konusmaya cok ihtiyacm var ..

Bir gun gelicek ayrilirsaniz tabi onu hatirlamayi dahi gereksiz bulacaksin.basimdan gectigi icin soyluyorum.Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.bu surec gercekten zor..

Insallah oyle olurr..
Hemde cok zorr .. Beterinden korusun Rabbim ama cok zorr

haketmeseler dermiydin ama ya sınırı zorlamasalar bu evreye gelirmiydin suan özlüyosun ama hakettiki bu durumdasın haddini aştı demekki elinden bu kadarı geldi evlilik emek tek taraflı değil aranızda ne gecti bilmiyorum ama ugrasmışlarkı demişsin üzülcen zorlancan psikolojik olay depresyonda yapar ama kendini suçlu bulma senelinden geleni yapmışşın bir iki cümleye kendini suçlu hissetme dinlen bi sağlıklı düşün allah yarımcın olsun kesinlikle

Amin insallah ..
Yapmazdim tabiki onun yapisi oyle malesef. Ancak kendi gibi birini bulursa mutlu olur . Cunku kadina hizmetci disinda ne gozuyle bakiyolar hala cozmus degilim . O derece bir erkek anlayislari var.

Merhametliydi ama bana neden boyle yapti hala anlayamiyorum .. Vardir elbet bir hikmeti

Reactions: Amy
tatlım insanız merhamet iyilik herkeste özünde vardır bu insanın genel iyi yüzüdür ama iş alışverişe evliliğe dostluga vs vs.. aynı evde yaşamaya girince hep o özü görcek değilsin karakter cıkmış işte evreye inan böyleleri kendileri gibi birini bulsada mutlu olmaz kadın cazgır olur adam asabi hizmet bekleyen dominant bi birbirlerine daha girerler buna robocop lazım böylelerine koyun gibi gel diyince gelsin yat diyince yatsın iş verince yapsın üzülme ya düşün bunları dönemin bunalımı olcak elbet ama ilersini yaşamasın için

Evet haklisin sanirim burada . Bana yat diyince uykum yok derdim nssil kizardi gidip ailesine bile soylemisti .. sanirim ona cok saf biri lazim .. Bakalim gorucez mevlm neyler .. Benim ahimi birakmasin insallah.

Evet haklisin sanirim burada . Bana yat diyince uykum yok derdim nssil kizardi gidip ailesine bile soylemisti .. sanirim ona cok saf biri lazim .. Bakalim gorucez mevlm neyler .. Benim ahimi birakmasin insallah.
ne karaktersiz insan mahremiyetsiz hayvan gibi baya saydırdım ama öyle insan karısıyla olan her haltını anlatırmı aıleye ya beynı hiiç olgun olmayan adammış karı koca sorunu karı kocanındır aıle ne alaka ancak buyuk sorunlar olcakkı manevı yada maddı aıle harbıden gerekcek oyle girer aıle ısın ıçıne anası becerememeış buyutmeyı sen bence cidden kurtuldum allahım ne olur onu bildiğin gibi yap banada bidaha yuva verceksen kalbime göre ver de, ayrıca herkes ektiğini biçer kimsenin ahı kalmaz kimsede bak iki cumlenle ben adamdan tıksındım degmez eski günleri düşünme tekmeyi at gitsin acıma sakın nasıl üzmüş seni terbiyesiz akılsız ya

Ablasi gelip benle konusmustu . Gece uyurken bekleme onu sen erken yat diye oradan anladim

Bende aileme anlaymaya basladim suc oldu benimkisi malesef . Onunkiler bilsede benimkiler bilmicek koca kotulenmezmis hep iyilicekmisim savuncakmisim .. evlendik ucuncu gun Benimle yatmak istemez bi onu soyledimde olay oldu .. Of boyle anlatinca nefret ediyorum hepsinden..

işte bak cahilliği diz boyu sen boşanabılıyosan kendinide savunan birisiydin demekki zamanında hafif göremedi demekki seni biraz ezgin safca olsaydın fazlasını mıslıyle görürdün emin ol, ne biçim insan madem aileci manyak hiç evlenmesin ne diye evleniyokı böyle ınsanlar gitsin free takılsınlar yüzüne bakma onun cahilliklerinin farkına varcak emin ol varmıstırda incinmeni istemiyomus vs vs.. ayy kıyamam taktiğine yatıyo sanki davan bitsin gitsin mutlu olacagın ne varsa yap uygula hayatında senin ne kadar bastırdıgın hayalin varsa onun yuzunden yap bu ruj bile olsa yap oje bile olsa cok özgür mutlu ol kendine odaklan kendini dahada farket ve aklına asla gelmesin atlattığında tamamen

Neler neler geciyor ..

