmezdim.Diyelim ki fırsatını buldu karşınıza pat diye çıktı,o anda bile seni dinlemek istemiyorum ve yaptığın davranış çok çirkin ve itici deyip yürüyün yani.

• Beğen
Reactions: KV_
Yok zararlı biri değildir, hatta gerçekten iyi bir eşti, evliliğimiz boyunca. Ama sebepsiz yere bana yaşattıkları çok acıydı. Duygularım, hislerim tamamen bitti. Geri dönmesini de hiç beklemiyordum, baya şaşırdım.

Kafasını koyduğunu yapan bir tiptir. Mutlaka bir fırsat bulup konuşacak, rahat bırakmayacak gibi. Kendimi, yarım saat hiçbirşey olmamış gibi gidip dinleyebilecek kadar güçlü hissediyorum aslında.

Bir an kendimi senin yerine koydum. Bizim de sevgiyle devam eden bir evliligimiz var ama lohusaliktan midir nedir esim az durgunlassa sanki hic sebepsiz ayrilik yasicakmisiz gibi geliyor.. Esime karsi sevgim bitse de herhalde bi yarim saat gorusurdum.

Eski konularınıza baktımda ;
Ne güzel hiç bişey yokken boşanmak istemiş başka hayat istiyormuş ya süraün işte o hayatı sinir şey
Bencede konuşup kestirip atın eğer takıntı haline getirmediyse allah korusun ama böyle ucu açık ümitlenmesin bide

valla ben böyle adamlarda hiç iyi niyet aramıyorum hatta çok tehlikeli buluyorum. size takmış olamaz değil mi? hergün birsürü haber okuyoruz. ben temkinli olun, görüşmeyin, yalnız kalmayın kendinizi koruyun derim. biraz paranoyakça ama bu ülke gerçekleri yeteri kadar paranoyaklığı kaldırıyor.

Ben duygu olarak gerçekten bitirdim hiçbirşey hissetmiyorum. Ama yarım saat görüşmek, anlatacakları dinlemekten bişey kaybedermiyim kestiremiyorum.

Gerçekten çok güçlü bir kadınsınız insanlar sevgililerini unutup hayatlarına devam etmekte zorlanıyor siz evliliğin ardından bu kadar sağlam ayaktasınız. Bunu nasıl başardınız ve sorunuza gelicek olursam ben merak eder ve pişmanlıgını görmek için göŕüşmek isterdim

Şuan çok mutlu bir hayatım var. Çok güzel bir evde oturuyorum, arkadaşlarım, ailem, kurslarım, işim hiçbir sıkıntım yok. Hatta etrafımda da benimle ilgilenen, sürekli görüşmek isteyen kişiler var. Yeniden daha güzel bir hayat yaşayacağıma inancım tam. Keyfini çıkartıyorum hayatımın..
sakın ola hayatının bu mükemmelliğini dengesiz herifin teki yüzünden bırakıp eski hayatına dönme
kendine dikkat et umarım bir an önce düşer yakandan

Merhabalar,

Eski açtığım birkaç konumda daha detaylı bahsetmiştim, tekrar uzunca yazmak istemiyorum ama boşanalı 4 ayı biraz geçti.

Bilinen yada gözle görülen herhangi somut bir sebep olmadan ayrıldık. Bir akşam ayrılmak istediğini söyledi, kendi çapımda uğraştım ama kararlı olduğunu anlayınca gittim davayı açtım ve boşandık. Severek evlendik ve severek devam eden bir evlilikti. Aileler, arkadaşlar, maddiyat vs. Ağzından tek bir neden duyamadan bitirdik evliliğimizi. Hem sevdiğini hem yapamadığını söyledi. Burdan da çok şeyler söylendi şöyledir, böyledir.. herşey olabilir dedim kabullendim.

Şuan çok mutlu bir hayatım var. Çok güzel bir evde oturuyorum, arkadaşlarım, ailem, kurslarım, işim hiçbir sıkıntım yok. Hatta etrafımda da benimle ilgilenen, sürekli görüşmek isteyen kişiler var. Yeniden daha güzel bir hayat yaşayacağıma inancım tam. Keyfini çıkartıyorum hayatımın..

Dün evlilik yıldönümüzdü.5 yıl bitecekti eğer birlikte olsaydık. Akşam bana msj attı, ben cevap yazmadıkça arkası hiç kesilmedi abartmıyorum gece 3te hala yazıyordu. Bende telefonumu kapatmadım, okudum ama hiçbirşey yazmadım. Evimin önüne geldi, camdan baktım gördüm, yine tepki vermedim.

Kısaca yazıcam benimle birlikte geçirdiğimiz 6,7 yılın hatrına sadece yarım saat görüşmek istiyor. Ve görüşmeden peşimi bırakmayacağını söylüyor. Hayatımla ilgili herşeyi biliyor 4 aydır hep beni takip ediyormuş, ne yapıyorum nerdeyim, hatta kimler benle görüşmek istiyor falan.

Ben duygu olarak gerçekten bitirdim hiçbirşey hissetmiyorum. Ama yarım saat görüşmek, anlatacakları dinlemekten bişey kaybedermiyim kestiremiyorum. Arkadaşlarım, ailem kimi görüş, kimi görüşme diyor.. sizinde fikirlerinizi alabilir miyim?

