Konuşmaya ihtiyacım var

Gariplikler silsilesi:
1-Oyunda tanışma
2-Hediye istemeler
3- 10 gün süren anlamsız bekleme
4- Bekleme sonrası her şeyin bir anda toz pembe olması ve sonra her şeyin kopması....
ve daha sayamadım bir sürü gariplik var hikayenizde. Bence kurtulduğunuza sevinin, gidin fakir doyurun.

Ama gözümü kör etmedim bilmiyorum.Bir insanı sevmek de nefret etmek de çok kolay ben tutkulu bir aşk yaşadım demiyorum ki. Aşk da diyemem evet yaşanmışlık belki pek bir şey yok.Ama bir insan şimdi sevmediği birine de 1 dakikasını ayırmaz. Sevmedim diye yalan da söyleyemem tek amacım burada biraz içimi dönmekti.

Allah hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın. Eminim hiçbirimizin yaşadıkları kolay değildir anlatmadan bilemeyiz fakat ben biraz destek istemiştim sadece.

doğrudur canım benim, ama düşünsene bir de o kişiyle yanyana zaman geçirdiğini birlikte anılar paylaştığını ve sonra bunları yaşasaydın ne kdr daha zor olurdu ayrılık.
inşallah en kısa zamanda seni çok mutlu edecek gerçek bir aşk nasip olur sana da bana da..

Herkes aynı şeyi yazmış ve nitekim yazacak da. İsrarla benden hediyeler istedi diye belirtmissiniz ki bu sizin kullanilmak istendiğinizi sezdiginiz bir açıklama. Ne komik oyunda tanışmak evlilik ve gelecek hayalleri kurmak. Insanlar gözlerinin içine bakip ne oyunlar karistiriyor saf misiiniz niçin inanıyorsunuz hiç tanımadığınız insanlara hele ki ağlayıp kendinizi yoruyorsunuz. Teknoloji insanlarla sosyallesmenize olanak sağlıyor tabiki ama çıkın dışarda da sosyallesin yok psikolojim bozuk yok ben sana yaramam vs bunlar boş ergen kafası laflari.

Ahahahha güldüm kusura bakmayın. Ne büyük bir yalandır o BEN KADINLARLA ÇOK İÇLİ DIŞLI OLMADIM. Utangacım vs vs ... hmmm ok. Bu size kendini masum göstermek için yapılan bir laf salatası. Ayrıca o hediyeleri yollasanız eminim küsmezdi. Pislik adam resmen dolandıracak kişi arıyorlar

Geçmiş olsun. İnsanlar nasıl ne zaman böyle oldular anlamak zor. Kurtuldum beladan deyip kendinizi avutun. Alınacak dersler de var bence herkes için. Herkesin başına basiretinin bağlandığı kazalar gelebiliyor ne yazık ki. Yakın bir ilişki ihtiyacınız var herhalde. İnternette oyun arkadaşı yerine gerçek hayatta arkadaş edinmek gerek. Ben öyle yapmaya çalışıyorum artık. Bisiklet grupları, atölyeler falan yeni insanlar tanımaya çalışıyorum. Belki siz de yapabilirsiniz.

Onun yazdıkları mı? Onlar bahaneydi evet.Kendisi de benden adres istedi hediye göndermek amaçlı.Vermedim tabi ki başka bir amacı da olabilir hediye göndermek amaçlı da hepsi olabilir.Bunu bana yanımda birisi yapmış olsaydı ben yine konu açardım burada düşünüyorum da.

Tartışmaya açık hepsi olabilir.Benim gördüğüm göre yorumladığım oydu tabi.

Burda bazi konu sahiplerini ekrandan cikip omuzlarindan silkeleyip kendine getiresim geliyor.Canim benim sanal alemden tanidigin,evlimi,hirlimi,hirsizmi,hatta belki teroristmi degilmi bilmedigin birine nasil guvenirsin,numarani verirsin dahasi sevmeye kalkarsin?gercekten seni sevicegini ni sandin?hediye istemesi falan resmen seninle dalga gecmis.Insanlar artik ayni apartmand oturdugu insana guvenmiyor.Sen sinirdaki bir ildeki insana km farkla nasil guvendin de sevdin?

