- 27 Ağustos 2018
- 1.127
- 6.691
- 108
- 45
- Konu Sahibi Whiteright
Mental problemleriniz var sanırım. Tedavi olun. Başka bir açıklaması yok yazdıklarınızın.1 senelik bir ilişki daha önce konu açmıştım oğlumu istemedi ağır konuştu şehir degistirdim yeni hayat yeni ıs buldum pesimi bırakmadi kazanıcam seni kaybedemem gideceğini düşünmedim dedi ağladı ben yoluma gittim orda bırakmadi aradı sordu kah tartıştık ama sürekli içimi kemiren durumlar var benden yaşca küçük o konuyu astik oğlumla da tanıştı ama öyle zor bir karakter ki o herşeyi yapıp ben affediyorum bana konuştuğunda hep susycaksin diyo konuyu uzatmiycaksub ama bana ters geliyo ki konuşuyorum ve hiçbişey olmamış gibi önüme bakamıyorum sonra kafami kurcalayan gizemli benide gizliyor ailesinin yanında asla arayamadim 13 ay oldu konuşamıyorum diyo kestirip atiyo Inancim zayıfliyo uzaklık var o istediğinde ben herşeyi net acikliyorum hee yerde görüntülü konuşuyorum ıs ona gelince asla taviz vermiyo evde benle neden konuşamıyor yada annem.biliyi artık diyo yanıma gelirken başka yerde olduğunu söylüyor bana ters gelenleri sorgulayınca sus konuşma susycaksin diyor
Issız koronidan dolayı mücadele de etmiyor ıs yok diyo cikiyo uzerime gelme bekle sabret
Dün bana en son beğenmiyorum çok konusuyosun kadin susacak dedi annem susuyor onun gibi ol dedi bende kızdım tartıştık
Seviyorum ama huyları çok kötü susup uzaklaşıp hiçbişey yokmuş gibi. Bide ben yazmasam ömrü boyunca yazmiyor