konuşmama kararı

SENİ

eşiniz bir hata yaptığını düşünseydi en başta görümcenize ve eltinize o kadınla görüşmeyeceksiniz derdi.
kusura bakmayın da en büyük hatalı eşiniz burda.

Benim ablamın Kocası onu aldattı. Biz ne kocasıyla, ne de aldattığı Kadınla görüşen herhangi biriyle bir daha görüşmedik. O Kadınla değil görüşen adını ananları bile hayatımızdan çıkardık. Eğer ablam o adama dönseydi ya da konuşsaydı ablamla da bir daha görüşmeyecektik.
Şimdi siz kocanızla hayatınıza aynen devam ederken,ohh her şerde bir hayır vardır derken neden onlar hayatlarını değiştirsin. Aldatmış ya hem de sanırım hamileyken o adamla nasıl yaşayabiliyorsunuz gerçekten çok şaşırdım.Aldatılmayı bu kadar kolay hazmedebiliyorsanız onların görüşmesini de hazmedebilirsiniz.

Son düzenleme:
Sen eşinin hala görüşmediğine emin misin, yolda izde illa karşılaşıyolardır heralde,eltine gelip gidiyor eltin alt katta

ben zaten onlarada şans verdim elti ve görümceye ama onlar ısrarla o kadınla görüşmeye devam edince ambargoyu koydum eşimde misal devam etseydi o zaman işler değişirdi,benim 65 yaşında kaynanam gidip kaynım ve eltime o kadın bir daha benim apartmanıma giremez bu bina benim, benim gelinimin yuvasını yıkmaya çalışan kadın giremez dedi.65 yaşındaki kadın bana destek olurken neden elti ve görümce sessiz kaldılar neden kadın çok güzel bir şey yapmış gibi çanak tuttular, hadi beni gelin olarak istemiyorsun ya insan ağız ucuylada olsa kardeşine kızmazmı nasihatta bulunmazmı gelip bir gün olsun sormadılar ne olduda sen evi terk ettin ne geldi başınıza hele bi anlat bakalım demediler benim hazmedemediğim bu , demekki akraba deil akbabalarmış, ya biz komşumuzun bile derdine ortak olan insanlar deilmiyiz

Bayanın eşi bir hata yapmış ve affetmiş. Siz affetmeyebilirsiniz, o zizin bileceğiniz iştir. Madem kabul etti çeksin, eltiye görümceye karışamaz mantığı bana göre çok çirkin. Görüşülmemeli. Yengem böyle bir durumda kalsa, kendisinden nefret dahi etsem, diğer kadın can dostum dahi olsa asla ve asla görüşmem, görüşülmesini de doğru bulmam. Çünkü aile, kan bağı esastır benim için. Genelde yatıştırıcı ve orta yolcu olmama rağmen görümce ve eltinizin kesinlikle iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. Mümkünse taşının ve bugünleri unutmayın. Onlara hatırlatacağınız zaman mutlaka gelecektir. Derler ya "yaşadıklarım venim sınavımdı, bu sırada yaptıklarınız da sizin sınavınızdı" diye. Allah tertemiz bir sayfa açsın size.

en iyisini yapmışssın canım.o kadın onalrın kocalarınıda baştan çıkarsında görsünler seni anlasınlar.gerçi yapmadıgı ne malum böyleleri yüzsüz olurlar yedikleri tabagın içine ederler.boşverrrr allah büyük .ama sakın 2, çocugu düşünme erkek milletine güven olmaz..

E tamam da sen hic birsey olmamis gibi hala kocanla evlisin o kisim nolacak?
Sen kocani affetmissin iliskine devam ediyorsun da o kadinlar neden gorusmesin ki?

