Konusmaya ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 senelik bir ilişki daha önce konu açmıştım oğlumu istemedi ağır konuştu şehir degistirdim yeni hayat yeni ıs buldum pesimi bırakmadi kazanıcam seni kaybedemem gideceğini düşünmedim dedi ağladı ben yoluma gittim orda bırakmadi aradı sordu kah tartıştık ama sürekli içimi kemiren durumlar var benden yaşca küçük o konuyu astik oğlumla da tanıştı ama öyle zor bir karakter ki o herşeyi yapıp ben affediyorum bana konuştuğunda hep susycaksin diyo konuyu uzatmiycaksub ama bana ters geliyo ki konuşuyorum ve hiçbişey olmamış gibi önüme bakamıyorum sonra kafami kurcalayan gizemli benide gizliyor ailesinin yanında asla arayamadim 13 ay oldu konuşamıyorum diyo kestirip atiyo Inancim zayıfliyo uzaklık var o istediğinde ben herşeyi net acikliyorum hee yerde görüntülü konuşuyorum ıs ona gelince asla taviz vermiyo evde benle neden konuşamıyor yada annem.biliyi artık diyo yanıma gelirken başka yerde olduğunu söylüyor bana ters gelenleri sorgulayınca sus konuşma susycaksin diyor
Issız koronidan dolayı mücadele de etmiyor ıs yok diyo cikiyo uzerime gelme bekle sabret
Dün bana en son beğenmiyorum çok konusuyosun kadin susacak dedi annem susuyor onun gibi ol dedi bende kızdım tartıştık
Seviyorum ama huyları çok kötü susup uzaklaşıp hiçbişey yokmuş gibi. Bide ben yazmasam ömrü boyunca yazmiyor
Mental problemleriniz var sanırım. Tedavi olun. Başka bir açıklaması yok yazdıklarınızın.

Elimden geleni yaparım. Ben de anneyim :) birini çok sevip ona bağımlılık geliştirmek zordur, bilirim. Gerçekten sevip acı çektiğinize de eminim. Ama can çıkar huy çıkmaz demişler. Ne olur evladınızı istemeyeni siz de istemeyin. Kaldı ki karşınızdaki toksik bir kişilik. İşsiz güçsüz sorumsuz.

Kendi işsiz haliyle annesine 'ben işi olan sorumluluk sahibi bir kadın sevdim, şansıma o da beni sevdi' diyeceğine bir de çocuklu kadın olmanızdan ötürü sizden mi utanıyor ve saklıyor?

Evet şehir değiştirmişsiniz ama geride bırakamamışsınız ki yeniden hayatınızda. Yoksa siz istemeseniz size asla ulaşamazdı. Ben bu tarz erkeklerden çok korkarım lütfen siz de korkun. Fiziksel zarar vermesi kuvvetle ihtimal .

Ailesinin kabul etmeyeceğini bildiği için ailesine bahsetmiyor sizden. Hiç de söz etmeyecek. Ve bir süre sonra ilişkiniz iyice berbat bir hal alınca o sizi terkedecek sonsuza dek. O gün gelip bu konunuzu yeniden okursunuz. Terkedilmiş olmayı kaldıramayacaksınız. Yol yakınken siz vazgeçseniz karlı çıkacaksınız. Ama yok yapamıyorsanız da bu ilişkinin sonunda terkesilmiş ama büyük hayat dersi alöış biri olarak kalacaksınız. Bazı dersler çok pahalıya patlıyor.

Kurdum yeni şehir yeni hayat ıs o bu tek başıma mücadele ediyorum
Bırakmadi güçlenip tekrar karşına çıkıcam dedi öyle dedi böyle dedi niye anlamiyorsunuz
bu saçmalığa anlam veremiyorum kusura bakmayın ! ayrıca buna da sevgi diyemezsiniz, bu tam bir bağımlılık olmuş sizde ki. madem tekrar hayatınıza alacaktınız iş-şehir değiştirip eziyet neden çektiniz.

Sonra üzülüp kırılıyosunuz da siz baya zorbalıktan anlıyosunuz, şehir değiştirmişsiniz ama adamın sizi bulmasına izin vermişsiniz höt zöt davranıyo sizde ezik gibi devam ediyosunuz, belli ki sizden alenen bişeyler saklıyo hala da öyle dedi böyle dedi napim diyosunuz, ne kendinizi nede çocuğunuzu sevdiğinizi düşünmüyorum.

