Konuşmalı mı vazgeçmeli mi ? Bana bir akıl verin..

Konuyu okumadan cevap verdiniz ne kadar belli oluyor.
Tanıştırıcak olan kişi konu sahibinin öz ablası.
İşten ayrılması sebebiyle uzaklaşmış ve tanıştıramamış.
İnsan kardeşiyle ilgili tanıştırmalarda zorlanır doğal olarak.
Yoksa cocuktan yana bir durum yok.
Yorum yaparken detayları atlamamak gerekiyor.

ablası ise daha iyi ya. dogru kişi ise her şekilde bunları buluştururdu.
ben bir yere konuu okudum sonrasını ookumadım. cok güvendigim biri olarak yazmıştı ilklerde.
neyse ben diretmeyecegim. siz her turlü benim yorumlarımı kabul etmemek üzere kendinizi şartlandırmışsınız
cok teşekkür ederim... sevgiler.

Bu yorumları yapanlara da şaşırıyorum.
Herkes ayran gönüllü mü?
Bunu yazanlar kendileriyle mi eşleştirip yorum yapıyor anlamıyorum.
Kız hoşlanmış herkese ilgi duyuyorum yazmamış.

Herkes ayran gönüllü mü?

Herkes ayran gönüllü mü?

Evet o konuya degindiginiz icin tesekkur ederim bu isleri hafife almiyorum herkesi uygun bulmuyorum ya da begenmiyorum begendigim kisiye de deger verip denemeye cabaliyorum bu kendimi paralamak degil ama onemsemek benim icin..
Referans olan kisi oz ablam kisiyi begenmedigi icin degil firsat olmadigi icin yapamadi bu isi. Zaten referansin saglam olmasi da istemem de etkili oldu.

Basit kaçmak istemiyorum ama açık ve net olmanın da bir artisi var başka bir fikrim yok ki

Bence ablanla resmini paylaş dikkatini cekmemsi mümkün olmaz o zaman . E o da yazar herhalde bisiler aa x sizin ablanız mi. Yahut ablaniza ulaşır bence cok mantıklı :)

Bence ablanla resmini paylaş dikkatini cekmemsi mümkün olmaz o zaman . E o da yazar herhalde bisiler aa x sizin ablanız mi. Yahut ablaniza ulaşır bence cok mantıklı :)
Onu yapamam maalesef en uygunu bu bahaneler mesaj atıp sonra kendimi tanıtmak ama ona da cesaretin yok

Ben de cok zor begeniyorum hatta hayatimda bi iki kisi oyle begenmisimdir.Bence bi daha bu firsat gecmeyebilir.Ama msj atsan senden haberi olmadigi icin muhtemelen umursamayacak yani cok zor bi durum gibi geldi

Bence bu cok mantikli ablan yaninda degilse kardes ile ilgili bir soz felan paylasip ablani etiketle

Ben de cok zor begeniyorum hatta hayatimda bi iki kisi oyle begenmisimdir.Bence bi daha bu firsat gecmeyebilir.Ama msj atsan senden haberi olmadigi icin muhtemelen umursamayacak yani cok zor bi durum gibi geldi
Çok doğru ne diyor bu kız ya diyebilir. Netten ona asılan bı kız sanılır ciddiye almaz sonra kendimi anlatsam da etkisi kalmayabilir

Çok doğru ne diyor bu kız ya diyebilir. Netten ona asılan bı kız sanılır ciddiye almaz sonra kendimi anlatsam da etkisi kalmayabilir
Hatta ben oyle bi sey yapmistim .Netten nasil guvendin baskasina vs ciddiye almadigina dair cvp atti.Bi daha da töbe yani yapmam asla cok begensemde

Netin disinda başka tqnisma yolu dusunmeye calissaniz

Cunku netten tanimadiginizi bilnedigi icin farkli dusunebilir bu arada takipci sayisi cok mu yorumlasmalqr falan var mi
Evet ama arkadaş çevresi benim hesabımda herkese açık fotoğraf hesabı tanıdık tanımadım çok kişi var.

Referans olan kisi oz ablam. Zaten referansin saglam olmasi da istemem de etkili oldu. Çıtlattım da yapacak pek bişi yok.
O zaman daha kolay yapis ablanin yakasina onu yemege cagiracaksin de

Saka bi tarafada madem ablan cok kolay bigun onunla beraber bi kac arkadasi eve yeme cagirsin yada bi bulsma ayarlasin sende ablanla git olur mu ya sonucta gorustukleri biri bence ablam oyle pasif durmasin bi yardimci olsun sevabina yani aralaronda bi kavga gurultu yoksa mutlaka bulusturabilir sizi sansini zorla derim

Kis ipeqbojuqu bi L lmnt vakasi burda var ve bu arkadasimiza yardimci olmamiz lazim

Siz daha önce şurada çalışıyordunuz değil mi.. Veya siz şurada çalışıyorsunuz değil mi şeklinde giriş yaparsın. Merak eder nerden biliyorsunuz, tanışıyor muyuz gibi sorular sorar. Ben X'in kardeşiyim dedikten sonra zaten sohbet başlamış olur. Ablanı sorar, selam söyler, sen okuyor musun derken gerisi gelir.
X'in kardeşiyim dedikten sonra ötesini kurcalayacağını düşünmüyorum. Yani bu kız beni görmedi ki, nerden buldu gibi bir şey düşünmez.

Ben, bu bir türlü tanışamadığım doktor beyi instagramdan sonra twitterda da takibe aldım, bir de en son iletisine yorum yaptım, bu şarkıyı hatırlattı diye bir şarkı paylaştım bu yorumumda. Kendi bu yorumumu gördü ve beğendi. Ama bu kadarla kaldı hatta geri takip bile yapmadı amaan hiç ilgisi yok demek ki deyip durumu kabullenmişken bir iki saat sonra benim gönderdiğim şarkının sözlerini yazdı ileti olarak Ben şaşırdım çünkü hiç ilgilenmediğini düşünmüştüm ama bi kaç saat sonra hatırlayıp (ayda yılda bir ileti yazan bir insan olarak) şarkının sözlerini paylaşması acaba beni mi yokluyor diye düşündürdü bir süre sonra beğendim ben de o iletisini sadece o kadar, mesele bundan ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…