konusmaya ihtiyacım var artik intiharı bile düşünüyorum

bazen göz göre kendi kendimizi öldürüyoruz . . Madem aranızdaki saygı tükenmiş uzatmak niye . .
Hemde kendi ülkeni bırakıp başka bir yere gitmek .. Daha kötü olacağı aklının ucuna gelmiyormu

Bunlar senin bahanelerin canım.Evlenip çocuk yapıp perişan biçimde boşanınca rezil olmayacak mısın.Rezillik nedir ya.Nişanlılık tanıma evresidir.Olmadı bitti.Bu kadar.Namussuzluk mu yaptın.Bırakın şu milleti ya.

ailen destek olmuyor olabilir ayrıl sen çalışıyor musun ? okuyor musun? şimdi durumun ne ailenin yanında değil misin ya da..

Sen birsürü fedakarlık yapıyorsun okulunu da bırakıyorsun adam hala afralarda tafralarda hakaret ediyor sende böyle bir insan için çırpınıyorsun hala. Fedakarlık yapmayı bırak artık nişanlılık döneminde böyle olan evlenince özellikle de herkesten uzak olduğun bir yerde nasıl olur acaba. Her şeyin sonu değil ayrılmak önemli olan sensin başkası için kendine zarar vermeyi ya da hayatın güzelliklerinden vazgeçmeyi seçme, topla kendini.

şimdi küfreden evlendikten sonra neler yapmaz keşke benim eşimde gerçek yüzünü nişanlıyken gösterseydide bitirseydim bence o vize boşa çıkmıo sen allaha dua etki sevgili kulusun bir an önce kurtul o küfürbaz adamdan

vizeyi sen mi veriyorsun kuzum Allah ım her şer görünen de vardır bir hayır işte ya evlenince görseydin yüzünü Allah korumuş kurtul hemen o adamdan

Hiçbir şey senin hayatından,mutluluğundan önemli değil.
Nişan atmak,boşanmak kolay olmayabilir ama bunları yapmazsan başına gelecekler daha kötü olacak.
Kafanda bir kar zarar karşılaştırması yap.Vize alıp gidersen orada kimsesiz olacaksın.Şimdiden saygısı kalmayan adam sana etmediğini bırakmayacak.
Kalırsan belki biraz dedikodu ve ailenin sözlerine maruz kalacaksın.En fazla 3 ay hadi 1 sene olsun.Sonrasında unutulur gider.

Vize çıkmıyor diye bu derece kabalaşan bir herifi başka sorunlar karşısında hayal edemiyorum.
Evlenmen intihar olur zaten emin ol..

Ben anlamıyorum neden birine bu kadar bağlılık ..Nişanı atsan biri boğazını mı kesicek,ablan üç kere boşanmış önce onu bi irdelesinler bence o daha vahim ..Üç kere evlilik bu dile kolay..Alemin görgüsüz salağıyla evleneceğime babamın dırdırını çekerim ..Kim ne derse desin ..Oraya gidince bu sefer dil sorunu başlıcak ,adapta olamayacaksınız,derdinizi anlatacak halden anlayacak insanlar olmayacak..Hem avukat mı alıyor vizeyi orasını da anlamadım ben ...

Bence nisanlini gectim sen bize kufretmissin.
Neden cevap yazmiyorsun anlamadim? ?

Yaşın çok mu küçük

nedir yahu bu erkekleri bu kadar yüceltmeniz

yurtdışında ne pislik yaptıysa gelip memleketten evleniyor

ya bir yabancıdan çocuğu vardır,ya uyuşturucu müptelasıdır

oradan kız bulamamış adam
düzgün pabuç değil

Nişanlın seni istemiyor belliki kendiliğinden çekip gitmeni istiyor. Ailen arkanda olmadığı için zamanında emeklerini bırakıp geldiğin için soyleyemiyor bence. Mesleğin varsa mutsuzsan aileni boşver ordan uzaklaş biraz Türkiye ye dön çalış kafanı topla.ayri kalın biraz olmazsa yine birlesirsiniz

Adamın ne olduğu zaten ortada..
Bir de onun için her şeyi bırakıp gitmeyi düşünüyorsun.
Geleceğin alenen ortadayken bizim bir şey dememize gerek var mı?

Vizenin çıkmaması bu durumda ilahi bir işaret olsa gerek. Adam bütün rengini dökmüş işte bu arada. Daha ne bekliyorsun bu adamdan kaçmak, ayrılmak için? Daha ne olsun yani? Ölmeye mi gidiyorsun oraya? Bir de bunun uğruna intihar. Hmm. Diyecek laf bulamıyorum bu kadarına da.

Allahin sevdigi kulusun vesselam
vize cikmamasinda muthis bir hayir var
vize cikip onlarin yanina gittigini düsün
cehennem diyorum baska sey demiyorum
bu kadarda kesin konusuyorum

Simdiden küfür hakaret ..

Sonu yok bu iliskinin , Neden ayrilamiyorsunki ?
Seni ona baglayan nedir ? Ayril cunku evlenirsen bosanicaksin simdiden kendini zora sokma bence.....

Birak inceldigi yerden kopsun ..

Yoksa birgun oyle biryerden koparki canin yanar ....

sakın onun yanına gitme sakın !

kufur eden erkek... cok itici.. nısanlınız haksız yere agzını bozuor.. bence akıllanması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…