- 12 Eylül 2013
- 75
- 22
- 98
- 35
- Konu Sahibi esmerhatunn
-
Belki onlar da o kadına bir şans verdiler..
Belki o kadın da pişman oldu..
Belki de gerçekten aralarında bişey olmadı..
Kendiniz emin değilsiniz zaten olduğıundan..
Uzun konuşmalar mesajlar irite edici ama sizin eşiniz hakediyorsa o kadın da o şansı hakediyor..
Üstelik kimse kimse için ilişkisini kesmez kesemez.
Sizin böyle bir hakkınız yok.
İsteyen istediğinle görüşür..
Siz de onlarla görüşmezsiniz olur biter..
Neden görüşüyorlar diye hesap sorma hakkınız yok..
ve ben olsam boşanırdım hemen diyen arkadaşlar başa gelmeyince ordan atıp tutması çok kolay sabır etmek iyice düşünmeden boşananlarıda görüyoruz ben bir şans verdim eşime ve çok şükür oda şansını çok iyi değerlendirdi bide eltimin ve görümcemin o kadınla görüşmelerini hoş karşılayanlarada şunu söylüyorum demekki sizin kardeşinizin yada gelininizin başına böyle bi durum gelse gider o kadınla yemek fln yer ve görüşmeye devam edersiniz çünkü normal bi durum
kralcılık yapmak gibi bir niyetim yok. dediğim gibi ben fikrimi yazıyorum. aynen sizin gibi..
Sen eşinin hala görüşmediğine emin misin, yolda izde illa karşılaşıyolardır heralde,eltine gelip gidiyor eltin alt katta
en iyisini yapmışssın canım.o kadın onalrın kocalarınıda baştan çıkarsında görsünler seni anlasınlar.gerçi yapmadıgı ne malum böyleleri yüzsüz olurlar yedikleri tabagın içine ederler.boşverrrr allah büyük .ama sakın 2, çocugu düşünme erkek milletine güven olmaz..arkadaşlar merhaba
aslında 2010 yılında hamileyken başıma gelen bir olayı size anlatmak istiyorum,şöyleki 8 aylık hamileyken, tesadüfen eşimin tlf alarmını kapatırken içime bir kuşku düşerek mesajlarını okumakla eşimin beni alt katta oturan eltimin ve kaynımın ortak arkadaşları olan bi bayan la aldattığını ögrenmiş oldum gerçi mesajlarda absürt bişey yazmıyordu ama yinede kendiside evli olan bi bayan gece 2 de başka bi erkeğe mesaj çekemez düşüncesi ile tabiki kavga ettim ve evi terk ettim. eşim bu arada sürekli yok öyle bir şey diyip zırvaladı yalvarmalar ve kaynanamın araya girmesiyle tekrar döndüm çünkü benimde içimde ufacık bi his yoktu aldatıldığıma, ama her nedense döndükten sonra içim hep huzursuz hep mutsuz hissetmeye başladım kendimi gsm operatörini kurcalayarak ögrendimki eşim ve o kadın sürekli tlf la konuşmuşlar ve mesajlaşmışlar tabi ben bunları ögrendiğimde doğum yapmış lohusaydım,ama yinede dedimki bişey olmamıştır ileri gidememişlerdir daha yeni konuşmaya başlamışlardır diye kendi kendime umut veriyodum neyse tabi bu kadın yine hergün eltimlerin evine gelmeye devam etti ve bende eltimle irtibatımı kopardım ne o bana geliyodu nede ben ona,tabi o bana gelmiyo diyede diyodumki bak olayları biliyo yüzüme bakacak yüzü yok gelemiyo diye rahattım artık anlıyodum olmuştu bi ilişkileri sonra görümcemde ben eltimle konuşmuyorum diye tavır takınmaya başladı ve oda o kadınla samimi olmaya başlayınca bu sefer görümcemlede kopardım geliş gidişlerimi sadece özel günlerde görümcemle bir araya geliyodum ama eltimle aslaaa hiç bir araya gelmiyodum, aradan 3 sene sonra görümcem kzının isteme ve söz olacağı için davet etmek için bize geldi , erkek tarafı tanışma,bohça hazırlama derken yine geliş gidiş yapmaya başladık görümcemle, geçen hafta cumartesi görümcem bize geldi bizde tam yemek yiyecektik, gitme yemek yiyelim dedim yok dedi alta (eltim alt katta oturuyo) incem dedi o kadının adını telafuz ederek gelmiş yemege beni bekliyolar dedi bende o sinirle ki ağzımdan hiç öyle şeyler çıkmaz o mok boğazınızı bi tutamıyorsunuz dimi utanmıyormusun o kadınla aynı ortamda olup yemek yemege dedim 5 dakka daha oturup indi o günden beri gelmiyo, gelmesinde zaten, ben şimdi o kadınla kim aynı ortamda bulunuyorsa onla konuşmuyorum, tamam benim eşim bi hata yaptı ben hamileyken, ama siz niye bunu meşrulaştırıyorsunuz , niye normal bir şeymiş gibi hala o kadınla görüşüyorsunuz diye görümcemle ve eltimle görüşmeme kararı aldım
belki sıktım sizi kusuruma bakmayın ne olur
hayır humeyyra olumlu bakmıyacaksın o zaman kralcı olursun saldırman lazım
E tamam da sen hic birsey olmamis gibi hala kocanla evlisin o kisim nolacak?arkadaşlar merhaba
