- 21 Nisan 2011
- 976
- 1.864
- 113
- Konu Sahibi esmerhatunn
-
Burada kocasına öfke kussa normal davranıyor mu olacaktı? O zaman mı eltisini eleştirmeye hakkı olacaktı? Eminim kocasını affetmesi kolay olmamıştır. Ama burada tekrar öfkelenirse bu bir nevi kendine telkin olacak ve akşam eşiyle tekrar tartışacak, başına kakacaktır. Üstüne sünger çekilmiş ama burada bayanın derdi başka bir şey.
Sizi alintilamam sart degildi elbette fikirlerimizi paylasiyoruz burdadarkmore bende fikrimi yazayım beni alıntılamadınız ama ,Şİmdi boşanmak gibi şeyler sizde takdir edersinizki kolay bir süreç değil bunun evlilik sonrasında ne olacağı ailenin kabullenip kabullenmeyeceği maddi imkanlar bunun yanında kadının eşine olan sevgisi bunu ona yakıştıramaması hani illaki insanız işte hep bir şans veririz bunu en kötü yavrumuz için yapabiliriz.Ha diyince boşanılmıyor ..
Fakat elti ve görümcenin yaptığı durum bence bunu bile bile çanak tutması yanlış
O kadınla hala görüşmeleri akıl işi değil neticede adam sözde pişman olmuş konu sahibinin dediğine göre umarım islah olmuş ve bu hatayı tekrarlamıyordur !!!
üstelik altlı üstlü oturuyorlar eltiyle
Şİmdi şeytan kocasını dürtmüş yanlış yapmış e bunlarda bunu görmeyip bu kadını eve almayacaklar ki bu adamla aşağıda biryerde tekrardan karşılaşmasın adamın yaptığı yanlışı tekrar yapmasın .ŞİMDİ bunlarda aksine ya aldat bak kadın da geliyor arada bir karşılaş modunda lar
Kim olsa alınır ve midesi kalkar bu durumdan bunlar ailelikten çıkmış kadını dışlamışlar gibi bence
ve ben olsam boşanırdım hemen diyen arkadaşlar başa gelmeyince ordan atıp tutması çok kolay sabır etmek iyice düşünmeden boşananlarıda görüyoruz ben bir şans verdim eşime ve çok şükür oda şansını çok iyi değerlendirdi bide eltimin ve görümcemin o kadınla görüşmelerini hoş karşılayanlarada şunu söylüyorum demekki sizin kardeşinizin yada gelininizin başına böyle bi durum gelse gider o kadınla yemek fln yer ve görüşmeye devam edersiniz çünkü normal bi durum
Sizi alintilamam sart degildi elbette fikirlerimizi paylasiyoruz burda
Bosanmak elbette kolay degil ama adamin aldattigini yakalayip da hala evli kaldiysa bir kadin , demek ki ortada bir sorun yoktur bana gore. Asla yanlis dusunmedim yani konu sahibinin basina gelen hepimizin basina gelebilir, kendisinin goruslerine de saygi duyuyorum ama madem kocasini affetmis o zaman elalemin kadinini da onunla gorusenleri de affetmesi lazim veya hiiic tinlamamasi lazim bana gore
Bilemedim yani
Yanlis bence affetmesinde zaten, yarin obur gun o kadinla gorusenlere tepki gosterdiginde eminim onlar da benim dedigimi diyeceklerdir
Ben konu sahibinin esinin halen rahat durmadigini dusunuyorum, neden cunku bir defa aldatip da durulan normale donen insan hic tanimadim kadin olsun erkek olsun, ki aldatma bir hata degildir bile isteye yapilmis bir eylem. Adamdaki mideye ve cesarete hayran kaldim aile apartmanina girip cikan kadinla aldatiyor esini. Peki disarida rahat durur mu bu adam?AMA işte o elalemin kadınını afederse ve hala elti ve görümce okadınla konuşmaya devam ederse kocasının içinde kalan birşey varsada allah korusun onu görünce genede aldatma gibi bir meyile yeltenebilir onu aşağıda görünce düşünsenize. yani aldatan heryerde aldatır o ayrı ama gözünün içine bildik birşeyi sokarcasına yaşamakta pek doğru değil
Görümce ve elti bu yaşanmış yanlış olayı karı-koca arasını bozduğunu düşünerek birkere bu görüşmeyi yapmamaları lazım
KOnu sahibine saygı duyması lazım ..Hani acısı kendisine yeter gibi düşünmeleri lazım.Sevgiler...
Ben konu sahibinin esinin halen rahat durmadigini dusunuyorum, neden cunku bir defa aldatip da durulan normale donen insan hic tanimadim kadin olsun erkek olsun, ki aldatma bir hata degildir bile isteye yapilmis bir eylem. Adamdaki mideye ve cesarete hayran kaldim aile apartmanina girip cikan kadinla aldatiyor esini. Peki disarida rahat durur mu bu adam?
