konuşmama kararı

Gercekten o aciyi yasamis birinin böyle rahat konusmasi bana garip geldi.

Burda öfkelenecegini de hic düsünmüyorum. Aksine kahkaha atiyor kendisi.

Sizi alintilamam sart degildi elbette fikirlerimizi paylasiyoruz burda
Bosanmak elbette kolay degil ama adamin aldattigini yakalayip da hala evli kaldiysa bir kadin , demek ki ortada bir sorun yoktur bana gore. Asla yanlis dusunmedim yani konu sahibinin basina gelen hepimizin basina gelebilir, kendisinin goruslerine de saygi duyuyorum ama madem kocasini affetmis o zaman elalemin kadinini da onunla gorusenleri de affetmesi lazim veya hiiic tinlamamasi lazim bana gore
Bilemedim yani
Yanlis bence affetmesinde zaten, yarin obur gun o kadinla gorusenlere tepki gosterdiginde eminim onlar da benim dedigimi diyeceklerdir

o zaman taşın o evden

AMA işte o elalemin kadınını afederse ve hala elti ve görümce okadınla konuşmaya devam ederse kocasının içinde kalan birşey varsada allah korusun onu görünce genede aldatma gibi bir meyile yeltenebilir onu aşağıda görünce düşünsenize. yani aldatan heryerde aldatır o ayrı ama gözünün içine bildik birşeyi sokarcasına yaşamakta pek doğru değil
Görümce ve elti bu yaşanmış yanlış olayı karı-koca arasını bozduğunu düşünerek birkere bu görüşmeyi yapmamaları lazım
KOnu sahibine saygı duyması lazım ..Hani acısı kendisine yeter gibi düşünmeleri lazım.Sevgiler...

Ben konu sahibinin esinin halen rahat durmadigini dusunuyorum, neden cunku bir defa aldatip da durulan normale donen insan hic tanimadim kadin olsun erkek olsun, ki aldatma bir hata degildir bile isteye yapilmis bir eylem. Adamdaki mideye ve cesarete hayran kaldim aile apartmanina girip cikan kadinla aldatiyor esini. Peki disarida rahat durur mu bu adam?
Ne demek sevgiler saygilar benden

SON cümlene çok güldüm işyerinde başağrısından kıvrım kıvrım kıvrılıyorum bu gülümseme iyi geldi

Onda çok haklısın birşey diyemiyorum
konu sahibi eşimden eminim diyor ya bizede ona saygı duymak lazım o bakımdan hani
Umarım ve inşallah gerçekten uslanmış yavrusuna ve eşine layık bir insan olmuştur

Elbette gonul ister ki adam olsun
İnsallah diyelim
Hastayken calismak zor, Allah kolaylik versin canim

İnanın mantığım almıyor
Eltin görümcen de bir kadın dimi ? Hiç mi başlarına gelebileceklerini varsaymıyorlar
Bu ne böyle. Resmen o kadını evlerine kadar sokuyorlar Allah tan reva mı bu ?
Onun hiç yüzü yok mu nasıl haysiyeti var ki evli barklı hala daha o apartmana girebiliyor
Allah böylelerinin pisliklerini ortaya çıkarsın inşallah

Demekki size değer vermiyolar siz de onlara vermeyin hayatınızdan çıkarmışsınız zaten bi daha da geri almayın

Benim de eltimle kayın braderim boşanma aşamasındalardı 1 yıl kadar ayrı yaşadılar..Hatta o dönemde biz evlendik bu kız ona rağmen ayrılmak üzere olduğu eşiyle beraber kutlamamıza da geldi sağolsun.. Fazla bi samimiyetimiz de olmamasına rağmen bunu yaptı.. Ardından biz yeni evlendiğimiz zamanlar kayın braderim beni aradı biriyle tanışmış kız da benim arkadaşım çıkmış nasıl biridir falan dedi.. Sen hala evlisin farkındamısın dedim bu soruya ne cevap vermemi bekliyosun diye tepki verdim.. Kıza söyledim boşanıcağımı dedi iyi Allah mutlu etsin ben karışmam dedim kapattım.. Sonra o arkadaşımı arkadaşlıktan çıkardım her türlü sosyal medya hesabımdan sildim ve bi daha asla görüşmedim.. Ara ara kaynıma sordum filancayla hala görüşüyomusun diye yok falan dedi ama doğrumu bilemem ben bişeye şahit olmadım.. Şimdi kaynımla eltim tekrar barıştılar.. Bayramdan seyrana görüşürüz eltimle aramızdan su sızmıyo değil ama, O kız da hayatıma bi daha asla giremez.. Sonuçta bu insanlar benim ailem.. insanın ailesinin yanında olması gerekir sevse de sevmese de, samimi olsa da olmasa da..

allah yukarda şahittirki aynı şeyi bende düşündüm yani empati yaptım burdakilerin yapmadığı ama ben yaptım o zamanlar,benimde bi yengem var yeminle günahım kadar sevmem ama abime can feda, annemle hiç anlaşamazlardı gelin hanım, ama diyorum onun başına gelse böyle bir şey benim nekadar da samimi olduğum bir arkadaşım tarafından olsa inan bana o hiç sevmediğim gelinim tarafında olur arkadaşımada kusura bakma bu kadar olaylardan sonra senle arkadaşlığımı yürütemem kötüde olsa gelin benim gelin der uzaklaştırırdım onu

evet bir şeyler var ama ne, bende anlıyamıyorum

E tamam da sen hic birsey olmamis gibi hala kocanla evlisin o kisim nolacak?
Sen kocani affetmissin iliskine devam ediyorsun da o kadinlar neden gorusmesin ki?

o kısım ne olcak dediğin ben mutlu mesud devam ediyorum , benim başıma gelen talihsiz olayın onlara ne çıkar sağladı bende bunları merak ediyorum

çok ayıp valla hiçte aglancak durumda deil gayette mutlu ve huzurluyum. hayırdır ya hayattan çok büyük darbe yemişsin galiba hıncını, kinini burada kusuyosun neden bu kadar sinirlisin

Ayibi ben degil siz kendinize yapiyorsunuz. Ben hassas bi konu oldugunu düsünerekten asla emoji koymadim. Siz gülmekten yarilma ifadesi koymussunuz.

Hayatta herkes bi seyler yasiyor. Fanusta degiliz. Önemli olan olaylari ciddiye almak. Kendine saygi duymak.

o kısım ne olcak dediğin ben mutlu mesud devam ediyorum , benim başıma gelen talihsiz olayın onlara ne çıkar sağladı bende bunları merak ediyorum
Onlarin ne gibi bir cikari oldu?
Siz madem affetmeyi sectiniz o sizin bileceginiz is, ben bir defa aldatanin hele hele ayni cati altina girip cikan biriyle aldatanin pek iflah olacagini dusunmuyorum ama. Yerinizde olsam kendimi kandirmam ,gozumu kulagimi acik tutarim
Siz gorusmeyin konusmayin, onlar da takilsinlar bildikleri gibi

aynı sizin duygusuzca yazmalarınız gibi dimi, yanınızda olsam bana saldırcak gibi bi durum sergiliyorsun sakin ol biraz,
aile danışmanları bile aldatmaların çoğunu eş hamileyken olduğunu açıklıyor , ki ben eşimle 15 yıllık evliyim ve çok güzel giden bi evliliğim vardı halende güzel gidiyo daha önce ve ya sonrasında hiç böyle şeyler olmadı ben ona 2.bir şans verdim herkez hata yapar önemli olan 2 şans kaybetmemesi , o ev benim evim ben niye gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…