aslında 2010 yılında hamileyken başıma gelen bir olayı size anlatmak istiyorum,şöyleki 8 aylık hamileyken, tesadüfen eşimin tlf alarmını kapatırken içime bir kuşku düşerek mesajlarını okumakla eşimin beni alt katta oturan eltimin ve kaynımın ortak arkadaşları olan bi bayan la aldattığını ögrenmiş oldum gerçi mesajlarda absürt bişey yazmıyordu ama yinede kendiside evli olan bi bayan gece 2 de başka bi erkeğe mesaj çekemez düşüncesi ile tabiki kavga ettim ve evi terk ettim. eşim bu arada sürekli yok öyle bir şey diyip zırvaladı yalvarmalar ve kaynanamın araya girmesiyle tekrar döndüm çünkü benimde içimde ufacık bi his yoktu aldatıldığıma, ama her nedense döndükten sonra içim hep huzursuz hep mutsuz hissetmeye başladım kendimi gsm operatörini kurcalayarak ögrendimki eşim ve o kadın sürekli tlf la konuşmuşlar ve mesajlaşmışlar tabi ben bunları ögrendiğimde doğum yapmış lohusaydım,ama yinede dedimki bişey olmamıştır ileri gidememişlerdir daha yeni konuşmaya başlamışlardır diye kendi kendime umut veriyodum neyse tabi bu kadın yine hergün eltimlerin evine gelmeye devam etti ve bende eltimle irtibatımı kopardım ne o bana geliyodu nede ben ona,tabi o bana gelmiyo diyede diyodumki bak olayları biliyo yüzüme bakacak yüzü yok gelemiyo diye rahattım artık anlıyodum olmuştu bi ilişkileri sonra görümcemde ben eltimle konuşmuyorum diye tavır takınmaya başladı ve oda o kadınla samimi olmaya başlayınca bu sefer görümcemlede kopardım geliş gidişlerimi sadece özel günlerde görümcemle bir araya geliyodum ama eltimle aslaaa hiç bir araya gelmiyodum, aradan 3 sene sonra görümcem kzının isteme ve söz olacağı için davet etmek için bize geldi , erkek tarafı tanışma,bohça hazırlama derken yine geliş gidiş yapmaya başladık görümcemle, geçen hafta cumartesi görümcem bize geldi bizde tam yemek yiyecektik, gitme yemek yiyelim dedim yok dedi alta (eltim alt katta oturuyo) incem dedi o kadının adını telafuz ederek gelmiş yemege beni bekliyolar dedi bende o sinirle ki ağzımdan hiç öyle şeyler çıkmaz o mok boğazınızı bi tutamıyorsunuz dimi utanmıyormusun o kadınla aynı ortamda olup yemek yemege dedim 5 dakka daha oturup indi o günden beri gelmiyo, gelmesinde zaten, ben şimdi o kadınla kim aynı ortamda bulunuyorsa onla konuşmuyorum, tamam benim eşim bi hata yaptı ben hamileyken, ama siz niye bunu meşrulaştırıyorsunuz , niye normal bir şeymiş gibi hala o kadınla görüşüyorsunuz diye görümcemle ve eltimle görüşmeme kararı aldım
belki sıktım sizi kusuruma bakmayın ne olur
evet geliyo gidiyo ama görüşmüyorlardır öyle olsa illa 5 senede hissederdim, bir yerde açık verirlerdi yani
tekrar kurcalayın gsm oparatörlerini ve hissettirmeyin 2. bir hat var mı ona da bakıntesadüfen eşimin tlf alarmını kapatırken içime bir kuşku düşerek mesajlarını okumakla eşimin beni alt katta oturan eltimin ve kaynımın ortak arkadaşları olan bi bayan la aldattığını ögrenmiş oldum
eşim bu arada sürekli yok öyle bir şey diyip zırvaladı yalvarmalar ve kaynanamın araya girmesiyle tekrar döndüm çünkü benimde içimde ufacık bi his yoktu aldatıldığıma, ama her nedense döndükten sonra içim hep huzursuz hep mutsuz hissetmeye başladım kendimi gsm operatörini kurcalayarak ögrendimki eşim ve o kadın sürekli tlf la konuşmuşlar ve mesajlaşmışlar
E tamam da sen hic birsey olmamis gibi hala kocanla evlisin o kisim nolacak?
Sen kocani affetmissin iliskine devam ediyorsun da o kadinlar neden gorusmesin ki?
Burada kocasına öfke kussa normal davranıyor mu olacaktı? O zaman mı eltisini eleştirmeye hakkı olacaktı? Eminim kocasını affetmesi kolay olmamıştır. Ama burada tekrar öfkelenirse bu bir nevi kendine telkin olacak ve akşam eşiyle tekrar tartışacak, başına kakacaktır. Üstüne sünger çekilmiş ama burada bayanın derdi başka bir şey.Burda size tepki verenler, siz niye bosanmadiniz diye tepki göstermiyorlar.
Sizin duygusuz anlatiminizdan, aldatma olayini gayet olagan bi sekilde savunmanizdan ve en garibi de esinizle alakali cok yüzeysel bahsetmenizden bunlar.
Eltinize ve görümcenize kin tutan davranisinizin binde biri esinize yok.
Madem esinizin o kadinla görüstügü konusunda sizin süpheleriniz var. Konduramiyorsunuz. Onlar da kadina konduramiyorlardir.
5 senedir o kadin o apartmana geliyor. Siz hala orda oturuyorsunuz.
Esiniz bence hala bi isler ceviriyor. Hamileyken aldatan, hem de evli ve apartmana girip cikan bi kadinla aldatan adamdan her sey beklenir.
Eltiniz ve görümcenizin davranislari normal degil. Sizin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?