Kuzum boyle insanlar sadece seni ve duygularini kullanir. Ailesine anlatmiyor onlarin yanindayken sen hayatinda degilsin bile. Her seyi gectim oglunu istememezlik nasil yapar. Guclu bi kadin oldugun belli ayaklarinin uzerinde duruyosun ama bu insan seni yipratir. Sana deger vermiyo sana duygusal olarak bakamayan insan sana acimaz seni uzmesi umrunda olmaz. Lutfen ogluna odaklan ve onunla mutlu ol duygusal acidan kendini doyurmak istiyosun ama daha cok yara alacaksin farkina var mantiginla hareket et. Burda bu konuyu baska biri acsa ne yazardin onu dusun ve o sekilde hareket et. Her sey sevgi degil maalesef. Hele ki evlenip bosanmis bi insanin artik iki kez dusunmesi gerek.

Evlenseniz de ne olacağı net değil mi çocuğunuzu da istese siz istediği karakterde birisi değilsiniz sürekli kendinizi baskılayıp susabilecekmisiniz erkek istediğini söyler yapan zihniyetinde biri belli ki

guclenirse guclensin. 2. yanlıs evlilik kapında. hytını car cur edeceksin bu gidisle. restini cek aramasın sormasın cok rahatsız ederse uzaklastırma kararı aldır. boyle bir adamla yasanmaz bu bir. ikincisi ise seni sevmiyor sadece kafaya takmıs.

1 senelik bir ilişki daha önce konu açmıştım oğlumu istemedi ağır konuştu şehir degistirdim yeni hayat yeni ıs buldum pesimi bırakmadi kazanıcam seni kaybedemem gideceğini düşünmedim dedi ağladı ben yoluma gittim orda bırakmadi aradı sordu kah tartıştık ama sürekli içimi kemiren durumlar var benden yaşca küçük o konuyu astik oğlumla da tanıştı ama öyle zor bir karakter ki o herşeyi yapıp ben affediyorum bana konuştuğunda hep susycaksin diyo konuyu uzatmiycaksub ama bana ters geliyo ki konuşuyorum ve hiçbişey olmamış gibi önüme bakamıyorum sonra kafami kurcalayan gizemli benide gizliyor ailesinin yanında asla arayamadim 13 ay oldu konuşamıyorum diyo kestirip atiyo Inancim zayıfliyo uzaklık var o istediğinde ben herşeyi net acikliyorum hee yerde görüntülü konuşuyorum ıs ona gelince asla taviz vermiyo evde benle neden konuşamıyor yada annem.biliyi artık diyo yanıma gelirken başka yerde olduğunu söylüyor bana ters gelenleri sorgulayınca sus konuşma susycaksin diyor
Issız koronidan dolayı mücadele de etmiyor ıs yok diyo cikiyo uzerime gelme bekle sabret
Dün bana en son beğenmiyorum çok konusuyosun kadin susacak dedi annem susuyor onun gibi ol dedi bende kızdım tartıştık
Seviyorum ama huyları çok kötü susup uzaklaşıp hiçbişey yokmuş gibi. Bide ben yazmasam ömrü boyunca yazmiyor
Hata.

Bu ruh hastası kendini sizi sürekli susturarak, ailesinden gizleyerek ve sürekli güvensizlik vererek mi affettirecekti? Yani siz bu dengesizin nesini affettiniz? Belli ki bu adam sonradan böyle canavar olmadı zaten karakteri böyleydi eee peki siz bu cahilin neyine şans verdiniz? Bir evlilik yapmış ve evladı olan tecrübeli ve akıllı bir kadın olmanız gerekirken cahille cahil olup, ona uymanızı ve böyle beyni çocuk ve geri kalmış mağara adamıyla uğraşıp, vakit kaybetmenize inanın anlam veremedim. Saçma sapan, cahil-cühela insanlarla vakit kaybetmeyin .

Allah evladın hayırlısını versin derler.Ama Allah ana babanın da hayırlısını versin.Sadece oğlunuza üzüldüm.

