- 24 Mayıs 2011
- 743
- 139
- 123
Canım yaşın daha çok genç kurtulmana bak ve bende bir ilaç başla mesela prozac 20 mg diye bir ilaç var valla mutluluk hormonu doktora danış ve başla bu dönemler konuşmadan dertleşmeden asla geçmiyor ama doktor desteği kesinlikle al ve asla bu kararından vazgeçme sen her vazgeçtikçe o daha çok seni aşağılayacak daha çok güçlenicek çünkü seni aciz görücek güçlü ol :)
Umarim dogru bir karar vererek iyice dusunerek ayrilmissinizdir. Bir cok yazimda dile getiriyorum yine getirecem. Bizim erkegimiz dunyada kadinina zulum cektiren irklardan bir tanesi. Sinir oluyorum, boylelerini kabul edemiyorum. Hele ki kadinin ekonomik ozgurlugu yoksa vay haline. Kole gibi nelere maruz kaliyorlar. Bizde koca dedigin hem sever hem dover cumlesi bayagi bir kaliplasmis ve kabul gormus birsey toplumumuzda. Ne yazik. Sizde aliskanligin vermis oldugu huzun olabilir ama uzulmeyin. Hicbir kadin ozellikle fedakar ve emektar olanlar dayagi ve kufuru haketmiyor. Eger birgun hayatiniza yeni birisiyle devam ederseniz tekrar, en cok saygili ve uysal karakterli olmasina dikkat edin. Yolunuz acik olsun.
O anlayistan ziyade sen hakediyosun anlayisi var bunlarda . Demek ki oda hakettigi zman benimde ona hakaret edip ufak darplar vermem gerekiyormus :)
Anlasilmiyor ki ne yazik ki .. O kadar uysal , sabirli , sakin insan .. Koskoca bir hayal kirikligi suan . Annesinin anlattiklarinin diisnda bir karaktrle karsilastm . Kimseye guven olmuyor
Iyi ya da kotu bir erkek kendini az biraz belli ediyor inanin. Mesela arkadaslariylayken, mac izlerken, sinirliyken gereginden fazla kufur ediyorsa size de hakaret ve kufur edecektir bir gun. Nadir de olsa kufur etmeyi sevmeyen erkekler hala kaldi toplumumuzda. Klasik maco ve kaba turk erkegi kalibindan siyrilmis beyfendi biriyle tanismanizi temenni ederim. Siz bundan sonra kendinize deger verin. Kendinizi daha cok gelistirin, guclenin ki karsiniza da size o derece deger verecek insanlar ciksin. Daha kaliteli insanlarla tanisacaginiza eminim :)
düzelme imkanı var mıSizinki kadar degil .. icmesi alkolu yoktu ama cenemdn tutup skardi , saclarima asilirdi .. Kufur o bicimdi .. Kendimi degersiz hissedip aglardim ona bile mudahale ederdi bktim artik felan derdi
Of insallh bende kurtulurum . Cok kotu bir duyguymus . Daha cok gencim atlatirim belki ama butun yikilan hayallerimne emekler verildi o yuva icin . En skisik zamanimizda ailem herseyi eksiksiz yapti . Benim icin cabaladi . Ama ben bir yuvaya sahip cikamadim
asagilik kompleksi olan insanlar, bu sekilde seni somurene kadar durmazlar iste.. gizil psikopattirlar.. basittirler.. ne anlasilir, ne iyiligin gorunur gozlerine.. hasetten surekli insanlarla ugrasacak bsyler bulurlar vs vs vs.. o yuzden kurtulduguna sevinmelisin..Tam olarak bu iste . Hep onlarin bana dedikleri aklimda bana gelip suclusun sus demeleri .. Yaptiklari seyler , yalanlari .. Ben o duruma getirmisim demeleri . Hicbiri aklimdan cikmiyor . Insallah toparlanicam . Yasamis birinden duymak iyigeldi . Demek ki genelde oluyor . Birde sanirim bende bi acima duygusu var cok aciyorum ona ..
Zaten hicbirzaman demiyorlar ki. Evet almak istedim ama babam cok yiprandi daha 1.5 ay oldu ama babam iyice coktu . Zaten kalp ve seker hastasi . Stresten disleri dokuldu . Korktum ve biraktim . Babamin sagligi daha onemli benim icin . Ama zorlarlarsa mecburum zaten
Oyle yapiyorum ama bir anlik bir bosluk oluyor iste . Kendime gelemiyorum bir an sonra vardir ir hikmeti Rabbim yazmis gokte kiyilmayan nikah yeryuzunde kiyilmazmis en zzindan cocuk yok diyorum.Ama vesveseler birakmiyorr ..
sen de bunu yanlarina birakirsan, hic sozum yok!Birde o kendinden cok emin. Hicbir hata gormiyor kendinde . Basindan beri oyle . O dortdortlukmus . 0 hata diyor hepsi onun icin .
Evlenirken bir tane altin dahi istemedim . Bilezik ve zincir taktilar sadece . Baska hicbirsey takmadilar lafini bile yapmadim . Evlendim cogunu zaten aldi esim . Gitti annelerine verdi . Kurban icin ceyrek istemistim ustunu tamamlayacaktim o zamna gelip bozduk borcumuza dediler . Kirildm insan sorar diye ama birsey demedim yinede . Olsun anne sizin isinize yarasin gerisi onemli degil dedim.
Ama simdi avukatima demisler ki biz onlara guvenmiyoruz mahkemede baska birsey daha isterler diye . Evlenmeden once isterdim oyle biri olsam , ailem oyle insanlar olsa .
