konusmaya ihtiyacım var artik intiharı bile düşünüyorum

Kiz bu pislik icin uzulmeye degeermi? At nisani gitsin. Zaten vizenin olmamasinda vardir bir hayir. Boyle bir aileyle sen nasil yasicam? Daha beraber degilsiniz seni delirtmis iyce, ayni evde yasasan allah korusun neler olur.

atnişanı ve egitimine devam et çok geç kalmadan bu adam kafayı sıyırmış arkadaşım daha karşına ne kısmetler çıkar

Sana hayvan gibi davraniyor ve sen hala vize cikmadigina mi üzülüyorsun.? Niye bu kadar asagilik duruma dusuruyosun kendini.? Ayrica intihar etmekte ne demek ya hic inancin yok mu senin. Tovbe et

ben o kadar gördüm ki yurt dışında o kızları eve kapatık dayak yemelerini..bazıları nedense yurt dışı merağı oluyor..kızım canına mı susadın..gitmemen daha hayırlı..bırak bunalmayı da hayatına bak..nişanlın oralarda gör neler halt etti..kimlerden çocuk yapmıştır..oradakiler çok rahat olduğu için sağdan soldan çocuklar çıkıyor..madde bağımlısı oluyorlar..buradaki masum kızları kandırıp ne hale getiriyorlar ..ben kendim gördüm..türkiyede erkek kıtlığı mı var..eminim daha dürüstleri ile karşılaşırsın..gitmekle yazık edersin kendine..ne var bu yurt dışında anlamadım gitti..

vize cikinca sence her sey duzelecek mi?her problemde boyle olursa ooo yandin sen yani.. sen bu kadar degersiz degilsin ki hem de sana deger vermeyen biri icin intihari nasil düşünürsün?

Kızım yol yakinken ayril sadece herif değil aileside saygisiz topluca hadi lan ordan de def et gitsinler değmez bu tip insanlar için

Vize çıkmasın sen de gitme zaten arkadaşım.

Bu adam konuşmana tahammül edemiyor nasıl mutlu olacaksın hem de tek başına..

Ailenin arkanda değilse diret istemiyorum diye. İleride kovanla kavga edecegine bi süre ailenle kavga et.

Okulunu bırakıp yurtdışına gitmek için çabalanman en büyük yanlışın gerisini boşver ...

Israrla anlayamadığınız şey şu: siz bu adama ne kadar yapışırsanız yapışın, o zaten sizi bırakacak. Vizeyi alıp olduğu ülkeye gitmek sadece şu anki sorununuzu çözebilir. Sonra? Adam istemiyorsa zorla mı evlilik yapacaksınız, zorla mı aynı evde oturacaksınız, zorla mı aile olacaksınız? Böyle biriyle eninde sonunda yaşayacağınız şey bu. Bunun yanı sıra işiteceğiniz daha büyük hakaretler, küfürler ve belki de şiddet de olacak. Bilmediğiniz bir ülkede sokağa atılmak veya ilk Türkiye tatilinde getirip babanızın evine bırakması daha mı iyi olacak?

Diğer yandan; önce ayrılmak istiyorum demişsiniz, sonra buralarda nişan atmak zor demişsiniz, sonra ablam 3 kez boşandı demişsiniz. Nişan atmayı kaldırmayan bir yöre, bir kadının 3 kez evlenip boşanmasını nasıl kaldırıyor? Ailem destek değil demişsiniz ama sonra ablama sahip çıktılar demişsiniz... Böyle bir ailenin size "Evlenip defolup gidin" demesi için, sizin illa ve mutlaka evleneceğim diye ortalığı yıkmanız gerekiyor. "Başıma gelecekleri biliyorum ama elalem ne der diye evleneceğim ben" diye tutturmanız da kendinize uydurduğunuz kılıf bana göre.

Bir silkelenin ve kendinize gelin!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…