Bu surecide atlatirsin, klasik ama dogru bir Laf " Zaman" herseyin ilacidir ..

Reactions: Amy

Zaten o yuzden bitti .. Eger ben hep tamam deseydim asla bitmezdi .. onuda cok denedim ama artik yara bere cikmaya basladi vucudumda doktora gittim bu ne boyle dedi . Egzama cikmis . Stres yapma dedi . Tansiyonum hep 10a 6 , 11e 6 .. Susa susa hasta oldum . Sonra sacima asildi aileme anlattim artik ve sucladilar annem kizimi alirim dedi yuva yikici dediler .. Ne zaman konustum o zaman kaybettim . Ama yetistirende kabahat.

Iste ben o kiyamam taktigini bile iyiye yoruyorum nefret ediyorum bu huyumdan ..

Insallah bir atlatabilsemm .. Aileme bir deprem yasattim .. Toparlanmasi zor olacak

ne edepsiz terbiyesiz beyinsiz cahil kişiliksiz kısaca insanlıktan yoksun insan israfları tohum israfları ya annen seni savunuyo üzme kızımı alırım diyo resmen yuva yıkıcı dıyolar yorma ıyıye falan burdan sinirlendirme beni yorumlama ıyıye baksana nelere sebep olmuş terbiyesizler manevi tazmınat dahi ac derdim ama boşver arkana bakmadan kaç def et allah versin bian önce hakettiğini o adamın ailesinin , boşan bi sen zamanla ailecek toparlancaksınız bir olcaksınız artık huzurlu olcaksın, senin kendine saygın varkı o adama haddını bıldırdın unutma sadece yasadıkların yıprattı surec depresif etkı bırakıyo suan sakın bakma onun yuzune dırek boşanmaya bak anında babannem bana hep asla kimseyi afetme bir yapan hep yapar affetmek tavizdr derdi bende yasadım bazıs eyler ne kadar haklı oldugunu gordum ona dair herseyi yok et ümitsizde olma

Evet bikere affettim daha kotusunu yasadim . Cok dogru soylemis yani ..

Tazminat mi ?? Ugrasacak gucum olsa . Bir 4 tane bilezik icin namussuz diyen onu istesem neler der . Yipratir beni . Mehir bile vermiyor onu vermemk icin neler yapar

Annem hic uzulmuyor zaten isterse ben bozmus olayim diyor daha annem sacima asilmadi benim . O cok zoruna gitti annemin . Ama hep benim hatalarim . Dinlemedim geri gittim . Boylede cektimm

farkettim zaten boşver arkana bakmadan kaç dedim işte canım sen biran önce o adama dair soyad vs vs.. türevlerinden kurtul sadece boşan, bi defalık affetmen hadi olsun içinde kalmadı suan bile en ufak seyde ıyımsere baglıyosun sans vermemıs olsaydın kesın döner sans verirdin ama bak bazen ucubelik karakterdir serefsizlik tarzı bu adamın gitsin ailesiyle evlensin birbirlerini kovalasınlar sakın bıdaha ıyımserlıge baglama sakın boylesı ıcın çok ciddiyim , Allaha bırak kaçmaya bak simdi uzan yatagına guzel seyler dusun cidden bu evrede mutlu olcagın seyleri yap hayatını kaçırma kendine saygın en üst safhada olsun bu tarz herif ve onun sana getirdiği süreç huzurunu bozmasın güçlü ol dahada kafanı dagıt dusun ne yapsam diye kendime şimdi çıkıyorum yarın yine gelirim ama bu gece daha fazla uzme kendini

Cok sagol canim ya .. Ihtiyacim vardi gercekten . Konsutukca daha rahatliyorum.

