Konuşmaya,dertleşmeye,eğlenmeye ihtiyacım var..

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
kendımı çok kötü hissediyorum kimse yok etrafta ne kımseyı aramak nede çağırmak da istemıorum..bitkinim,yorgunum,hiçbişey yapmadan sadece yanımda bırı olsun ıstıyorum benı anlayan bırı olsun istiyorum artık benı kullanmaya çalışan kımseyı aramak ıstemıyorum temız bı sayfam ii dostlarım olsun ıstıyorum...konuşmaya dertleşmeye eğlenmeye ıhtıyacm var ama kımse yok ((depresyondamıyım neyım...daha gecen hafta antakyadaydım bır suru ınsan kalabalık mutluluk, gulme,üzüntü yok...ben antakyayı ıstıyorum oradakı ınsanları özledım...

Yeniden Antakya'ya gitme imkanınız yoksa kafanızdan atsanız iyi olur.
Düne saplanıp kalırsanız bugünü yaşayamazsınız...

eşimin gönderecegını hıç sanmıorum zaten çok erken artık oraya gidebılmek için...biraz zaman gecmesı lazım...ama artık sıkıldım ........çok mutsuuzum

Sızlanmayın geçiş evreleri zor olabilir hayatta fakat olanlarla mutlu olmak elinizde.
Bulunduğunuz yerde sosyal statü yaratmak gibi bir girişimde bulunmanız yararlı olur.
Bir uğraş edinin kursuna gidin vs. kendi çevrenizi yeniden kendiniz yaratın.

eşimin gönderecegını hıç sanmıorum zaten çok erken artık oraya gidebılmek için...biraz zaman gecmesı lazım...ama artık sıkıldım ........çok mutsuuzum

Yapacak bir şey yok maalesef. Ben de çok şey istiyorum ama olmayınca olmuyor işte...
Çalışıyorsanız kendinizi işe verin,evdeyseniz dışarı çıkın,alışveriş yapmasanız bile dolaşın,hava alın.

keşke bi kursa gidebılsem ama 2 yaşında bı bebegm var..bakacak kımsede yok...konuşmaya dertleşmeye ne bılıyım eğlenmeye ıhtıyacm var çok sıkıldım evdende çıkmak istemıorum sıcklar dolayısıyla...öyle yanı:44:

çalışmıorum evden çıkmak bu havada bnm ıcın ölum hem ne varkı dışarda...çıksam alışveriş yapıcm oda gereksız...benm konuşmaya ,dertleşmeye ıhtıyacm var doğru ınsanlarla...

çalışmıorum evden çıkmak bu havada bnm ıcın ölum hem ne varkı dışarda...çıksam alışveriş yapıcm oda gereksız...benm konuşmaya ,dertleşmeye ıhtıyacm var doğru ınsanlarla...

Eeeee işte burası "bir derdim var" topiği zaten.
Binlerce kadın var,siz anlatın elbet derdinizi dinleyen olur.

Anladım o zaman siz bir uğraş bulun evinizde yapacağınız burdada derdiniz ne ise söyleyin konuşalım.

sağolun onerılerınız için...ama oturup konuşacagım ınsanlara ıhtıyacım var şimdi diceksınızki nerden bulaım sana arkdş?haklısnız ama tek kalma sanırım benm derdım ınsan görmek benm derdım çunku yanlızım tekim...eşimde yok olsada onla ne konuşulur nede başka bişey....

Tamam o zaman...

