Konusmaya ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Whiteright

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
87
-51
3
1 senelik bir ilişki daha önce konu açmıştım oğlumu istemedi ağır konuştu şehir degistirdim yeni hayat yeni ıs buldum pesimi bırakmadi kazanıcam seni kaybedemem gideceğini düşünmedim dedi ağladı ben yoluma gittim orda bırakmadi aradı sordu kah tartıştık ama sürekli içimi kemiren durumlar var benden yaşca küçük o konuyu astik oğlumla da tanıştı ama öyle zor bir karakter ki o herşeyi yapıp ben affediyorum bana konuştuğunda hep susycaksin diyo konuyu uzatmiycaksub ama bana ters geliyo ki konuşuyorum ve hiçbişey olmamış gibi önüme bakamıyorum sonra kafami kurcalayan gizemli benide gizliyor ailesinin yanında asla arayamadim 13 ay oldu konuşamıyorum diyo kestirip atiyo Inancim zayıfliyo uzaklık var o istediğinde ben herşeyi net acikliyorum hee yerde görüntülü konuşuyorum ıs ona gelince asla taviz vermiyo evde benle neden konuşamıyor yada annem.biliyi artık diyo yanıma gelirken başka yerde olduğunu söylüyor bana ters gelenleri sorgulayınca sus konuşma susycaksin diyor
Issız koronidan dolayı mücadele de etmiyor ıs yok diyo cikiyo uzerime gelme bekle sabret
Dün bana en son beğenmiyorum çok konusuyosun kadin susacak dedi annem susuyor onun gibi ol dedi bende kızdım tartıştık
Seviyorum ama huyları çok kötü susup uzaklaşıp hiçbişey yokmuş gibi. Bide ben yazmasam ömrü boyunca yazmiyor

O zaman yazmayın

Konuşmayacaksın susacaksın diyen bir adam ve siz hala emin degilsiniz uzak durun kadına saygısı yok karşınızdaki kişinin annem gibi olacaksın ne saçma annen gibi olacaksam beni neden isteyesin ki Bir annen zaten var ikincisini ne yapacaksın deseydiniz keşke. Bu insan yarın size daha çok çektirir bu kafayla hiçbir şey olmaz ondan

Erkeklerin çoğu bayanın fazla dırdırından hoşlanmaz. Niye burda bu kadar çene yapıyoruz. Günlük kelimelerimizi tüketelim eşe birazı kalsın Seninle ailesine yanında rahat konuşamıyorsa açık ve net bu olmaz arkadaş
Ayrıca seviyorum ama huyları kötü demişsiniz neyini sevdiniz o zaman?

Şehir değiştinizde, neden nereye gittiğinizi söylediniz ki, neden haberi var?
Ya hu arkadaşım bu tipleri neden başınıza bela ediyorsunuz. Kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz?
Bu evdeyken açmamalar normal değil bak, kalıbımı basarım evli bu adam.
Issız koronidan dolayı mücadele de

İşsiz diyorsun, çalışmıyor, korona bahane, klasik belki ama bu bir gerçek; çalışmak isteyen adam iş bulur.
Sana söyledikleri yenilir yutulur değil. Annem gibi susacaksın demek nedemek?!
Size sözel şiddet uyguluyor, inşallah olmaz ama fiziksel de uygulayacaktır.
Bide ben yazmasam ömrü boyunca yazmiyor
Aklınıza başınıza toplayın, macera da değil bela aramayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…