Ne demek sevgiler saygilar benden
Elbette gonul ister ki adam olsunSON cümlene çok güldüm işyerinde başağrısından kıvrım kıvrım kıvrılıyorum bu gülümseme iyi geldi
Onda çok haklısın birşey diyemiyorum
konu sahibi eşimden eminim diyor ya bizede ona saygı duymak lazım o bakımdan hani
Umarım ve inşallah gerçekten uslanmış yavrusuna ve eşine layık bir insan olmuştur
Elbette gonul ister ki adam olsun
İnsallah diyelim
Hastayken calismak zor, Allah kolaylik versin canim
Demekki size değer vermiyolar siz de onlara vermeyin hayatınızdan çıkarmışsınız zaten bi daha da geri almayınben zaten onlarada şans verdim elti ve görümceye ama onlar ısrarla o kadınla görüşmeye devam edince ambargoyu koydum eşimde misal devam etseydi o zaman işler değişirdi,benim 65 yaşında kaynanam gidip kaynım ve eltime o kadın bir daha benim apartmanıma giremez bu bina benim, benim gelinimin yuvasını yıkmaya çalışan kadın giremez dedi.65 yaşındaki kadın bana destek olurken neden elti ve görümce sessiz kaldılar neden kadın çok güzel bir şey yapmış gibi çanak tuttular, hadi beni gelin olarak istemiyorsun ya insan ağız ucuylada olsa kardeşine kızmazmı nasihatta bulunmazmı gelip bir gün olsun sormadılar ne olduda sen evi terk ettin ne geldi başınıza hele bi anlat bakalım demediler benim hazmedemediğim bu , demekki akraba deil akbabalarmış, ya biz komşumuzun bile derdine ortak olan insanlar deilmiyiz
Bayanın eşi bir hata yapmış ve affetmiş. Siz affetmeyebilirsiniz, o zizin bileceğiniz iştir. Madem kabul etti çeksin, eltiye görümceye karışamaz mantığı bana göre çok çirkin. Görüşülmemeli. Yengem böyle bir durumda kalsa, kendisinden nefret dahi etsem, diğer kadın can dostum dahi olsa asla ve asla görüşmem, görüşülmesini de doğru bulmam. Çünkü aile, kan bağı esastır benim için. Genelde yatıştırıcı ve orta yolcu olmama rağmen görümce ve eltinizin kesinlikle iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. Mümkünse taşının ve bugünleri unutmayın. Onlara hatırlatacağınız zaman mutlaka gelecektir. Derler ya "yaşadıklarım venim sınavımdı, bu sırada yaptıklarınız da sizin sınavınızdı" diye. Allah tertemiz bir sayfa açsın size.
Aglanacak haline gülen biri, olumlu bakmakla gercekci bakmayi ayirt edemez zaten.
Eltin ve görümcen seni tınlamıyor
kim olsa alınır ,
seninde bunu normal karşılaman normal değil zaten ama anlatmadığın nokta bu gelen kadınla ne gibi menfaatlari var ki halen görüşüyorlar sanırım arkadaşlıktan fazla olan şeyler var
E tamam da sen hic birsey olmamis gibi hala kocanla evlisin o kisim nolacak?
Sen kocani affetmissin iliskine devam ediyorsun da o kadinlar neden gorusmesin ki?
çok ayıp valla hiçte aglancak durumda deil gayette mutlu ve huzurluyum. hayırdır ya hayattan çok büyük darbe yemişsin galiba hıncını, kinini burada kusuyosun neden bu kadar sinirlisin
Onlarin ne gibi bir cikari oldu?o kısım ne olcak dediğin ben mutlu mesud devam ediyorum , benim başıma gelen talihsiz olayın onlara ne çıkar sağladı bende bunları merak ediyorum
Burda size tepki verenler, siz niye bosanmadiniz diye tepki göstermiyorlar.
Sizin duygusuz anlatiminizdan, aldatma olayini gayet olagan bi sekilde savunmanizdan ve en garibi de esinizle alakali cok yüzeysel bahsetmenizden bunlar.
Eltinize ve görümcenize kin tutan davranisinizin binde biri esinize yok.
Madem esinizin o kadinla görüstügü konusunda sizin süpheleriniz var. Konduramiyorsunuz. Onlar da kadina konduramiyorlardir.
5 senedir o kadin o apartmana geliyor. Siz hala orda oturuyorsunuz.
Esiniz bence hala bi isler ceviriyor. Hamileyken aldatan, hem de evli ve apartmana girip cikan bi kadinla aldatan adamdan her sey beklenir.
Eltiniz ve görümcenizin davranislari normal degil. Sizin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?