Konuşmalı mı, konuşmamalı mı?

Beynin kurtlanır iyice..bir an evvel konuş..
Konuya nasıl gırım,sunu soylemıyım,bunu nasıl ogrendım bılmesın deme..ne varsa aklında..ne bılıyorsan dok içini

İçin rahat olsun dıye mutlaka konuşmalısın.Yoksa hergün için içini yer.Sakin bir şekilde anlat.Bak bakalım yüz ifadesi konuştukları neyi gösteriyor.Bir de şöyle bir şey gittigi yerde o kız varmış.İster istemez bişey hissedebilir diye düşünüyorum.10 kılo verecek kadar aşık olduysa.Dikkat etmelisin ilşkiniz de daha yeniymiş.O yuzden kendini de sıkmadan rahat bir şekilde konuş.

Yeniden merhaba arkadaşlar. Sizin de desteğiniz ve verdiğiniz cesaretle konuştum. Hiç gerilmeden sakin sakin konuştuk. Genelde sakin bir adamdır zaten. Aramızda bir şey yaşanmadı, çok da iyi bir insandır dedi; rahatsız olabileceğin hiç aklıma gelmemişti dedi. Ben bu konuşmayı yapma sebebimizin kızı silmesini istemem olmadığını belirttim zaten, şimdiye kadar hiçbir şeyine karışmadığımı ve karışmayacağımı söyledim güzel güzel rencide etmeden. Yalnızca bu durumun beni ne kadar rahatsız ettiğinden söz ettim. Sürekli düşünemediğini söyleyip durdu. Beni anladığını söyledi. Ben de biraz örneklendirdim gerçi. Düşün ki dedim geçen sene bu zamanlar adamın birisine çok aşıktım. O kadar aşıktım ki kilo verdim, hastalandım ama adam hala kol boyu mesafede duruyor; etrafımda. Sen ne hissedecektin dedim? Haklısın diyor başka bir şey demiyor. Baya uzun bir konuşma yaptık. Az önce baktım kızı her yerden silmiş zaten. Şimdi de vicdan yaptım biraz sanki zorla sildirmişim gibi ama ne yapayım kızlar, gerçekten incinmiştim. Bir dolu özür diledi filan. Şimdilik bu sorun çözüldü gibi ama tetikteyim tabi ben yine. Teşekkür ediyorum desteğiniz ve fikirleriniz için.

Back
X