Sözde yeni bir başlangıç için şehrinizi değiştirmişsiniz.Ama oğlunuzu istemeyen kişiyle yeniden deniyorsunuz. Ki bu kişi sadece oğlunuzu istemiyor da değil sizi aşağılayan,sus konuşma diyip ailesinden de gizleyen ,işsiz güçsüz ama çalışmak da istemeyen bir mahlukat.Bir de seviyorum onu diyorsunuz..Başınıza gelen her şeyi hak ediyorsunuz. Çünkü beyin yerine çöp tenekesi taşıyorsunuz resmen.

(Banlanmaya hazırım).

Oğlunuzun babası iyi biriyse ve oğluyla ilgileniyorsa velayetini ona verin.Çocuğun düzeni bozulmaz, böyle sağlıksız bir ilişki ortasında da kalmaz en azından.Babasından da hayır yoksa nolacak bilmiyorum, Allah yardımcısı olsun ufaklığın.

Elimden geleni yaparım. Ben de anneyim :) birini çok sevip ona bağımlılık geliştirmek zordur, bilirim. Gerçekten sevip acı çektiğinize de eminim. Ama can çıkar huy çıkmaz demişler. Ne olur evladınızı istemeyeni siz de istemeyin. Kaldı ki karşınızdaki toksik bir kişilik. İşsiz güçsüz sorumsuz.

Kendi işsiz haliyle annesine 'ben işi olan sorumluluk sahibi bir kadın sevdim, şansıma o da beni sevdi' diyeceğine bir de çocuklu kadın olmanızdan ötürü sizden mi utanıyor ve saklıyor?

Evet şehir değiştirmişsiniz ama geride bırakamamışsınız ki yeniden hayatınızda. Yoksa siz istemeseniz size asla ulaşamazdı. Ben bu tarz erkeklerden çok korkarım lütfen siz de korkun. Fiziksel zarar vermesi kuvvetle ihtimal .
Oğlumla tanıştı çok iyi diyolog kurdular ben konuları uzatıyorum kapatamıyorum olay patliyo

Sizi kullanmasina izin vermeyin lütfen. Evladinizi istemeyen biriyle yine bir yanlışa surukluyorsunuz kendinizi. Sizi tersliyor, sustutuyor, annesi gibi olmanizi bekliyor... yok daha neler siz sizsiniz ve siz siz olmayi kabullenememissiniz ki tüm bunlara sabir gosteriyorsunuz. Ask boyle birşey değil. Siz yazmazsaniz yazmıyorsa birakin yazmasin. Sizi uzmek istemem ama anlattiklarinizdan sizi sevmeyi bir kenara birakin size deger vermedigini söyleyebilirim. Lutfen ileride daha fazla uzulmemek icin olmayan bu şeyden vazgeçin evladinizla mutlu olmaya bakin.

Canım bir destek istiyorsun inanmak istiyorsun anladığım kadarıyla ama sende farkındasın normal davranışlar sergilemiyor kafa yapısı belli senin çocuğunu kabullenmez hadi kabullendi diyelim ailesi yer bitirir sizi zaten. Hoş çocuğun olmasaydı bile başka sorunlar yaşardın bu adamla.

Biraz detaylı düşün istediği kadar peşinden koşsun bu iş olmaz inanma sakın çok pişman olursun çocuğunu istemiyorum diyen adamla zaten bi gelecek düşünme.

Sanırım özgüven eksikliği var yoksa normal düşünen biri böyle bir birlikteliği asla kabul etmez.
Aklınızı başınıza toplayın yoksa 2.evliliğiniz de hüsran olur. Geçmişte yaşadıklarınızla ilgili tedavi görün, bu eziklikten kurtulun ki ilerde sağlam bir ilişkiniz olsun.

Bu adamda sevdiğiniz şeyler nedir, yani bu adamı değerli ve vazgeçilmez kılan şeyleri soruyorum sizin gözünüzde?

Sizce, bu adamın size kıymetli gelen yönleri neler ?

Sanırım özgüven eksikliği var yoksa normal düşünen biri böyle bir birlikteliği asla kabul etmez.
Aklınızı başınıza toplayın yoksa 2.evliliğiniz de hüsran olur. Geçmişte yaşadıklarınızla ilgili tedavi görün, bu eziklikten kurtulun ki ilerde sağlam bir ilişkiniz olsun.
Özgüvenin o kadar yüksekti görseniz beni bi bakan bir daha bakıyo bakımlı. Biriyim güçlü yum ayaklarımın üzerinde neden böyle oldum öyle yıkımdım ki anlatamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X