Bunun dışında da konumu merak edenler yada Sebepsiz gidipte geri gelirmi diye merak edenlere yazmış olayım diye konumu açtım.

Şimdiden Teşekkürler..
Her giden bir gün geri döner sözümün yine bir kanıtı. Öküz öldü, ortaklık bozuldu de eski eşine. Huzurunu bozacak. Seni çok özledim dese de huzurun kaçacak, benle olmazsan seni öldürürüm dese de. Her şekilde kafanı kurcalayacak.

Her hatanın bir bedeli vardır. O bedeli yaşat ona.

Ben duygu olarak gerçekten bitirdim hiçbirşey hissetmiyorum. Ama yarım saat görüşmek, anlatacakları dinlemekten bişey kaybedermiyim kestiremiyorum.

Gerçekten çok güçlü bir kadınsınız insanlar sevgililerini unutup hayatlarına devam etmekte zorlanıyor siz evliliğin ardından bu kadar sağlam ayaktasınız. Bunu nasıl başardınız ve sorunuza gelicek olursam ben merak eder ve pişmanlıgını görmek için göŕüşmek isterdim

Hiç detaylara, bahanelere takılmadım. Önce kabullendim beni sevmiyor dedim buna inandım, sonra bende sevmemeliyim nasıl sevebilirimki dedim, gerisi kendiliğinden oldu. Geçti, gitti..duygularım gerçekten bitti. Birazcık mantıklı düşününce, olaya dışardan bakınca doğruyu bulabiliyorsun. Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.

sakın ola hayatının bu mükemmelliğini dengesiz herifin teki yüzünden bırakıp eski hayatına dönme
kendine dikkat et umarım bir an önce düşer yakandan

Allahın izniyle böyle bir hatayı yapmam, duygularımdan çok eminim.hiç acabam, aklıma takılan bişey yok. İnşallah düşer en yakın zamnda

Her giden bir gün geri döner sözümün yine bir kanıtı. Öküz öldü, ortaklık bozuldu de eski eşine. Huzurunu bozacak. Seni çok özledim dese de huzurun kaçacak, benle olmazsan seni öldürürüm dese de. Her şekilde kafanı kurcalayacak.

Her hatanın bir bedeli vardır. O bedeli yaşat ona.
Canım gerçekten bir bedel yaşatma derdinde değilim, uzak olsun hayatına devam etsin. Ne sevgi ne öfke..hissizim ona karşı artık. Bana bulaşmasın yeter.

Neden görüşeceksin ki hayallerini emeklerini hice sayan bunca seneyi cöpe atan (bide sebepsiz diyosun) bu adama 1 sn bile vakit ayırma. Umarım düşer yakandan

Merhabalar,

Eski açtığım birkaç konumda daha detaylı bahsetmiştim, tekrar uzunca yazmak istemiyorum ama boşanalı 4 ayı biraz geçti.

Bilinen yada gözle görülen herhangi somut bir sebep olmadan ayrıldık. Bir akşam ayrılmak istediğini söyledi, kendi çapımda uğraştım ama kararlı olduğunu anlayınca gittim davayı açtım ve boşandık. Severek evlendik ve severek devam eden bir evlilikti. Aileler, arkadaşlar, maddiyat vs. Ağzından tek bir neden duyamadan bitirdik evliliğimizi. Hem sevdiğini hem yapamadığını söyledi. Burdan da çok şeyler söylendi şöyledir, böyledir.. herşey olabilir dedim kabullendim.

Dün evlilik yıldönümüzdü.5 yıl bitecekti eğer birlikte olsaydık. Akşam bana msj attı, ben cevap yazmadıkça arkası hiç kesilmedi abartmıyorum gece 3te hala yazıyordu. Bende telefonumu kapatmadım, okudum ama hiçbirşey yazmadım. Evimin önüne geldi, camdan baktım gördüm, yine tepki vermedim.

Kısaca yazıcam benimle birlikte geçirdiğimiz 6,7 yılın hatrına sadece yarım saat görüşmek istiyor. Ve görüşmeden peşimi bırakmayacağını söylüyor. Hayatımla ilgili herşeyi biliyor 4 aydır hep beni takip ediyormuş, ne yapıyorum nerdeyim, hatta kimler benle görüşmek istiyor falan.

Ben duygu olarak gerçekten bitirdim hiçbirşey hissetmiyorum. Ama yarım saat görüşmek, anlatacakları dinlemekten bişey kaybedermiyim kestiremiyorum. Arkadaşlarım, ailem kimi görüş, kimi görüşme diyor.. sizinde fikirlerinizi alabilir miyim?

Bunun dışında da konumu merak edenler yada Sebepsiz gidipte geri gelirmi diye merak edenlere yazmış olayım diye konumu açtım.

Şimdiden Teşekkürler..
evlilik dışı ilişki yaşamak istiyor demek ki... evlilik sorumluluk ister yeri gelince hesap vermek hesap sormak ister..adam özgür olayım hemde canı çektikçe seni göreyim istemiş

Back
X