Boyle dusunmesi zaten mahvetti beni
düzelme imkanı var mı
asagilik kompleksi olan insanlar, bu sekilde seni somurene kadar durmazlar iste.. gizil psikopattirlar.. basittirler.. ne anlasilir, ne iyiligin gorunur gozlerine.. hasetten surekli insanlarla ugrasacak bsyler bulurlar vs vs vs.. o yuzden kurtulduguna sevinmelisin..
acima duygusu bana uyku uyutmamisti gunlerce, simdiyse ne acima ne bsy.. hayallerime acirim aciyacaksam.. seni cok iyi anliyorum emin ol.. ama bu ruh hali kalici degil, hic merak etme.. Rabbim icine ferahlik versin..
sen de bunu yanlarina birakirsan, hic sozum yok!
piskinler hem suclu hem gucluler.. sakin birakma yanlarina, sakin arkadasim! cok.pisman olursun sonra.. mesele para degil..
ayy aynen ya, eski eltiyle de biz aynen boyle olmustuk.. ama kizcagizi yakmamak adina istemedim sahitlik..Hayir .
Amin insallah .. Tez zamanda alsin icimdeki bu duygulari .
Zaten eski gelinleri bana sahitlik yapsa o kadar isterim ki ama onun iki cocugu var ve onlarda kaliyor . Mecbur kadin onlara muhtac malesef ki . Ona dusmanlardi hep kotulediler tanisinca anladim yalanlarini ama kizin habrri bile yok arkasindan neler diyorlar . Yuzune de canim kizim diyorlar . Iki yuzlu insanlar ..
Off cok kararsizimAnnem babani dusun ugrasma dedi . Arkadaslari daha yeni cikmis hapisten ya bisey yapsalar . Her para verdiginde daha cok ofkelenecek sana dedi . Kardesim var kucuk , babam .. Birsey yapmayacak diye inansam cok istiyorum ama sonra yapacaklarindan korkuyorum. Abisi hapiste cetesi disarda . Gidip onlarsan yardim alip bize birsey yapsa bu sefer geri de getiremem gidenleri Rabbime biraktim artik onlarin davranislarina gore yol izleyecegiz ..
hic bi sey yapamazlar, nerde yasiyoruz.. korktugunu belli etme sakin..Hayir .
Amin insallah .. Tez zamanda alsin icimdeki bu duygulari .
Zaten eski gelinleri bana sahitlik yapsa o kadar isterim ki ama onun iki cocugu var ve onlarda kaliyor . Mecbur kadin onlara muhtac malesef ki . Ona dusmanlardi hep kotulediler tanisinca anladim yalanlarini ama kizin habrri bile yok arkasindan neler diyorlar . Yuzune de canim kizim diyorlar . Iki yuzlu insanlar ..
Off cok kararsizimAnnem babani dusun ugrasma dedi . Arkadaslari daha yeni cikmis hapisten ya bisey yapsalar . Her para verdiginde daha cok ofkelenecek sana dedi . Kardesim var kucuk , babam .. Birsey yapmayacak diye inansam cok istiyorum ama sonra yapacaklarindan korkuyorum. Abisi hapiste cetesi disarda . Gidip onlarsan yardim alip bize birsey yapsa bu sefer geri de getiremem gidenleri Rabbime biraktim artik onlarin davranislarina gore yol izleyecegiz ..
ayy aynen ya, eski eltiyle de biz aynen boyle olmustuk.. ama kizcagizi yakmamak adina istemedim sahitlik..
demek bu tipler hep ayni..
bosanip ruh halin biraz dinginlestiginde, nefret ediyosun ve hic pisman olmuyosun emin ol..
simdi diyosun ya, sunu sunu yaptilar hcbsy demedim.. bsy almazsan da yarin yine pisman olacaksin, neden yanlarina biraktm hakkim olani diyeceksin.. sen hakkini al, kudursunlar, bosversene..
hic bi sey yapamazlar, nerde yasiyoruz.. korktugunu belli etme sakin..
korksan sanki vicdana gelip bi daha kiyamayacak kotu davranmaya!Demek ki .. Ama ben en basinda ne guzel birakacaktim .. Esim aileme o kadsr cok deger veriyordu ki .. Babam o kadar mutlu oluyodu , kendi ailesine vermezdi hic deger. Gitmezdi bile . Ne olduyss oldu sonradan
Of bugun ailemle tekrar konusacagm bakalim . Avukatiyla gorusuluyor su an.
Gorusmedigimiz iicn zaten anlamaz ama ilkten evde cok korkuttu sen git bi ben sana napcam dedi . Bende hicbirsey yapamazsin dedim . Cami dyadi bogazima kes dedim . Olumden korktugumu zannetme dedim . Amellerim ne derecedir bilemem ama sayende sehit olurum da sen o pisligi nasil silersin elinden dedim . Snra birakti beni . Orada babasina dedi korkusuda yok tahrik ediyor diye . Ama icten icten korkuyordum. Allah var :)
korksan sanki vicdana gelip bi daha kiyamayacak kotu davranmaya!
ruh hastasi ya bunlar..
bak biliyosun aslinda senin icin dogru insanlar olmadiklarini.. dinginlesecek bu icindeki firtinalar.. sabir.. Rabbim buyuktur..Baskasinin cani da yanmaz insallah . Cokzor kimseye yasatmasn Rabbim onlarin evinde . 5 kardesler . 2 ablasi bekar , abisi ayrilmis , kardesi bekar .. Simdi anliyorum neden evlenmediler
bak biliyosun aslinda senin icin dogru insanlar olmadiklarini.. dinginlesecek bu icindeki firtinalar.. sabir.. Rabbim buyuktur..
Daha ayrilmadan kizlara bakmaya bile baslamis , nasil bir duygudur bu .. hemen nasil baslar bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?