Evet bosaniyor ablam daha once 3 evlilik yapti ayrildi geldi babam bagrina basti rezil olmadık o zaman galiba simdi biz sesimizj cikarinca aman sizin yuzunuzden rezil olalim evlenip defolun gidin lafini kim duysa ne kimseye dert anlatir ne de ayrilirdiElektrigin yakin zamanda geldiği köylerde bile insanlar uzun yıllardır gayet rahat bosaniyor.
Hersey cok guzel başladı sevgili olduk uzatmadik nisanlandik nisanlim yurtdışında ben herseyimi okulumu emeklerimi onun icin birakip orda yasamayi seçtim onu cok seviyordum 1 yıldır nisanliyiz ve vize yuzunden artik iyice soguduk surekli sorun vize cikmiyor nisanlim artık bana hayvan gibi davraniyo ve ben dile getirince hakediyon diyor. Sıkıldım ve bir sorun olup anlattigimda hakaretler küfürler havada ucusuyor sen konuşma bana batiyor diyor demin kayinvalidemle konusuyordum ağladım sinirlerim bozuldu olmuyo vize falan dedim birsürü sey soyledi telefon kapandi aramadi sonra nisanlim mesaj atti hic bir halta yaramazsin milletin canini sıkıyon küfür de etti arada ta bi nolur birsey soyleyin ben mi haksizim kim hakli simdi arayacak bir ton kufur hakaret ailem de destek degil ayrilmak istiyorum olmuyor artik ölmek istiyorum sadece...
Arkadaşlar sagolun yorumlar için ben once niye ayrilamadigimi anlatayim ben koyde doğdum ve buyudum buralar herkesin bilmedigi yerler burda nisan atmak hele ki benim ailemde imkansiz çünkü bu ev kaldirmaz bu yerler hic kaldirmaz ayrica nikahimiz var ha deyince olmuyor ki basima ne gelicek biliyorum bunu bilerek susup gidecem bunu da biliyorum vizemiz avukatın hatasından dolayi çıkmadı saygi bitti sevgi de bitiyor zaten salak misin derseniz buyuk salagim herseyi bırakıp evlendigim icin ama bir insanin kendi ailesi yoksa arkasinda iste baskasindan umuyor o da yanlış oluyormus iste
nişanlı için intihar mı edilirmiş?Hersey cok guzel başladı sevgili olduk uzatmadik nisanlandik nisanlim yurtdışında ben herseyimi okulumu emeklerimi onun icin birakip orda yasamayi seçtim onu cok seviyordum 1 yıldır nisanliyiz ve vize yuzunden artik iyice soguduk surekli sorun vize cikmiyor nisanlim artık bana hayvan gibi davraniyo ve ben dile getirince hakediyon diyor. Sıkıldım ve bir sorun olup anlattigimda hakaretler küfürler havada ucusuyor sen konuşma bana batiyor diyor demin kayinvalidemle konusuyordum ağladım sinirlerim bozuldu olmuyo vize falan dedim birsürü sey soyledi telefon kapandi aramadi sonra nisanlim mesaj atti hic bir halta yaramazsin milletin canini sıkıyon küfür de etti arada ta bi nolur birsey soyleyin ben mi haksizim kim hakli simdi arayacak bir ton kufur hakaret ailem de destek degil ayrilmak istiyorum olmuyor artik ölmek istiyorum sadece...
Sana hakaret eden bir insanla evliliği düşünme bence ailen destek olmayipta be yapacak nisanlisin evli olupta bosansan daha mı iyi olacak bence kesinlikle evlenme öyle kaba biriyleHersey cok guzel başladı sevgili olduk uzatmadik nisanlandik nisanlim yurtdışında ben herseyimi okulumu emeklerimi onun icin birakip orda yasamayi seçtim onu cok seviyordum 1 yıldır nisanliyiz ve vize yuzunden artik iyice soguduk surekli sorun vize cikmiyor nisanlim artık bana hayvan gibi davraniyo ve ben dile getirince hakediyon diyor. Sıkıldım ve bir sorun olup anlattigimda hakaretler küfürler havada ucusuyor sen konuşma bana batiyor diyor demin kayinvalidemle konusuyordum ağladım sinirlerim bozuldu olmuyo vize falan dedim birsürü sey soyledi telefon kapandi aramadi sonra nisanlim mesaj atti hic bir halta yaramazsin milletin canini sıkıyon küfür de etti arada ta bi nolur birsey soyleyin ben mi haksizim kim hakli simdi arayacak bir ton kufur hakaret ailem de destek degil ayrilmak istiyorum olmuyor artik ölmek istiyorum sadece...
