konusmaya ihtiyacım var artik intiharı bile düşünüyorum

kesinlikle MAZOŞİST oldugunuzu düşünüyorum , bu öyle birşeydir ki öyle insanlar vardır ki kendi kendini aşağılatır dövdürtür hatta abartıp bunun için para verenler vardır, hoşlanır bu durumdan , saydığınız bahanelerde çok saçma nişan atamazmışısında köyde büyümüşünde dogmuşunda bunların hepsi fasa fiso şeyler , nolcak nişanı atınca ailen senimi vurcak töre falanmı var e zaten o öküzle dağ ayısıyla evlenip yaşayan ölü gibi olcağına ailen kısa yoldan seni öldürsün daha iyi, kime laf söylüyosak ya ne yaşıyosan haktır sana , Allah insana beyin vermiş akıl vermiş ki hayvanları bile dövsen aşagılasan yarın kapında bulamassın çekip gider....

Vize çıkmıyorsa vardır bunda bir hayır.Bazen çok zorlamamak en güzeli.Vizenin çıkmaması bile size bir işaret,bu işin olmayacağı açısından

Askimdan olmuyorum ki kimse degmez biliyorum ailemin haberi yok olsa da bana kizarlar niye milleti strese sokuyon elalem ne der falan fila n işte malum elalem dedikodu yaparsa daha kotu olur ya ne olacak bilmiyorum sadece mutsuz ve yalniz oldugumu biliyorum kufur bile eden vardir ama ben bu adamla evlenecem çünkü elalem ne der sonra demi

Evet bosaniyor ablan daha on
Elektrigin yakin zamanda geldiği köylerde bile insanlar uzun yıllardır gayet rahat bosaniyor.
Evet bosaniyor ablam daha once 3 evlilik yapti ayrildi geldi babam bagrina basti rezil olmadık o zaman galiba simdi biz sesimizj cikarinca aman sizin yuzunuzden rezil olalim evlenip defolun gidin lafini kim duysa ne kimseye dert anlatir ne de ayrilirdi

Vize çıkmadığı, nişanlının gerçek yüzünü gördüğün için Allah'a şükretmelisin canım.
Allah yardımcın olmuş. Bunu görmezden gelmemelisin.

ve sen bu insan için mi intiharı düşünüyorsun, o insanla evlendikten sonrada intiharı düşünüceksin haberin olsun

Vizenin çıkmamasında vardır bir hayır. Sana küfür eden, bir işe yaramıyorsun diyen adamdan koca mı olar? Baba mı olur? Nişan bu. At yüzüğü gitsin.

Bence sen Allah'ın sevgili kulusun ki vizen çıkmıyor. Şükret. Eğer bu evlilik olsaydı şimdiden böyle yapan bir adam ilerde kim bilir daha neler yapardı. Sana şimdiden saygı duymayan biri ilerde seni hiç saymaz. Boş ver. Yol yakınken bitir. Allah sana bir şeyler anlatmak istiyor, olmaz bununa diye.

Ailene anlat. Bile bile böyle bir adama vermezler zaten.

Ailenizle ilişkiniz nasıl bilmiyorum, çok kötüyse bile yabancı bir yerde bu adamla kötü olmaktansa memleketinizde sizi koşulsuz seven ailenizle kötü olun.

neden ayrılmak istemene rağmen olmuyor? hayat böyle bir öküzle yaşamaya değmez bence. kusura bakma nişanlın olması öküz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. ayrıl muhattap bile olma zaten yurtdışındaymış.

nişanlı için intihar mı edilirmiş?
nişanlı da kim oluyor.
valla şöyle efidik püfidik adamlara kendinizi ezdiriyorsunuz ya daha nişanlıyken okurken benim sinirlerim tavan yapıyor.
çıkar yüzüğü ver ellerine.
ailem destek değil derken tepkileri ne olur?
yani şiddet filan uygularlar mı?

Sana hakaret eden bir insanla evliliği düşünme bence ailen destek olmayipta be yapacak nisanlisin evli olupta bosansan daha mı iyi olacak bence kesinlikle evlenme öyle kaba biriyle

ben şunu anlamadım senin ablan 3 kez ayrılıp baba evine dönmüş sorun olmamış ama sen 1 kez nişan atınca mı sorun olacak ki inşallah biz yanılırız sende baba evine boşanıp dönecek gibi duruyorsun. yol yakınken nişanlıyken ayrıl resmi nikah varmış ama düğün yok. biliyorum çıkmazdasın herhalde köy yerinde yaşıyorsun. belkide bu yüzden nişanlının o saçma sapan tavrına maruz kalıyorsun cahil ve köylü bir kız olarak seni görüyor hakaret ediyor. ama emin ol o yurtdışına gidince seni daha da yıpratır döver söver. en iyisi şimdiden kopsun kıyamet.

Herşey çok güzel başlar zaten. Herşey çokta güzel gidiyordur zaten. Hemen tası tarağı valizi toplayıp gidiveresiniz gelir . Sonsuza kadar mutlu yaşamışlar , başka bişi yoktur zaten hayatta . Ya onla ya onsuz ! Onsuz nefes alamaz , onsuz insan bile değilsiniZdir ! Dramalar , acılar , sanrılar . Bu masalsı ilişkilerinize bu masalsı dünyalarınıza hayranım ben.

bu saygısız, terbiyesiz adamla evlenmek de bir çeşit intihar sayılabilir zaten!

Aah ah. Üzülüyorum be kendini bile bile lades eden insanlara. "kapı orada, kendin gibi insanını bulursun" deyip dönüp gidemiyor musun? Neden? Daha ne kadar eziyet edecek? Kaç kurtar kendiniii!

Daha evlenmeden okulunu mu biraktin yoksa ? vize bile cikmadan ?

Baştan zaten bir erkek uğruna okulunu emeklerini bırakman hataların en büyüğü.Bir insan önce kendi hayatını kurmalı.Başkasına bu kadar taviz vermemeli.Haksızmıyım diyorsun.Hangi haksızlık elin adamından küfür hakaret yemeni gerektirir.Ölmek istiyorsun öyle mi?Bir erkek mi senin yaşama sebebin.Tek derdin o mu.Yapmayın kendinize bu kötülükleri pırıl pırıl genç insanlarsınız.kimsenin oyuncağı olmayın.Yapacağın şey çok basit.Hayatından bu kangreni kesip atmak yoluna bakmak sana değer veren saygı duyan güldüren insanları hayatına sokmak.Bu kadar zayıf ezik aciz olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…