Kızlar uzun zamandır okuyorum burayı. Artık dayanamayıp yazmaya karar verdim. Soyleyeceginiz en ufak sey bile benim icin cok onemli. Bugun okulum acıldı inanın o kadar kotuydum ki dun gece oturup hungur hungur agladım. Insanlarla yakın iliskiler kuramyorum bu yuzden de yalnız kalıyorum. Cok korkuyorum ya hic arkadaş bulamazsam diye. 4 yıl yalnız basıma naparım ben? Herkes birileriyle konusuyo okul cıkısnda biseyler yapyo ben direk eve... derste anlamadıgım bisey olsa sorcak kimsem yok. Bi kac gündür icime bi sıkıntı geliyo o kadar kotu oluyorum ki sanki dunyalar basıma yıkılyomus gibi icimi tarifsiz bi sıkıntı kaplyo. Acaba psikolojik bi rahatsızlık mı bu? Bi doktordan yardım almayı bile dusundum. Ne yapaym ben simdi nolur bisey soyleyin bi akıl verin bana bogulacak gibi oluyorum...
Bilmiyorum bu sosyal fobi mi emin degilim. Sosyal fobisi olanlar toplum icinde telefonla konusamaz yemek yiyemezmis. Ben oyle degilim. Ama yeni insanlarla tanıstıgmda geriliyorum konuscak konu bulamıyorum. Cok soguk ve ciddi oldugumu soylerler genelde ama bu benim elimde degil ki bende oyle olmak istemiyorum ama yapım öyle.Su ana kadar insan iliskilerin nasildi? Sorun ne? Yani cekiniyor musun, sosyal fobi mi var, yoksa gecinemiyor musun? Tam olarak neyden korkuyorsun? Nedir seni arkadas edinmekten tutan sey?
Herkes illa ki arkadasini buluyor yani. Bu konularda kasmak cok gereksiz.
Bende aynen o durumdayım icim icimi yiyo dua falan ediyorum. Hayır baska şehirde degilim. Nasıl konuştunuz ben konusacak bisey bulamyorum muhabbetin devami gelmiyoBende yeni basladim. İlk iki gun korkunctu. Derse gec kaldim bekledim cikmalarini hepsi cikti gitti arkadas olmuslar dedim napacam ben kaldim okulda tek basa oturdum agladim. Ertesi gun gittim ama icim icimi yiyo dua ettim hep. Sonra merhaba falan derken kizlarla konustuk yanlarina oturdum muhabbet falan derken ark. Olduk
Sende insallah tez zamanda ark. Bulursun gercekten cok zor oluyo cok iyi bilirim
Bide baska sehirde mi okuyosun
Ya ne guzel kendi sehrindesin ben suan kykdayimdonatella .!.:Bende aynen o durumdayım icim icimi yiyo dua falan ediyorum. Hayır baska şehirde degilim. Nasıl konuştunuz ben konusacak bisey bulamyorum muhabbetin devami gelmiyo
yurtta oldugunuz icin daha rahat degil mi ordan da arkadaslarınız olur iste ne güzel. Bende konusmanın devamı gelmiyo bi de zaten bi çoğu birbirlerini tanıyolar aralarına gitmeye de cekiniyorumYa ne guzel kendi sehrindesin ben suan kykdayimiste gittimerhaba ben x dedim onlarda kendi isimlerini soyledi nerden geldin falan derken ders baslicakti dedim yaniniz bossa oturayim mi oturdum iste gerisi sohbet muhabbet geldi
Umarım dediginiz gibi olur4 yil yalniz kalacak degilsin ya.
Sende bi rahat ol , rahat davran cok cabuk arkadasliklar kurabilirsin:)
Yeterki sen ilk adimi at.
Kızlar uzun zamandır okuyorum burayı. Artık dayanamayıp yazmaya karar verdim. Soyleyeceginiz en ufak sey bile benim icin cok onemli. Bugun okulum acıldı inanın o kadar kotuydum ki dun gece oturup hungur hungur agladım. Insanlarla yakın iliskiler kuramyorum bu yuzden de yalnız kalıyorum. Cok korkuyorum ya hic arkadaş bulamazsam diye. 4 yıl yalnız basıma naparım ben? Herkes birileriyle konusuyo okul cıkısnda biseyler yapyo ben direk eve... derste anlamadıgım bisey olsa sorcak kimsem yok. Bi kac gündür icime bi sıkıntı geliyo o kadar kotu oluyorum ki sanki dunyalar basıma yıkılyomus gibi icimi tarifsiz bi sıkıntı kaplyo. Acaba psikolojik bi rahatsızlık mı bu? Bi doktordan yardım almayı bile dusundum. Ne yapaym ben simdi nolur bisey soyleyin bi akıl verin bana bogulacak gibi oluyorum...
üniversiteyemi başladınız...benimde okulun ilk günleri böyle korkularım vardı... sanki benim dışımda herkes öncedn tanışıyormuş gibi içli dışlıydılar...kendimide çekmedim çokta samimide olmadım kimseyle... ve zamanla oturdu herşey...birşeyler vesile oluyor... derslerle ilgili muhakkak senin soracağın onların soracağı şeyler oluyor... zamanla düzelir merak etme...derslerine konsantre ol yeter...Kızlar uzun zamandır okuyorum burayı. Artık dayanamayıp yazmaya karar verdim. Soyleyeceginiz en ufak sey bile benim icin cok onemli. Bugun okulum acıldı inanın o kadar kotuydum ki dun gece oturup hungur hungur agladım. Insanlarla yakın iliskiler kuramyorum bu yuzden de yalnız kalıyorum. Cok korkuyorum ya hic arkadaş bulamazsam diye. 4 yıl yalnız basıma naparım ben? Herkes birileriyle konusuyo okul cıkısnda biseyler yapyo ben direk eve... derste anlamadıgım bisey olsa sorcak kimsem yok. Bi kac gündür icime bi sıkıntı geliyo o kadar kotu oluyorum ki sanki dunyalar basıma yıkılyomus gibi icimi tarifsiz bi sıkıntı kaplyo. Acaba psikolojik bi rahatsızlık mı bu? Bi doktordan yardım almayı bile dusundum. Ne yapaym ben simdi nolur bisey soyleyin bi akıl verin bana bogulacak gibi oluyorum...
sen yaklaş insanlara. hep sana gelmelerini beklersen çok beklersin daha.Kızlar uzun zamandır okuyorum burayı. Artık dayanamayıp yazmaya karar verdim. Soyleyeceginiz en ufak sey bile benim icin cok onemli. Bugun okulum acıldı inanın o kadar kotuydum ki dun gece oturup hungur hungur agladım. Insanlarla yakın iliskiler kuramyorum bu yuzden de yalnız kalıyorum. Cok korkuyorum ya hic arkadaş bulamazsam diye. 4 yıl yalnız basıma naparım ben? Herkes birileriyle konusuyo okul cıkısnda biseyler yapyo ben direk eve... derste anlamadıgım bisey olsa sorcak kimsem yok. Bi kac gündür icime bi sıkıntı geliyo o kadar kotu oluyorum ki sanki dunyalar basıma yıkılyomus gibi icimi tarifsiz bi sıkıntı kaplyo. Acaba psikolojik bi rahatsızlık mı bu? Bi doktordan yardım almayı bile dusundum. Ne yapaym ben simdi nolur bisey soyleyin bi akıl verin bana bogulacak gibi oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?