Eltin ve görümcen seni tınlamıyor
kim olsa alınır ,
seninde bunu normal karşılaman normal değil zaten ama anlatmadığın nokta bu gelen kadınla ne gibi menfaatlari var ki halen görüşüyorlar sanırım arkadaşlıktan fazla olan şeyler var

evet geliyo gidiyo ama görüşmüyorlardır öyle olsa illa 5 senede hissederdim, bir yerde açık verirlerdi yani
tekrar kurcalayın gsm oparatörlerini ve hissettirmeyin 2. bir hat var mı ona da bakın

E tamam da sen hic birsey olmamis gibi hala kocanla evlisin o kisim nolacak?
Sen kocani affetmissin iliskine devam ediyorsun da o kadinlar neden gorusmesin ki?

darkmore bende fikrimi yazayım beni alıntılamadınız ama ,Şİmdi boşanmak gibi şeyler sizde takdir edersinizki kolay bir süreç değil bunun evlilik sonrasında ne olacağı ailenin kabullenip kabullenmeyeceği maddi imkanlar bunun yanında kadının eşine olan sevgisi bunu ona yakıştıramaması hani illaki insanız işte hep bir şans veririz bunu en kötü yavrumuz için yapabiliriz.Ha diyince boşanılmıyor ..

Fakat elti ve görümcenin yaptığı durum bence bunu bile bile çanak tutması yanlış
O kadınla hala görüşmeleri akıl işi değil neticede adam sözde pişman olmuş konu sahibinin dediğine göre umarım islah olmuş ve bu hatayı tekrarlamıyordur !!!
üstelik altlı üstlü oturuyorlar eltiyle

Şİmdi şeytan kocasını dürtmüş yanlış yapmış e bunlarda bunu görmeyip bu kadını eve almayacaklar ki bu adamla aşağıda biryerde tekrardan karşılaşmasın adamın yaptığı yanlışı tekrar yapmasın .ŞİMDİ bunlarda aksine ya aldat bak kadın da geliyor arada bir karşılaş modunda lar
Kim olsa alınır ve midesi kalkar bu durumdan bunlar ailelikten çıkmış kadını dışlamışlar gibi bence

Burda size tepki verenler, siz niye bosanmadiniz diye tepki göstermiyorlar.

Sizin duygusuz anlatiminizdan, aldatma olayini gayet olagan bi sekilde savunmanizdan ve en garibi de esinizle alakali cok yüzeysel bahsetmenizden bunlar.

Eltinize ve görümcenize kin tutan davranisinizin binde biri esinize yok.

Madem esinizin o kadinla görüstügü konusunda sizin süpheleriniz var. Konduramiyorsunuz. Onlar da kadina konduramiyorlardir.

5 senedir o kadin o apartmana geliyor. Siz hala orda oturuyorsunuz.

Esiniz bence hala bi isler ceviriyor. Hamileyken aldatan, hem de evli ve apartmana girip cikan bi kadinla aldatan adamdan her sey beklenir.

Eltiniz ve görümcenizin davranislari normal degil. Sizin de.

hiç bir şeyi önemsemiyorlarsa etik açıdan bir tavır almalılardı.
sonuçta evli bir insanla yanlış bir ilişki yaşamış.
arkadaşlıktan öte farklı bir bağları var ki her şeye rağmen onu çok fazla önemsiyorlar,ilginç.

Burada kocasına öfke kussa normal davranıyor mu olacaktı? O zaman mı eltisini eleştirmeye hakkı olacaktı? Eminim kocasını affetmesi kolay olmamıştır. Ama burada tekrar öfkelenirse bu bir nevi kendine telkin olacak ve akşam eşiyle tekrar tartışacak, başına kakacaktır. Üstüne sünger çekilmiş ama burada bayanın derdi başka bir şey.

ben hak verdim size.

kocanızı bir şekilde affetmişsiniz, aynı durum devam ediyor olsa affetmezdiniz diye düşünüyorum.

bu kişiler de o kadınla eskiden görüşüyor olsalar belki onlarla da muhabbeti kesmezdiniz, ama hala görüşmeye devam ediyorlar.
ve sizin evliliğini sarsacak bir riski büyütüyorlar.

bence de konuşmayın.
hatta bir arkadaşın dediği gibi taşının gidin o apartmandan, mümkünse şehir değiştirin.

eşinize ne kadar güvenebilirsiniz onu siz bileceksiniz.
çok zor ihanetten bir ilişkiyi kurtarmak, ben denemezdim bile.
siz denemeyi tercih etmişsiniz, o zaman yapabileceğiniz her şeyi yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…