Asla.. yani adım atsam da muhabbet acar ya da olanları anlatıp konuyu gündeme getiririm senden hoslandim dersem kaybetmek büyük ihtimal
Hesabım photography üzerine pek kendi fotoğrafımı paylaşmıyorum umarım ama profile yeni fotoğrafımı koyunca dikkatini çektiğini anladım çünkü o zaman stroylere bakiyor ama o kada kalkıp Toyota bakıp yola çıkmaz herhalde hem kendime yakıştıramadım o kadar kendimi göstermeye çalışmayı. Twitter'da da ekleyip niyetimi belli mı etsem acaba diyorumValla şimdiye kadar ki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Erkekler şımarıyor.bence dikkatini çekmeye çalışın bi sosyal medyada önce resimler paylaşın v.s. bakalım dikkat çekecekmişsiniz.
Hesabım photography üzerine pek kendi fotoğrafımı paylaşmıyorum umarım ama profile yeni fotoğrafımı koyunca dikkatini çektiğini anladım çünkü o zaman stroylere bakiyor ama o kada kalkıp Toyota bakıp yola çıkmaz herhalde hem kendime yakıştıramadım o kadar kendimi göstermeye çalışmayı. Twitter'da da ekleyip niyetimi belli mı etsem acaba diyorum
HayırlısıValla o zaman direk mesajdan yuruyeceksin:))
Bence direk acilin begendiginizi soyleyin onun tepkisine gorede durumu anlatirsiniz.Merhaba hanımlar
İçime dert oldu gerçekten artık, bir çözüm arıyorum bulamıyorum Allah bir yol nasip eder inşallah.
Sizden de fikir almak istiyorum.
Çok yakınım olan biri bir müddet önce beni birine uygun görüyor tanıştırmayı düşünüyor ama hayata geçiremiyor daha sonra da o kişiyle çalışma ortamları ayrılıyor. Bu mesele de öylece kalmış oluyor çünkü bu kişiler yeni tanışmış insanlar ve fazla samimi değiller.
Ben bunu öğrendikten sonra o kişiyi sosyal medyada araştırdım ve çok kanım ısındı beğendim, kolay kolay bu kadar etkilenmiyorum. Zaten referans olan kişiye de çok güvenirim, insan sarrafı denilebilecek birisi.
Velhasılı kelam ben bu kişiyi instagramda takibe aldım o da beni takip etmeye başladı ama fazla etkileşimimiz yok orada pek aktif de değil zaten. Bu kişi beni ve onu kim vasıtasıyla tanıdığımı bilmiyor sadece bazı paylaşımlarımdan ötürü onu bir şekilde uzaktan tanıdığımı düşünmüş olabilir. Çünkü oldukça küçük bir şehirde yaşıyor ve oraya yakınım olan kişiyi ziyarete gittiğim de bunu paylaştım.
Amma ve lakin sonuç olarak tanışmadık, konuşmadık, görüşmedik hala ve ben bunu denemek istiyorum bu şekilde vazgeçmek içime sığmıyor.
''Yakınınız olan kişiye söyleyin o yapsın'' demeyin kime sorduysam böyle diyor ama o imkan yok malesef. Çok yakınım da olsa birine ''beni tanıştır beni tanıştır'' diye baskı yapamam gider kendim açılırım daha iyi. Ama pat diye de söylenmez ki bunu da biliyorum
Bana bir akıl verin ?
Dikkat cekmeyi beceremiyorsaniz direk yazin ilk adimi atinca kotu kadin olmuyorsunuz aşk bu sonucta bir daha hic yasayamayacaginiz kadar guzel bir aski kaciracaksiniz belki? Ben de esime yaklasan taraftim esim utangacti tel numarasi vardi kuzenim vermisti sanki bir sey soruyormus gibi yapip adami kendime asik ettimEvet doktor ablam da meslektaşı öyle tanıyorlar birbirlerini ailenize yakın bulmus vs.
Zaman konusunda haklısın yogundur kesin
Beceremedim sanırım dikkat çekmeyi
Olumsuz yorumlara hemen alınıp kendini çekmişsin. Ayıp mı günah mı yahu? İnsan değer verdiğini göstermeli ki karşılığını görsün. Sizden hoşlanan birinden size göstermese nasıl anlayacaksınız? Adamın burada suçu da yok. Herkes ekleyip beğeni için beğeniyor. Öyle hesaplardan sanmış bile olabilir. Karşıdan adım beklemek komik geldi bana bu durumda. Selam yazarsın sonrası zaten adamın gönlü varsa birini tanımakta yazar yani. Kasarsan olmaz. Rahat ol sen ışığı yak.
adım atma. bugun bunu semptaik bulursun yarın başkasını boşver.
Kk da modadır kuzum hoşlandım diyen bir genç kızı tuhaf şeylerle yaftalamak. Kendileri her gün başkalarını sempatik buluyorsa demek...Bu yorumları yapanlara da şaşırıyorum.
Herkes ayran gönüllü mü?
Bunu yazanlar kendileriyle mi eşleştirip yorum yapıyor anlamıyorum.
Kız hoşlanmış herkese ilgi duyuyorum yazmamış.
yukarıda ayran gönüllüsün mü yazmışım ? carpıtmayın yazdıgımı lütfen..Bu yorumları yapanlara da şaşırıyorum.
Herkes ayran gönüllü mü?
Bunu yazanlar kendileriyle mi eşleştirip yorum yapıyor anlamıyorum.
Kız hoşlanmış herkese ilgi duyuyorum yazmamış.
yukarıda ayran gönüllüsün mü yazmışım ? carpıtmayın yazdıgımı lütfen..
bu adamdan ret cevabı geldiyse bir zaman sonra başka birinden hoşlanabilir. dunyanın en dogal hissi.
bir ömür boyu yada 4 sene bu cocuktan başkası hayatına girmeyecek mi ? tanışmayacak mı ? sevemeyecek mi ? yasak mı ?
bu ayran gönllülük mü ? ayran gönüllü olmak biriyle birlikteyken aynı anda başka birini bulup ona gecmek akabinde başka birini görüp ona ggeçiş yapmaktır. daldan dala gibi.
ben aşagılayıcı bir tek kelime veya tek bir cümle kurmadım. hala yazdıgımı carpıtıyorsıunuz.Yazdığınız yorumu birdaha okursanız neden böyle anlaşıldığını anlarsınız.
Yorum yapmak için yapılınca kız da vazgeçmiş.
Tabiki yasak değil ama aman boşver iki güne başkasından hoşlanır yazmak aşağılayıcı.
ben aşagılayıcı bir tek kelime veya tek bir cümle kurmadım. hala yazdıgımı carpıtıyorsıunuz.
ve evet hala fikrim aynı : boş vermeli.
sevgi degil ama hoşlanma-ilgi duyma-begeni vb. duyacagın kişi karşısına 2 gun sonrada cıkabilir 5 yıl sonrada.
teşekkür ederim size de iyi günlerKarşısındaki insan hayatının insanı da olabilir bu mantıkta.
Konu sahibi kendi çizip kendi oynamıyor yani.
Çarpıtma değil dışardan bir gözle yorumunuzu size gösteriyorum.
Sizin fikrinizle size iyi günler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?