Konusmaya ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamda sevdiğiniz şeyler nedir, yani bu adamı değerli ve vazgeçilmez kılan şeyleri soruyorum sizin gözünüzde?

Sizce, bu adamın size kıymetli gelen yönleri neler ?
Çalışırken çok iyi gerçekten parası olduğu zamsn güçlü olduğunda yanında huzur veriyo dinleyici biri sıcak kanlı bonkör ama şu koronoda ıssız kalınca herşey ters oldu gücüm yok diyip duruyo hep hoyratça bende baskın karakterim üzerine gidiyorum ewt çok. Ama ben iyi gün değil kötü gunde de olalım istiyorkm ifâde edemiyorum hataları unutamıyorum sus dediği o öncekileri unut diyo

Oğlumla tanıştı çok iyi diyolog kurdular ben konuları uzatıyorum kapatamıyorum olay patliyo
Bu sizin konunuz. Nasıl oğlunuz ile çok iyi diyalog kurmuş oluyor bu adam? Forumu mu trolluyorsunuz? Psikolojik sıkıntılarınız mı var?

Bu sizin konunuz. Nasıl oğlunuz ile çok iyi diyalog kurmuş oluyor bu adam? Forumu mu trolluyorsunuz? Psikolojik sıkıntılarınız mı var?

Anlamadım dediginizi

Erkeklerin çoğu bayanın fazla dırdırından hoşlanmaz. Niye burda bu kadar çene yapıyoruz. Günlük kelimelerimizi tüketelim eşe birazı kalsın 😁Seninle ailesine yanında rahat konuşamıyorsa açık ve net bu olmaz arkadaş
Ayrıca seviyorum ama huyları kötü demişsiniz neyini sevdiniz o zaman?
Ailesinin yanında konuşamıyor güya ben rahat konuşamam canimli cicimli .sen de bozulursan vs ne bileyim.sorun yapıyorum bende bunları

Ailesinin kabul etmeyeceğini bildiği için ailesine bahsetmiyor sizden. Hiç de söz etmeyecek. Ve bir süre sonra ilişkiniz iyice berbat bir hal alınca o sizi terkedecek sonsuza dek. O gün gelip bu konunuzu yeniden okursunuz. Terkedilmiş olmayı kaldıramayacaksınız. Yol yakınken siz vazgeçseniz karlı çıkacaksınız. Ama yok yapamıyorsanız da bu ilişkinin sonunda terkesilmiş ama büyük hayat dersi alöış biri olarak kalacaksınız. Bazı dersler çok pahalıya patlıyor.
Kabul edecekler hatta anneme bahsettim dedi inanmak istiyorum sanırım

İnşallah fakesindir, yoksa bir insan bu kadar saf olmamalı,neyse bir şey demeyeceğim 🤦🏻‍♀️
Nasıl konuşmalar bunlar cidden ya insaniz ıssız diye kötü olduk çalıştığı günleri biliyorim fakat bende aptal değilim ondan sorguladigim için tartışıyoruz yanlızim burda dertlesiyim dedim demediğiniz kalmadi

Neden daha anlayisli kırıcı olmadan yazamiyorsunuz
Oglunu istemeyen adamı sevdıgın ıcın kırıcı olabilirler mi acaba?
Kendine saygın yok anladık, doğurduğunu dusunmek zorundasın ama.
Bı bitmediniz ya.

Oglunu istemeyen adamı sevdıgın ıcın kırıcı olabilirler mi acaba?
Kendine saygın yok anladık, doğurduğunu dusunmek zorundasın ama.
Bı bitmediniz ya.
Konuşmana dikkat et oğlum yanım da restini çekip giden benim anladinmi hayatını kuran biraz doğru konuşun sen bi kendine gel bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X