Gercekten oyle o zaman o sansi vermeseydim smdi kesn gitmistim ve daha da kotu donebilirdim .

En iyisi bu sanirim yola devam etmek hicbirsey olmamis gibi degilde yasadiklarindan ders alarak .. daha saglam adimlarla ..
Destegin icin cok sagol .

su an boyle hissetmen cok normal.. ayrilik, uzuntu, anilar, acilar, hayaller, hepsi birbirine girmis durumda.. ve tam olarak ayriligi kabullenmediysen de zihnin sana oyun oynar ve seytanin vesveseleri aci cektirir.. %100o suclu olsa bile kendinde bsyler ararsin..
eski esim her hatanin kendisi ve ailesinde oldugunu kabul edip bosanmak istemediginde dahi, ben merhametten kendimi suclayacak bsyler bulmustum, simdiyse cok rahatim bu konuda, eminim kendimden Allah in izniyle.. bu duygusallikla normal yani..

bi de o verdigin sanslar, su an kendini rahatlatman icin cok iyi seyler.. aklinda acaban kesken kalmaz insaallah.. cunku denemissin, hemen kestirip atmamissin, elinden geleni yapmissin.. iyi ki demelisin o yuzden, pisman olma..
ve HAKLARİNİ onlara birakma! bu gunler gecince pisman olursun kolayca siyrildiklari icin.. bsy almazsan, mukemmel kadinmis demeyecekler arkandan

bu sekilde sadece kendine zarar gelir tatlim zararin neresinden donersen kardir yeni bi baslangic icin gec kalınmış bi durum yok Allaha sigin o senin hakkinda hayırlısıni verecektir yeterki kalbini temiz tut

Tam olarak bu iste . Hep onlarin bana dedikleri aklimda bana gelip suclusun sus demeleri .. Yaptiklari seyler , yalanlari .. Ben o duruma getirmisim demeleri . Hicbiri aklimdan cikmiyor . Insallah toparlanicam . Yasamis birinden duymak iyigeldi . Demek ki genelde oluyor . Birde sanirim bende bi acima duygusu var cok aciyorum ona ..

Zaten hicbirzaman demiyorlar ki. Evet almak istedim ama babam cok yiprandi daha 1.5 ay oldu ama babam iyice coktu . Zaten kalp ve seker hastasi . Stresten disleri dokuldu . Korktum ve biraktim . Babamin sagligi daha onemli benim icin . Ama zorlarlarsa mecburum zaten

bu sekilde sadece kendine zarar gelir tatlim zararin neresinden donersen kardir yeni bi baslangic icin gec kalınmış bi durum yok Allaha sigin o senin hakkinda hayırlısıni verecektir yeterki kalbini temiz tut

Oyle yapiyorum ama bir anlik bir bosluk oluyor iste . Kendime gelemiyorum bir an sonra vardir ir hikmeti Rabbim yazmis gokte kiyilmayan nikah yeryuzunde kiyilmazmis en zzindan cocuk yok diyorum.Ama vesveseler birakmiyorr ..

Birde o kendinden cok emin. Hicbir hata gormiyor kendinde . Basindan beri oyle . O dortdortlukmus . 0 hata diyor hepsi onun icin .

Evlenirken bir tane altin dahi istemedim . Bilezik ve zincir taktilar sadece . Baska hicbirsey takmadilar lafini bile yapmadim . Evlendim cogunu zaten aldi esim . Gitti annelerine verdi . Kurban icin ceyrek istemistim ustunu tamamlayacaktim o zamna gelip bozduk borcumuza dediler . Kirildm insan sorar diye ama birsey demedim yinede . Olsun anne sizin isinize yarasin gerisi onemli degil dedim.

Ama simdi avukatima demisler ki biz onlara guvenmiyoruz mahkemede baska birsey daha isterler diye . Evlenmeden once isterdim oyle biri olsam , ailem oyle insanlar olsa .

Boyle dusunmesi zaten mahvetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…