ben şunu anlamadım senin ablan 3 kez ayrılıp baba evine dönmüş sorun olmamış ama sen 1 kez nişan atınca mı sorun olacak ki inşallah biz yanılırız sende baba evine boşanıp dönecek gibi duruyorsun. yol yakınken nişanlıyken ayrıl resmi nikah varmış ama düğün yok. biliyorum çıkmazdasın herhalde köy yerinde yaşıyorsun. belkide bu yüzden nişanlının o saçma sapan tavrına maruz kalıyorsun cahil ve köylü bir kız olarak seni görüyor hakaret ediyor. ama emin ol o yurtdışına gidince seni daha da yıpratır döver söver. en iyisi şimdiden kopsun kıyamet.Evet bosaniyor ablan daha on
Evet bosaniyor ablam daha once 3 evlilik yapti ayrildi geldi babam bagrina basti rezil olmadık o zaman galiba simdi biz sesimizj cikarinca aman sizin yuzunuzden rezil olalim evlenip defolun gidin lafini kim duysa ne kimseye dert anlatir ne de ayrilirdi
Herşey çok güzel başlar zaten. Herşey çokta güzel gidiyordur zaten. Hemen tası tarağı valizi toplayıp gidiveresiniz gelir . Sonsuza kadar mutlu yaşamışlar , başka bişi yoktur zaten hayatta . Ya onla ya onsuz ! Onsuz nefes alamaz , onsuz insan bile değilsiniZdir ! Dramalar , acılar , sanrılar . Bu masalsı ilişkilerinize bu masalsı dünyalarınıza hayranım ben.Hersey cok guzel başladı sevgili olduk uzatmadik nisanlandik nisanlim yurtdışında ben herseyimi okulumu emeklerimi onun icin birakip orda yasamayi seçtim onu cok seviyordum 1 yıldır nisanliyiz ve vize yuzunden artik iyice soguduk surekli sorun vize cikmiyor nisanlim artık bana hayvan gibi davraniyo ve ben dile getirince hakediyon diyor. Sıkıldım ve bir sorun olup anlattigimda hakaretler küfürler havada ucusuyor sen konuşma bana batiyor diyor demin kayinvalidemle konusuyordum ağladım sinirlerim bozuldu olmuyo vize falan dedim birsürü sey soyledi telefon kapandi aramadi sonra nisanlim mesaj atti hic bir halta yaramazsin milletin canini sıkıyon küfür de etti arada ta bi nolur birsey soyleyin ben mi haksizim kim hakli simdi arayacak bir ton kufur hakaret ailem de destek degil ayrilmak istiyorum olmuyor artik ölmek istiyorum sadece...
Hersey cok guzel başladı sevgili olduk uzatmadik nisanlandik nisanlim yurtdışında ben herseyimi okulumu emeklerimi onun icin birakip orda yasamayi seçtim onu cok seviyordum 1 yıldır nisanliyiz ve vize yuzunden artik iyice soguduk surekli sorun vize cikmiyor nisanlim artık bana hayvan gibi davraniyo ve ben dile getirince hakediyon diyor. Sıkıldım ve bir sorun olup anlattigimda hakaretler küfürler havada ucusuyor sen konuşma bana batiyor diyor demin kayinvalidemle konusuyordum ağladım sinirlerim bozuldu olmuyo vize falan dedim birsürü sey soyledi telefon kapandi aramadi sonra nisanlim mesaj atti hic bir halta yaramazsin milletin canini sıkıyon küfür de etti arada ta bi nolur birsey soyleyin ben mi haksizim kim hakli simdi arayacak bir ton kufur hakaret ailem de destek degil ayrilmak istiyorum olmuyor artik ölmek istiyorum sadece...
Baştan zaten bir erkek uğruna okulunu emeklerini bırakman hataların en büyüğü.Bir insan önce kendi hayatını kurmalı.Başkasına bu kadar taviz vermemeli.Haksızmıyım diyorsun.Hangi haksızlık elin adamından küfür hakaret yemeni gerektirir.Ölmek istiyorsun öyle mi?Bir erkek mi senin yaşama sebebin.Tek derdin o mu.Yapmayın kendinize bu kötülükleri pırıl pırıl genç insanlarsınız.kimsenin oyuncağı olmayın.Yapacağın şey çok basit.Hayatından bu kangreni kesip atmak yoluna bakmak sana değer veren saygı duyan güldüren insanları hayatına sokmak.Bu kadar zayıf ezik aciz olma.Hersey cok guzel başladı sevgili olduk uzatmadik nisanlandik nisanlim yurtdışında ben herseyimi okulumu emeklerimi onun icin birakip orda yasamayi seçtim onu cok seviyordum 1 yıldır nisanliyiz ve vize yuzunden artik iyice soguduk surekli sorun vize cikmiyor nisanlim artık bana hayvan gibi davraniyo ve ben dile getirince hakediyon diyor. Sıkıldım ve bir sorun olup anlattigimda hakaretler küfürler havada ucusuyor sen konuşma bana batiyor diyor demin kayinvalidemle konusuyordum ağladım sinirlerim bozuldu olmuyo vize falan dedim birsürü sey soyledi telefon kapandi aramadi sonra nisanlim mesaj atti hic bir halta yaramazsin milletin canini sıkıyon küfür de etti arada ta bi nolur birsey soyleyin ben mi haksizim kim hakli simdi arayacak bir ton kufur hakaret ailem de destek degil ayrilmak istiyorum olmuyor artik ölmek istiyorum sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?