teşekkür ederim size de iyi günler
eklemden bitirmeyeyim.
bu kişi eger cok olumlu olsa idi, bu mevzuyu acan kişi muhakkak bu işin sonunu getirirdi.
mevzuyu acan kişi (konu sahibinin cok güvendigi biriymiş) ben artık ona ulaşamam diyormuş. ve bu yorumu ben daha önce konu sahibine yazdım. ve bu da aklımı kurcalayan başka bir şey yazmıştı.
ablası ise daha iyi ya. dogru kişi ise her şekilde bunları buluştururdu.Konuyu okumadan cevap verdiniz ne kadar belli oluyor.
Tanıştırıcak olan kişi konu sahibinin öz ablası.
İşten ayrılması sebebiyle uzaklaşmış ve tanıştıramamış.
İnsan kardeşiyle ilgili tanıştırmalarda zorlanır doğal olarak.
Yoksa cocuktan yana bir durum yok.
Yorum yaparken detayları atlamamak gerekiyor.
Bu yorumları yapanlara da şaşırıyorum.
Herkes ayran gönüllü mü?
Bunu yazanlar kendileriyle mi eşleştirip yorum yapıyor anlamıyorum.
Kız hoşlanmış herkese ilgi duyuyorum yazmamış.
eklemden bitirmeyeyim.
bu kişi eger cok olumlu olsa idi, bu mevzuyu acan kişi muhakkak bu işin sonunu getirirdi.
mevzuyu acan kişi (konu sahibinin cok güvendigi biriymiş) ben artık ona ulaşamam diyormuş. ve bu yorumu ben daha önce konu sahibine yazdım. ve bu da aklımı kurcalayan başka bir şey yazmıştı.
Herkes ayran gönüllü mü?
eklemden bitirmeyeyim.
Herkes ayran gönüllü mü?
Evet o konuya degindiginiz icin tesekkur ederim bu isleri hafife almiyorum herkesi uygun bulmuyorum ya da begenmiyorum begendigim kisiye de deger verip denemeye cabaliyorum bu kendimi paralamak degil ama onemsemek benim icin..teşekkür ederim size de iyi günler
eklemden bitirmeyeyim.
Basit kaçmak istemiyorum ama açık ve net olmanın da bir artisi var başka bir fikrim yok kiBenim düşüncem sosyal medyadan yazmanın basit kaçacağı. Diğer yüzyüze gelinebilecek seçenekler için o kadar çabaya gerek yok onun yerine yazmak daha iyi anlamında bir şey yazmıştınız. Açıkçası değer veriyorsam yüzyüze olabilecek seçeneklerle iletişim kurmayı tercih ederim. Fotoda görmekle , küçük bir parça mesajla bir fikir sahibi olunamıyor diye düşünüyorum. Hem de ilk intibanın sosyal medyadaki mesajdan alınması bence basit ve değersizlik çağrıştırıyor.
Onu yapamam maalesef en uygunu bu bahaneler mesaj atıp sonra kendimi tanıtmak ama ona da cesaretin yokBence ablanla resmini paylaş dikkatini cekmemsi mümkün olmaz o zaman . E o da yazar herhalde bisiler aa x sizin ablanız mi. Yahut ablaniza ulaşır bence cok mantıklı :)
Bence bu cok mantikli ablan yaninda degilse kardes ile ilgili bir soz felan paylasip ablani etiketleBence ablanla resmini paylaş dikkatini cekmemsi mümkün olmaz o zaman . E o da yazar herhalde bisiler aa x sizin ablanız mi. Yahut ablaniza ulaşır bence cok mantıklı :)
Çok doğru ne diyor bu kız ya diyebilir. Netten ona asılan bı kız sanılır ciddiye almaz sonra kendimi anlatsam da etkisi kalmayabilirBen de cok zor begeniyorum hatta hayatimda bi iki kisi oyle begenmisimdir.Bence bi daha bu firsat gecmeyebilir.Ama msj atsan senden haberi olmadigi icin muhtemelen umursamayacak yani cok zor bi durum gibi geldi
Sosyal medya hesabı yok onunBence bu cok mantikli ablan yaninda degilse kardes ile ilgili bir soz felan paylasip ablani etiketle
Hatta ben oyle bi sey yapmistim .Netten nasil guvendin baskasina vs ciddiye almadigina dair cvp atti.Bi daha da töbe yani yapmam asla cok begensemdeÇok doğru ne diyor bu kız ya diyebilir. Netten ona asılan bı kız sanılır ciddiye almaz sonra kendimi anlatsam da etkisi kalmayabilir
Ben netten tanımıyorum tabi ama o bunu bilmiyorHatta ben oyle bi sey yapmistim .Netten nasil guvendin baskasina vs ciddiye almadigina dair cvp atti.Bi daha da töbe yani yapmam asla cok begensemde
Netin disinda başka tqnisma yolu dusunmeye calissanizBen netten tanımıyorum tabi ama o bunu bilmiyor
Evet ama arkadaş çevresi benim hesabımda herkese açık fotoğraf hesabı tanıdık tanımadım çok kişi var.Netin disinda başka tqnisma yolu dusunmeye calissaniz
Cunku netten tanimadiginizi bilnedigi icin farkli dusunebilir bu arada takipci sayisi cok mu yorumlasmalqr falan var mi
Arkadasinizla sonradan hic konustunuz mu tanismak istediginizi falan kendisine soylediniz miEvet ama arkadaş çevresi benim hesabımda herkese açık fotoğraf hesabı tanıdık tanımadım çok kişi var.
Referans olan kisi oz ablam. Zaten referansin saglam olmasi da istemem de etkili oldu. Çıtlattım da yapacak pek bişi yok.Arkadasinizla sonradan hic konustunuz mu tanismak istediginizi falan kendisine soylediniz mi
O zaman daha kolay yapis ablanin yakasinaReferans olan kisi oz ablam. Zaten referansin saglam olmasi da istemem de etkili oldu. Çıtlattım da yapacak pek bişi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?