- 30 Mayıs 2020
- 87
- -51
- 3
- Konu Sahibi Whiteright
-
Kurdum yeni şehir yeni hayat ıs o bu tek başıma mücadele ediyorumOğlunuzla yeni tertemiz bir hayat kurmak varken, neden böyle birini hayatınıza dahil ediyorsunuz.
O zaman yazmayın1 senelik bir ilişki daha önce konu açmıştım oğlumu istemedi ağır konuştu şehir degistirdim yeni hayat yeni ıs buldum pesimi bırakmadi kazanıcam seni kaybedemem gideceğini düşünmedim dedi ağladı ben yoluma gittim orda bırakmadi aradı sordu kah tartıştık ama sürekli içimi kemiren durumlar var benden yaşca küçük o konuyu astik oğlumla da tanıştı ama öyle zor bir karakter ki o herşeyi yapıp ben affediyorum bana konuştuğunda hep susycaksin diyo konuyu uzatmiycaksub ama bana ters geliyo ki konuşuyorum ve hiçbişey olmamış gibi önüme bakamıyorum sonra kafami kurcalayan gizemli benide gizliyor ailesinin yanında asla arayamadim 13 ay oldu konuşamıyorum diyo kestirip atiyo Inancim zayıfliyo uzaklık var o istediğinde ben herşeyi net acikliyorum hee yerde görüntülü konuşuyorum ıs ona gelince asla taviz vermiyo evde benle neden konuşamıyor yada annem.biliyi artık diyo yanıma gelirken başka yerde olduğunu söylüyor bana ters gelenleri sorgulayınca sus konuşma susycaksin diyor
Issız koronidan dolayı mücadele de etmiyor ıs yok diyo cikiyo uzerime gelme bekle sabret
Dün bana en son beğenmiyorum çok konusuyosun kadin susacak dedi annem susuyor onun gibi ol dedi bende kızdım tartıştık
Seviyorum ama huyları çok kötü susup uzaklaşıp hiçbişey yokmuş gibi. Bide ben yazmasam ömrü boyunca yazmiyor
TeşekkürlerSize değer vermiyor , kendinizi yıpratmayın zamanınızı bu insanla boşa harcamayın değmez.
Tabiki söyleyin ama kırıcı değil zaten çok yanlız ve yorgun üzgünümYanlışınızı söyleyemeyeceksek yazmayalım
Ama siz o tarzi seviyorsunuzNeden daha anlayisli kırıcı olmadan yazamiyorsunuz
Konuşmayacaksın susacaksın diyen bir adam ve siz hala emin degilsiniz uzak durun kadına saygısı yok karşınızdaki kişinin annem gibi olacaksın ne saçma annen gibi olacaksam beni neden isteyesin ki Bir annen zaten var ikincisini ne yapacaksın deseydiniz keşke. Bu insan yarın size daha çok çektirir bu kafayla hiçbir şey olmaz ondan1 senelik bir ilişki daha önce konu açmıştım oğlumu istemedi ağır konuştu şehir degistirdim yeni hayat yeni ıs buldum pesimi bırakmadi kazanıcam seni kaybedemem gideceğini düşünmedim dedi ağladı ben yoluma gittim orda bırakmadi aradı sordu kah tartıştık ama sürekli içimi kemiren durumlar var benden yaşca küçük o konuyu astik oğlumla da tanıştı ama öyle zor bir karakter ki o herşeyi yapıp ben affediyorum bana konuştuğunda hep susycaksin diyo konuyu uzatmiycaksub ama bana ters geliyo ki konuşuyorum ve hiçbişey olmamış gibi önüme bakamıyorum sonra kafami kurcalayan gizemli benide gizliyor ailesinin yanında asla arayamadim 13 ay oldu konuşamıyorum diyo kestirip atiyo Inancim zayıfliyo uzaklık var o istediğinde ben herşeyi net acikliyorum hee yerde görüntülü konuşuyorum ıs ona gelince asla taviz vermiyo evde benle neden konuşamıyor yada annem.biliyi artık diyo yanıma gelirken başka yerde olduğunu söylüyor bana ters gelenleri sorgulayınca sus konuşma susycaksin diyor
Issız koronidan dolayı mücadele de etmiyor ıs yok diyo cikiyo uzerime gelme bekle sabret
Dün bana en son beğenmiyorum çok konusuyosun kadin susacak dedi annem susuyor onun gibi ol dedi bende kızdım tartıştık
Seviyorum ama huyları çok kötü susup uzaklaşıp hiçbişey yokmuş gibi. Bide ben yazmasam ömrü boyunca yazmiyor
Erkeklerin çoğu bayanın fazla dırdırından hoşlanmaz. Niye burda bu kadar çene yapıyoruz. Günlük kelimelerimizi tüketelim eşe birazı kalsın1 senelik bir ilişki daha önce konu açmıştım oğlumu istemedi ağır konuştu şehir degistirdim yeni hayat yeni ıs buldum pesimi bırakmadi kazanıcam seni kaybedemem gideceğini düşünmedim dedi ağladı ben yoluma gittim orda bırakmadi aradı sordu kah tartıştık ama sürekli içimi kemiren durumlar var benden yaşca küçük o konuyu astik oğlumla da tanıştı ama öyle zor bir karakter ki o herşeyi yapıp ben affediyorum bana konuştuğunda hep susycaksin diyo konuyu uzatmiycaksub ama bana ters geliyo ki konuşuyorum ve hiçbişey olmamış gibi önüme bakamıyorum sonra kafami kurcalayan gizemli benide gizliyor ailesinin yanında asla arayamadim 13 ay oldu konuşamıyorum diyo kestirip atiyo Inancim zayıfliyo uzaklık var o istediğinde ben herşeyi net acikliyorum hee yerde görüntülü konuşuyorum ıs ona gelince asla taviz vermiyo evde benle neden konuşamıyor yada annem.biliyi artık diyo yanıma gelirken başka yerde olduğunu söylüyor bana ters gelenleri sorgulayınca sus konuşma susycaksin diyor
Issız koronidan dolayı mücadele de
Aklınıza başınıza toplayın, macera da değil bela aramayınBide ben yazmasam ömrü boyunca yazmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?