Konuşmalı mı vazgeçmeli mi ? Bana bir akıl verin..

Valla şimdiye kadar ki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Erkekler şımarıyor.bence dikkatini çekmeye çalışın bi sosyal medyada önce resimler paylaşın v.s. bakalım dikkat çekecekmişsiniz.

Asla.. yani adım atsam da muhabbet acar ya da olanları anlatıp konuyu gündeme getiririm senden hoslandim dersem kaybetmek büyük ihtimal

Valla şimdiye kadar ki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Erkekler şımarıyor.bence dikkatini çekmeye çalışın bi sosyal medyada önce resimler paylaşın v.s. bakalım dikkat çekecekmişsiniz.
Hesabım photography üzerine pek kendi fotoğrafımı paylaşmıyorum umarım ama profile yeni fotoğrafımı koyunca dikkatini çektiğini anladım çünkü o zaman stroylere bakiyor ama o kada kalkıp Toyota bakıp yola çıkmaz herhalde hem kendime yakıştıramadım o kadar kendimi göstermeye çalışmayı. Twitter'da da ekleyip niyetimi belli mı etsem acaba diyorum

Valla o zaman direk mesajdan yuruyeceksin:))

Olumsuz yorumlara hemen alınıp kendini çekmişsin. Ayıp mı günah mı yahu? İnsan değer verdiğini göstermeli ki karşılığını görsün. Sizden hoşlanan birinden size göstermese nasıl anlayacaksınız? Adamın burada suçu da yok. Herkes ekleyip beğeni için beğeniyor. Öyle hesaplardan sanmış bile olabilir. Karşıdan adım beklemek komik geldi bana bu durumda. Selam yazarsın sonrası zaten adamın gönlü varsa birini tanımakta yazar yani. Kasarsan olmaz. Rahat ol sen ışığı yak.

Benim düşüncem sosyal medyadan yazmanın basit kaçacağı. Diğer yüzyüze gelinebilecek seçenekler için o kadar çabaya gerek yok onun yerine yazmak daha iyi anlamında bir şey yazmıştınız. Açıkçası değer veriyorsam yüzyüze olabilecek seçeneklerle iletişim kurmayı tercih ederim. Fotoda görmekle , küçük bir parça mesajla bir fikir sahibi olunamıyor diye düşünüyorum. Hem de ilk intibanın sosyal medyadaki mesajdan alınması bence basit ve değersizlik çağrıştırıyor.

Bence direk acilin begendiginizi soyleyin onun tepkisine gorede durumu anlatirsiniz.

Bi sekilde dikkatini cekmen lazim. Madem instagramdasiniz ikinizde.. ozel msj at aa yanlislik oldu falan de bence..

Evet doktor ablam da meslektaşı öyle tanıyorlar birbirlerini ailenize yakın bulmus vs.
Zaman konusunda haklısın yogundur kesin
Beceremedim sanırım dikkat çekmeyi
Dikkat cekmeyi beceremiyorsaniz direk yazin ilk adimi atinca kotu kadin olmuyorsunuz aşk bu sonucta bir daha hic yasayamayacaginiz kadar guzel bir aski kaciracaksiniz belki? Ben de esime yaklasan taraftim esim utangacti tel numarasi vardi kuzenim vermisti sanki bir sey soruyormus gibi yapip adami kendime asik ettim askta her sey mübahtir
Konun yukarlarda kalsin da daha yazan olur ins.

Bunu okuyunca istemsiz güldüm.
Ağzım yandığı için mi badem sence Novamber wind
Konu sahibi birkaç fotoğrafını beğen zaten gözüne çarpınca profilini inceler.
Etkilenirse yazar.
Tecrübeyle sabit.

Sanki onu biriyle karıştırmış gibi yapın o zaman, kusura bakmayın sizi ekledim ama mesela ilkokulda bilmem nerde okudunuz mu yoksa ben mi karıştırıyorum fln diye mesaj atın.

Bu yorumları yapanlara da şaşırıyorum.
Herkes ayran gönüllü mü?
Bunu yazanlar kendileriyle mi eşleştirip yorum yapıyor anlamıyorum.
Kız hoşlanmış herkese ilgi duyuyorum yazmamış.
Kk da modadır kuzum hoşlandım diyen bir genç kızı tuhaf şeylerle yaftalamak. Kendileri her gün başkalarını sempatik buluyorsa demek...

Bu yorumları yapanlara da şaşırıyorum.
Herkes ayran gönüllü mü?
Bunu yazanlar kendileriyle mi eşleştirip yorum yapıyor anlamıyorum.
Kız hoşlanmış herkese ilgi duyuyorum yazmamış.
yukarıda ayran gönüllüsün mü yazmışım ? carpıtmayın yazdıgımı lütfen..
bu adamdan ret cevabı geldiyse bir zaman sonra başka birinden hoşlanabilir. dunyanın en dogal hissi.
bir ömür boyu yada 4 sene bu cocuktan başkası hayatına girmeyecek mi ? tanışmayacak mı ? sevemeyecek mi ? yasak mı ?
bu ayran gönllülük mü ? ayran gönüllü olmak biriyle birlikteyken aynı anda başka birini bulup ona gecmek akabinde başka birini görüp ona ggeçiş yapmaktır. daldan dala gibi.

Yazdığınız yorumu birdaha okursanız neden böyle anlaşıldığını anlarsınız.
Yorum yapmak için yapılınca kız da vazgeçmiş.
Tabiki yasak değil ama aman boşver iki güne başkasından hoşlanır yazmak aşağılayıcı.

ben aşagılayıcı bir tek kelime veya tek bir cümle kurmadım. hala yazdıgımı carpıtıyorsıunuz.
ve evet hala fikrim aynı : boş vermeli.
sevgi degil ama hoşlanma-ilgi duyma-begeni vb. duyacagın kişi karşısına 2 gun sonrada cıkabilir 5 yıl sonrada.

Karşısındaki insan hayatının insanı da olabilir bu mantıkta.
Konu sahibi kendi çizip kendi oynamıyor yani.
Çarpıtma değil dışardan bir gözle yorumunuzu size gösteriyorum.
Sizin fikrinizle size iyi günler diliyorum.

"Şimdi senden vaz mı geçmeli... Masal olup yola devam mı etmeli..." Yalının en sevdiğim şarkılarından biridir konu başlığını gördükçe aklıma geliyor. Sana armağan ediyorum. Daha karar veremedin mi? D deretepe

teşekkür ederim size de iyi günler
eklemden bitirmeyeyim.
bu kişi eger cok olumlu olsa idi, bu mevzuyu acan kişi muhakkak bu işin sonunu getirirdi.
mevzuyu acan kişi (konu sahibinin cok güvendigi biriymiş) ben artık ona ulaşamam diyormuş. ve bu yorumu ben daha önce konu sahibine yazdım. ve bu da aklımı kurcalayan başka bir şey yazmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…