Çok doğru yapmissiniz tehtit etmek için bile kullanilir bu.

Duygu boslugundaymissin kendini kaptirmissin. Olay su ki tek konustugu sen degilsin. Artik kendine gel. Bu ask sevgi falan da degil. Hoslanti imis ya da ilgi gordugun icin sevgi sanmissin, sonra adam ilgiyi cekince hirs yapmissin.
Birak su 5 para etmez adami. Gercek dunyaya don ve hic bulusmadigin sanal alemdeki biriyle degil de reelde biriyle sevgili ol.

Evet benim de çevrem var arkadaşlarım var hatta o oyunda konuştuğum ilk ve tek insan.Başkalarına bakıyorum tanışıyorlar buluşuyorlar hemen amaçları neyse ortak onları yaşıyorlar. İlerletmek de şart değil pek çok insan sohbet ediyor vs bunlar benim için zor şeyler.

Evet hatam sanal da olsa diğer insanlardan ayırt etmemem.Çok fazla ilgiliydi ilgiyi kesti ona kızmadım.Daha önce de birkaç konuda tartıştık darıldım hatalı olmasına rağmen hesap sordu konuşmadığım için kızdı.Aynı şeyi ben yapıyorum üstelik anlayışla karşıladığım halde bana bu şekilde davranması beni kızdırdı üzdü.Biraz empati lazım insanlara başka türlü hatalarını kabul ettiremiyoruz bu kim olursa olsun

Adam ne kadar da rahat. Bir de hediyeler istemis.
Biz kadinlar gercekten cok salagiz. Iki tatli soze cigeri 5 para etmez heriflere altin tepside sunuyoruz kalbimizi.

Adam ne kadar da rahat. Bir de hediyeler istemis.
Biz kadinlar gercekten cok salagiz. Iki tatli soze cigeri 5 para etmez heriflere altin tepside sunuyoruz kalbimizi.
Evet bildiğiniz hediye ve bunu kendi ağzıyla istiyor utanmadan sıkılmadan aylarca. Boşverin salak olmak kötü kalpli ve menfaatçi olmaktan çok daha iyidir.

yahu güzel bacim basta adamin ne mal oldugun görmüssün, ha bire hediyeler isteyip durmus. gercek dusunen biri hediye ister mi? veya aklli basinda duzgun biri? HAYIR !! niyeitni basstan belli etmis ne diye kendini kapdirip hoslaniyorsun ki bu adamdan? baksana seni umursamamis bile aciklama bile gerek duyamis. sen boylelerine layik degilsin, kendini toparla basin dik yürü. seni arar yazarsa asla geri dönme bu adam cunku seni yorar.

sanal alemde görümesden etmeden naisl hoslanirsinn? hepsi yalan yalan bacim yalan inanma asla...

Evet bildiğiniz hediye ve bunu kendi ağzıyla istiyor utanmadan sıkılmadan aylarca. Boşverin salak olmak kötü kalpli ve menfaatçi olmaktan çok daha iyidir.
Iyi de sen anlamadin mi niyetini hediye isteyince. Daha yuzyuze gorusmeden. Adamin niyeti belli. Ilerleseydi bu iliski sen kendini iyice kaptiracaktin adam da para isteyecekti, birak hediyeyi. Hediye ile baslamis para ile devam edecekti bu is. Kurtulduguna sukretmiyorsun da adam engelledi diye mi uzuluyorsun? Adam bildigin seni kullanacakmis. Daha anlamadin mi?

Tanımadığınız, bilmediğiniz, görmediğiniz insanlara şans falan vermeyin
Bu tipler çete gibi, anne, kuzen bilmem ne insanları dolandırıyorlar
Forumda bin kere yazdım, 47 yaşında koskoca kadın ablamın hayatını kaydırdı bu tipler
Ne sevgisi, ne aşkı uzak durun bu tür şeylerden, inanın verilmiş sadakanız varmış
Sevgiyi internette aramayın ne olur, yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…