Konusmaya ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurdum yeni şehir yeni hayat ıs o bu tek başıma mücadele ediyorum
Bırakmadi güçlenip tekrar karşına çıkıcam dedi öyle dedi böyle dedi niye anlamiyorsunuz
Onu çok iyi anladık da.. Bu kadar seviyesiz ve aşağılık bir ilişkiyi neden sürdürüyorsunuz onu anlayamadık. İnanın objektif olarak bakarsanız o kadar yanlış bir durum içinde olduğunu anlarsanız. Tek bir iyi şey aradım. Yok, yok.

Saygıyla cvp verdiginiz için teşekkürler ben bunların farkındayım ve taviz vermiyorum ama insaniz duygular var yargılanmak istemiyorim burda
Insaniz, duygularimiz var ama ortada bir cocuk varsa biraz da mantik devreye girmeli. Size de tavsiye ederim.

Objektif bakıyorum için huzursuz sorguluyorum burda da kimseye anlatamadığım için yazdım ama anneligimden tutunda herşey sert cvp almak zorunda da değilim dimi

Adam zorba ve sizi sindirmiş. Çocuğumla iyi diyalog kurmuş diyorsunuz ama başta neden reddetti sizce???

Evlenseniz Kafasına bir essin, çocuğunuzu evden de kovar, dayak da atar.

“Annem gibi susacaksın” diyen bir adamın zeka ve görgü seviyesinden ne beklenebilir ?

Siz boşandığınız için boşlukta olduğunuzun farkında, ailesine sizden bahsetmemesi de tuhaf 1 yıl olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…