- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Bende düşündüm bunları, ters bi cevap verirse rezil olurum ilk okuldan beri ilk defa birine ilk adımı atmıs olucam red edilirsem toparlanamam heralde.. vaz mı geçsemYa sevgilisi varsa, ya senden hoslanmadiysa, ya seni red ederse . Bunlari goze aliyorsan bir adim atabilirsin. Mutlu son olma ihtimali az da olsa o da bir ihtimal.
Bende düşündüm bunları, ters bi cevap verirse rezil olurum ilk okuldan beri ilk defa birine ilk adımı atmıs olucam red edilirsem toparlanamam heralde.. vaz mı geçsem
ya ne biliyim uzun zamandır heyecanlanmamıştım öyle.. hiç bulaşmıyım en iyisi ya. Zaten isminin yazdığı karta baktım özellikle, ters dönmüştü kartıda demekki kaderde yok2 gün için heyecan arama kız , mekan değiştiricekmişsin zaten.
Unutursun bence, anlık bi beğenidir.
Evet içimde kalırsa kötü olur ama çocuk beni terslerse özgüvenimi bidaha toparlayamamBen olsam adım atardım ya yoksa onca zamanımı acaba olurmuydu ay konuşsamıydım diye harcama ihtimali var ki bu daha kötü
evet risk almıyım hiç o zamanAslinda direk teklif seklinde degil de , konusmaya calisabilirsin. Zaten o hoslaniyorsa ve musait ise ilk adimi atabilir.
Boylece risk almazsin. Tanimadigin icin red edilmen buyuk bir ihtimal gibi gorunuyor suan. O yuzden ilk adimi atmazdim.
Niye toparlayamayasın özgüvenin bi erkeğin lafınamı bağlı o kadar büyütme bu durumuEvet içimde kalırsa kötü olur ama çocuk beni terslerse özgüvenimi bidaha toparlayamam
Ahah çok yaratıcı ya bayıldımBüyük elektronik eşyaların fiyatını sor sonra ya nonuzu alayım toplu bir ürün alımı yapacak x şirket, size yönlendiririm de al nosunu ekle whatsappına bak sevgilisi varsa illa ki whatsapptan anlarsın zaten.
Öyle değil de ne biliyim takar insan yine de yaNiye toparlayamayasın özgüvenin bi erkeğin lafınamı bağlı o kadar büyütme bu durumu
evet risk almıyım hiç o zaman
Büyük elektronik eşyaların fiyatını sor sonra ya nonuzu alayım toplu bir ürün alımı yapacak x şirket, size yönlendiririm de al nosunu ekle whatsappına bak sevgilisi varsa illa ki whatsapptan anlarsın zaten.
olabilir en azından ilgilendiğimi anlamış olur gerisi ona kalmısIsmini sormanda bi sakinca yok arkadasin dedigi gibi teklif seklinde degil mrb isminizi ogrenebilirmiyim tarzinda
Evde aynaya bakarak alıştırmasını yapAhah çok yaratıcı ya bayıldımama normal konuşurken bile sesim içine kaçıyo kıpkırmızı oluyorum bide yalan söylersem iyice elim ayağıma dolanır..
Hoşlandığım oldu da plan mı yapmadım luckoKiz ben o avm yi atm gibi okudum. Ne alaka dedim ama simdi farkettim. Migim in dediginin yarisini yap .
Eee kolay o zaman isin . Esyalarin garanti surelerini sor. Bir sorun olursa kiminle iletisime gecicem dersin.
Bakiyorum da cok organizesin migo.
Kiz ben o avm yi atm gibi okudum. Ne alaka dedim ama simdi farkettim. Migim in dediginin yarisini yap .
Eee kolay o zaman isin . Esyalarin garanti surelerini sor. Bir sorun olursa kiminle iletisime gecicem dersin.
Bakiyorum da cok organizesin migo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?