- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Hoşlandığım oldu da plan mı yapmadım luckobende plan çok adam yok
Daha bugün mause sordumen iyisi mause u alıyım yarın sonrada ismini sorıyım..
Ahaha sonraaSenin planlarin adam kabul edene kadar.
Kablolu var kablosuz var. Sor hepsini.
Kız ne mauseuDaha bugün mause sordumen iyisi mause u alıyım yarın sonrada ismini sorıyım..
Kız ne mauseu
Ordan yürüyüp isim sorsan kaç yazar nosunu alamadıktan sonra
Sen benim dediğimi uygula
Umarım verir ya bi de başka birine yönlendiriyomuşKız ne mauseu
Ordan yürüyüp isim sorsan kaç yazar nosunu alamadıktan sonra
Sen benim dediğimi uygula
İtinayla plan yapılıyorsa bir ben de senin kapını tıklatayım ozamanHoşlandığım oldu da plan mı yapmadım luckobende plan çok adam yok
Aa evet o şekilde de olabilir.. ama numarasını alamamış olucam ama sosyal medyadan falan ekleyebilirim öğrenirsemİtinayla plan yapılıyorsa bir ben de senin kapını tıklatayım ozaman
@nyctophiliaa bence bezdirene kadar ürünler hakkında soru sor. Sonra artık ayrılırken de,ya bugün de sizi çok uğraştırdım isminiz neydi acaba falan dersin. Sonra yardımınız icin cok tesekkur ederim cart curt biseyler. Olmamı ki ya
Ahaha dıhlat dıhlat 7/24 onlinee servisİtinayla plan yapılıyorsa bir ben de senin kapını tıklatayım ozaman
@nyctophiliaa bence bezdirene kadar ürünler hakkında soru sor. Sonra artık ayrılırken de,ya bugün de sizi çok uğraştırdım isminiz neydi acaba falan dersin. Sonra yardımınız icin cok tesekkur ederim cart curt biseyler. Olmamı ki ya
Bi selam çak benceİsmini öğrendim sosyal medyadan takip ettim, geri takip etti. Mesaj atmak istiyorum ne diycemm
Yok yok baya bi stalk yaptım.. şuan konuşuyoruz zatenIyıce didikledin mi hesabı. Sevgilisi olma ihtimali var mıı
Hiiiaaa kız nasıl olduYok yok baya bi stalk yaptım.. şuan konuşuyoruz zaten
Kız seni yolarımYok yok baya bi stalk yaptım.. şuan konuşuyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?