Konuşmaya çalışsam mı

forestfruitcake

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
685
486
303
28
Kızlar ben geçen ay bi avm nin elektronik bölümünde çalışan bi çocuğa vuruluverdim.. bugün yine o avm ye gitmiştim yine onu gördüm hatta bişilerin fiyatını sordum sırf konuşmak için sonrada gittim.. sorun şu ki ben 2 gün sonra okuduğum şehre dönücem, yarın oraya tekrar gidip çocuğun ismini sormalı mıyım? Ne kaybederim diye düşünüyorum ama rezil olursam diye de korkuyorum biraz fikir verir misiniz

Ya sevgilisi varsa, ya senden hoslanmadiysa, ya seni red ederse . Bunlari goze aliyorsan bir adim atabilirsin. Mutlu son olma ihtimali az da olsa o da bir ihtimal.

Ya sevgilisi varsa, ya senden hoslanmadiysa, ya seni red ederse . Bunlari goze aliyorsan bir adim atabilirsin. Mutlu son olma ihtimali az da olsa o da bir ihtimal.
Bende düşündüm bunları, ters bi cevap verirse rezil olurum ilk okuldan beri ilk defa birine ilk adımı atmıs olucam red edilirsem toparlanamam heralde.. vaz mı geçsem

Bende düşündüm bunları, ters bi cevap verirse rezil olurum ilk okuldan beri ilk defa birine ilk adımı atmıs olucam red edilirsem toparlanamam heralde.. vaz mı geçsem

Aslinda direk teklif seklinde degil de , konusmaya calisabilirsin. Zaten o hoslaniyorsa ve musait ise ilk adimi atabilir.

Boylece risk almazsin. Tanimadigin icin red edilmen buyuk bir ihtimal gibi gorunuyor suan. O yuzden ilk adimi atmazdim
.

Ben olsam adım atardım ya yoksa onca zamanımı acaba olurmuydu ay konuşsamıydım diye harcama ihtimali var ki bu daha kötü

2 gün için heyecan arama kız , mekan değiştiricekmişsin zaten.
Unutursun bence, anlık bi beğenidir.

Büyük elektronik eşyaların fiyatını sor sonra ya nonuzu alayım toplu bir ürün alımı yapacak x şirket, size yönlendiririm de al nosunu ekle whatsappına bak sevgilisi varsa illa ki whatsapptan anlarsın zaten.

Aslinda direk teklif seklinde degil de , konusmaya calisabilirsin. Zaten o hoslaniyorsa ve musait ise ilk adimi atabilir.

Boylece risk almazsin. Tanimadigin icin red edilmen buyuk bir ihtimal gibi gorunuyor suan. O yuzden ilk adimi atmazdim
.
evet risk almıyım hiç o zaman

Ismini sormanda bi sakinca yok arkadasin dedigi gibi teklif seklinde degil mrb isminizi ogrenebilirmiyim tarzinda

Ahah çok yaratıcı ya bayıldım ama normal konuşurken bile sesim içine kaçıyo kıpkırmızı oluyorum bide yalan söylersem iyice elim ayağıma dolanır..

evet risk almıyım hiç o zaman

Kiz ben o avm yi atm gibi okudum. Ne alaka dedim ama simdi farkettim. Migim in dediginin yarisini yap .

Eee kolay o zaman isin . Esyalarin garanti surelerini sor. Bir sorun olursa kiminle iletisime gecicem dersin.

Bakiyorum da cok organizesin migo.

Ahah çok yaratıcı ya bayıldım ama normal konuşurken bile sesim içine kaçıyo kıpkırmızı oluyorum bide yalan söylersem iyice elim ayağıma dolanır..
Evde aynaya bakarak alıştırmasını yap
Sen müşteri olduğun için het hüt diye tersleyeceğini sanmam. bakarsın whatsappına birşey yoksa da lank diye mesaj atarsın gerçekleri söylersin ters tepse bile mesajda ne kadar yerle bir olabilirsin ki emaan der geçersin

Hoşlandığım oldu da plan mı yapmadım lucko bende plan çok adam yok

Daha bugün mause sordum en iyisi mause u alıyım yarın sonrada ismini sorıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…