konusmaya ihtiyacım var artik intiharı bile düşünüyorum

daha şimdiden sana küfürler yağdıran adam yarın birgün döverde seni

neyi zorluyosun bitir bu işi ..
ama biran evvel !

bu güne kadar bu forumda tek bi insana dahi ayrıl boşan demedim.ama size önerim kesinlikle ayrılmanız.ömrünüz çürüyeceğine birkaç yıl üzülün...

insanlar yıllar süren evliliklerini bitirip sıfırdan hayata başlıyorlar..sen daha yolun başında aslında pekde hos olmayacak bir sonu görmüşsün yaşamıssın ve bıraktıgın herseye gerı dönebılırsın..onunla hıcbırseyın yurumeyecegını kendın de bılıyorsun farkındasın sadece yuzlesmeye korkuyorsun..doğru yapman gerekenı bılıyorsun ama cesaretin yok su an..sadece hayatta kımse vazgecılmez degıldır unutma ne yaşarsan yaşa..ve kendine güven!hayat senin!

herşeyi bitirmek için halen neyi bekliyorsun ki.. adamın sana saygısı yoksa senin kendine saygın olsun...

İNSAN GİBİ YAŞAMAK AĞIR GELİYOR SANA
sanırım ölmek istemen de bu sebeple

sana küfür edip insan yerine koymayan bir adamla evlenmeyi düşüeceğine
yada ölmeyi düşüneceğine

önce layık olduğun gibi sana davranacak bir insan la yaşamanın ne demek olduğunu gör

bak ciddiyim
önce sana insan gibi davranan biri ile yaşa
hala ölmek istiyorsan
sana yapma denmez

HAYAT ENERJİNİ SÖMÜRÜP SENİ BU DÜŞÜNCELERLE BAŞABAŞA BIRAKAN ADAM
hindistanın değerli kumaşı olsa
üsütne basarken ayakkabılarını çıkartmamalısın

kendine saygı duy
ve sana saygı duymayan ile işin olmasın

saki sakin evlenme ...allah bize okadar swy gosteriyoki aslinda biz kor oldumuzdan gormuyoruz yada gormemezlikten geliyoruz.ilerde yurtdisina geldinde dayak manyagi yapar bu okuz herif ..ozaman imkanlarin sifir dil yok tanidik yok ..hep ona muhtac olcaksin oda bunu kullanicak seni hic yerine sayacak.bence ac gozlerini artik bundan biran once bitir.inan bana ailen simdi 1ay uzulur ama evlendikten sonrasebin dayak yedini ogrenirlerse hergun uzulurler.hemen ayril biran bile dusunme

Aslında bu olay oraya gidince olacakların teminatidir. Ailenizde istemiyormus ilerde pişman olmamak için bence okula geri donun.

O kadar küfür ve hakaretin ardından evlenmek istemen saçma olurdu , daha neyi bekliyorsun at nişanı gitsin, baksana kişi kendini belli etmiş bile, kv noluo hem sana destek çıkması lazım asıl oğlunu kolluyo belli. Bir de ailenden uzağa öyle bir eve gideceksin kimsen yok şamaroğlana çevirirler seni analı oğullu. Güçlü dur dik dur ona karşı belli etme , bu iş olmuo sen küçük bir sorunda nasıl insan olduğunu belli ettin eyvallah diyip gitçeksin. Ne intihar etmesi başka adam mı yok ? Emin ol ondan fazla değer veren olacaktır, sen sakinliğini koru ve sosyal aktivite yarat kafanı dağıt bu süreçte. Bazen sevmek yetmiyor...
Bittiğini söyleyip kimsenin telefonuna çıkma bak bakalım kim tükürdüğünü yalayacak konuma gelecek...

YUH !!!! Kusura bakma ama bir adamın sana böyle kötü davranmasına , sana küfür etmesine nasıl izin verirsin ?!!!
O adamdan ayrılmalısın . Bırak vizeyi filan iyi ki de vize alamamışsın . İntihar edeceğim de ne demek ? Neden intihar ediyorsun arkadaşım ? Lütfen aklını başına al , ve bu adamdan bir an önce ayrıl . Nişanlıyken böyleyse evlenince düşünemiyorum . Ondan sonra boşanmak isteyip , yine bir konu açma . Hayatını mahvetme lütfen ..

Arkadaşlar sagolun yorumlar için ben once niye ayrilamadigimi anlatayim ben koyde doğdum ve buyudum buralar herkesin bilmedigi yerler burda nisan atmak hele ki benim ailemde imkansiz çünkü bu ev kaldirmaz bu yerler hic kaldirmaz ayrica nikahimiz var ha deyince olmuyor ki basima ne gelicek biliyorum bunu bilerek susup gidecem bunu da biliyorum vizemiz avukatın hatasından dolayi çıkmadı saygi bitti sevgi de bitiyor zaten salak misin derseniz buyuk salagim herseyi bırakıp evlendigim icin ama bir insanin kendi ailesi yoksa arkasinda iste baskasindan umuyor o da yanlış oluyormus iste

Vizeyi boşver, böyle biri için nelerden vazgeçtiysen hepsine sıkı sıkı sarıl, bu adamdan ayrıl sonra bak bakalım aklına intihar geliyor mu?

Bitirmelisin.
Küfürle başlar,dayakla devam eder..
Şimdiden görmen iyi olmuş yüzünü..

Herşeyde mutlaka bi hayır vardır sözü tamda bunun için söylenmiş sanki

O vizenin çıkmamasında bir hayr mı var acaba? Bu sayede onun gerçek yüzünü evlenmeden görmüş olmayasınız?

Sadece artik konusacak kimsem yok sizi tanımıyorum ama kendimi daha iyi hissediyorum en azindan birazcik kafam dagiliyor ben hep güçlü oldum hayatta yapmak istediklerimi yapip gelip böyle bir hatayi da yaptim işte

Ya bu kadar mi asktan gozunuz kor oluyor ben anlamiyorum ki.
Senin ailen ne diyor, haberleri var mi bu kufurlerden, bu saygisizliklardan.
Bak canim, askin sevginin bir omur surmesini bekleme hic. Asik olursun evlenirsin, evet.
Sevgi zamanla karsilikli saygi ve sorumluluga donusur.
Saygi kalmamis daha evlenmeden, gelecegin ne olacak peki?
Boyle bir adamin pesinden yurtdisina gideceksin, etrafinda sadece o ve ailesi olacak. Nikahta keramet vardir diyenlere inanma hic.
Sen bu kadar degersiz misin? Niye sana hakaret etmesine musade ediyorsun?
Taviz tavizi dogurur. Simdi boyle kufreden, dayaga da baslar. Belki elinin altinda olsan coktan yemistin dayagi.
Kimse askindan olmez. Yani bu herifi def edecegine, kendini oldurmeyi dusunuyorsun ya ne diyeyim bilemiyorum.

her işte bir hayır vardır arkadaşım olmuyorsa zorlama lütfen.şimdi böyle davranan elenince döver bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…