Israrla anlayamadığınız şey şu: siz bu adama ne kadar yapışırsanız yapışın, o zaten sizi bırakacak. Vizeyi alıp olduğu ülkeye gitmek sadece şu anki sorununuzu çözebilir. Sonra? Adam istemiyorsa zorla mı evlilik yapacaksınız, zorla mı aynı evde oturacaksınız, zorla mı aile olacaksınız? Böyle biriyle eninde sonunda yaşayacağınız şey bu. Bunun yanı sıra işiteceğiniz daha büyük hakaretler, küfürler ve belki de şiddet de olacak. Bilmediğiniz bir ülkede sokağa atılmak veya ilk Türkiye tatilinde getirip babanızın evine bırakması daha mı iyi olacak?
Diğer yandan; önce ayrılmak istiyorum demişsiniz, sonra buralarda nişan atmak zor demişsiniz, sonra ablam 3 kez boşandı demişsiniz. Nişan atmayı kaldırmayan bir yöre, bir kadının 3 kez evlenip boşanmasını nasıl kaldırıyor? Ailem destek değil demişsiniz ama sonra ablama sahip çıktılar demişsiniz... Böyle bir ailenin size "Evlenip defolup gidin" demesi için, sizin illa ve mutlaka evleneceğim diye ortalığı yıkmanız gerekiyor. "Başıma gelecekleri biliyorum ama elalem ne der diye evleneceğim ben" diye tutturmanız da kendinize uydurduğunuz kılıf bana göre.
Bir silkelenin ve kendinize gelin!...