ÇOK SIKILDIM ÇOK BUNLADIM BUGÜNLERDE...NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM...KIZIM VAR BABAANNENE BAKIYOR...BAZI ZAMAN ÇATIŞIYORUZ ONUNLA...ÇÜNKÜ ÇOK KARIŞIYOR...ÇOCUK SANKİ ONUN BEN BAKICIYIM...BANA ÖYLE HİSSETTİRİYOR YADA KENDİ ÖYLE DÜŞÜNMÜYOR OLSADA...EN YAKIN ZAMANDA KIZIMA PLASTİK BİR SANDALYE ALDIM..KİRLİ TABİ ÜSTÜ FALAN...HEMEN OYNAMAK İSTEDİ ONUNLA SİLİYORUM FALAN AMA ÇOCUK DAYANAMADI...B.ANNEDE HADİ ÇIKLAIM BALKONA FALAN DİYE OYALAMAYA ÇALIŞIYOR..KIZIM AĞLIYOR TABİ...BEN OTURMAM ŞİMDİ ONA DAHA DİYOR..İYİCE ÇİTİLENCEK TABİ...BEND EDEDİM AĞLATMA BIRAK OTURSN DEDİM...HEMEN BOZLUDU MEŞHURDUR ZATEN ÖYLE BOZULMALARI...HEMEN SURATI DEĞİŞİR..ÇEKER KENDİNİ BİR KÖSEYE ASAR SURATINI YADA SES TONUNDAN ANLAŞILIR O NEŞELİ HALİ GİDER BİR ANDA.YADA HIZLI HIZLI İŞ YAPAR...SORSAN AAA BEN ALINMAM KIZMAM DER...SONRA ÇIKTI BALKONA...BEKLEYEMEDİ SABREDEMEDİ DEDİ...BENDE BENİM İÇİN DİYOR SANDIM...AMA O KIZIM İÇİN DİYORMUŞ...ÇOCUK BU SENİN MANTIĞINA GÖREMİ DÜŞÜNECEK...BENDE AYNEN SÖYLE DEDİM..NİYE ÖYLE DİYORSUNKİ SABREDEMEDİ FALAN OTURSA ne olcak dedim...KURDUĞUM BU CÜMLEDE KENDİ ÜSTÜME ALINDIĞIM BELLİ BİLE DEĞİL...O HEMEN YANLIŞ ANLIYPORSUN DİNLEMEDEN TEPKİ VERİYORSUN FALAN FİLAN.K.PEDERİMDE ORDA..ODA BİR KARIŞ SURAT...SURATLARI MEŞHURDUR ZATEN...SONRA İÇERDE BANA BEN HEP EZİLDİM BUNCA YIL..ARTIK EZDİRMEM KENDİMİ...HINCINI BENDEN ÇIKARMA...BENDE DEDİM SİZ HEP YANŞLIŞ ANLIYORSUNZ...ALINGANLIK YAPIYORSUNUZ NE DEDİM FALAN DEDİM...BİRDE GENELDE BİZ BİŞEY ALDIK MI KIZIMA AAA BU YAŞINA GÖRE DEĞİL,,OYNAYAMA ZBUNUNLA.BUNUN PENYESİ NAYLON ŞU BU...O ALDIMI...ONDAN GÜZELİ YOK MKEMMEL HATTA..BENDE DEDİM Kİ NE ZMANA BEN BİŞEY ALSAM HEP GERİ PLANA ATILIYOR DEDİM...ONADA ALINDI..K.PEDERİM BIRAK HANIM KONUŞSSUN KONUSSUN DURSUN DEDİ BENİM İÇİN..BENDE ÇEKTİM KAPIYI GİTTİM...BENDE ŞAŞIRDIM HATTA BÖYLE DEMESİNE..ONUN BU DAVRANIŞI DAHA DA AYIP BENCE...BİZ ARADA K.VALİDEMLE BU ÇOCUK BAKIMA KONUSUNDA MAALESEF ORTA NOKTAYI BULAMIYORUZ...KARIŞILSIN İSTEMİYOR...UYARILDIĞI ZMANA TAVIR YAPIYOR...AMA HERŞEYİ POH POH YAP ANLATA ANLATA BİTİREMİYOR..SEVGİMİZ SONSUZ CANIM...HATTA BEN O GÜN KIZIM İÇİN GENE GERİ DÖNÜP ÇİÇEK GTÜRDÜM KENDİLERİNİE..NEDEN UZMANSIN...BEN SEBEPSEM EĞER ÖZÜR DİLEMESİNİDE BİLİRİM..AMA ONLAR HİÇ DEMEDİLER Kİ SENDE BİZİ YANLIŞ ANALAMA..BANA HEP NASİHATLAR ANİ TEPKİ VERME..BİZ SENİN ALDIĞINI NEDEN KARIŞLAIM FALAN FİLAN...EŞİMDE BOZUK BANA ŞİMDİ...KONUŞMUYOR BENİMLE...UMRUNDA DEĞİLŞMİŞİM HATTA...

öncelikle çalışıomusn?nedn kızına babaanne bakıo?ayrıca o senın kızın isteidğin gibi davranırsın aynı şeyi bnde yaşıorum bnmkılerde hep kendılerının doğru yaptıgını söluolar...onuda bırak senınkıler yıne ıı surat yapıo benmkıler dırek lak lak konuşuo çirkefleşiolar...takma eğer çalışmıosanda al kızını yanına gönderme hep akılları başlarına gelır...

selam benimde sıkıntım seninkine benziyor.ama bir fark var ben kendi memleketimdeyim.8 aydır evliyiz ve ben hep yalnızım .eşimin işi dolayısıyla akşam saatlerınde de çalıştığından ailece de sosyalleşemiyoruz.yılarca çalıştım ama özel sektör sorunları yüzünden 8 aydır da evdeyim.hem yeni bir ev evlilik ve işsizlik.evde ne yapılır nasıl avunulur hiç bilmem .arkadaşlarımda çalışıyor .akşamda eşli görüşme eşimin işinden dolayı olmuyor.yalnız değilsin ve dertleşmek istediğinde dinleyecek bir sürü arkadaşın var.bunu bilmek bazen güç veriyor.ha bu arada puzzle yapıyorum.evde iyi bir uğraşı olabilir.sana da tavsiye ederim

benm sorunum kendımı oyalamamak değilki mutlaka işler bitmez benm sıkıntım dogru dürüst oturup konuşabılecegm kimsem olmaması herkes tatılde olsalarda umrumda değil beni kullanmaya çalışan arkdşlarımdan bıktım...sağolun yınede önerılerınız için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…