- Konu Sahibi Whiteright
-
Valla kekliyorsa eğer Allah belasını versin çünkü sinirden klavyeyi yumruluyom bi insan bu kadar s...k olamaz diye
Ewt var kıtlık anladinmi varHayir diger konudunda herkes yol gostermis. Insan once evladini dusunmez mi, insanin akil sinirlarini zorluyor. Adam bir kere cocugunu istemiyorum demis bundan sonra zaten dunyayi ayagina serse insan donup bakmaz. Bu kadar mi kitlik var diye insan dusunmeden edemiyor.
Herkes çok iyi anladı zaten onaylamana gerek yokEwt var kıtlık anladinmi var
Ewt var kıtlık anladinmi var
Ya iplemediğini kim söyledi surda sıkıntımızı paylasicaz yaptığınıza bak ya herkes hata yapar o da yaptı açtığıma pişman ettinizIyi varsa seni iplemeyen sevgiline git burada insanlara neden saydiriyorsun ki? Adam seni iplemedigi icin hincini burada mi aliyorsun?
Ya iplemediğini kim söyledi surda sıkıntımızı paylasicaz yaptığınıza bak ya herkes hata yapar o da yaptı açtığıma pişman ettiniz
evet terbiyesizim banlanmayacağımı bilsem neler neler derim de neyse hem sevgilin o kadar laf söylüyo adam yerine koymuyo seni o terbiyesiz olmuyo ve hala seviyorum diyorsunuzda ben mi terbiyesiz oluyorumNe kadar terbiyesiz sin ya
Ewt cunki dertlwsiyirum benimde onun üzerine gitmelerim olabilir neden yargiliyorsunuz ki beni yargıç değilsiniz burda asip kesiyorsunuz insanievet terbiyesizim banlanmayacağımı bilsem neler neler derim de neyse hem sevgilin o kadar laf söylüyo adam yerine koymuyo seni o terbiyesiz olmuyo ve hala seviyorum diyorsunuzda ben mi terbiyesiz oluyorum
Bak şimdi durduk yere kendini suçlayıp adamı haklı çıkartmaya başladın. Burdan gördüğün tavırla neden kendini ilişkinde suçlu ilan ediyorsun? Böyle böyle kendini o adama iyice pervane edersin. Ben haklıyım, bana haksızlık ediyor diyemedikçe o adamın gerçek yüzünü göremeyeceksin. Burda senin iyiliğin için konuşuyor insanlar.Ewt cunki dertlwsiyirum benimde onun üzerine gitmelerim olabilir neden yargiliyorsunuz ki beni yargıç değilsiniz burda asip kesiyorsunuz insani
Haklıyım adama da konuşuyorum burda bari dert yanıp güzel ce konusulsun dedim ama yok hemen yargı infaz yargıçlar mübarek benim aklım yok diye değil dert lendigim için biraz saygılı yazılırsa bende saygıyı bilirim iyiliğine konuşulan insanlar bu şekilde yazmazBak şimdi durduk yere kendini suçlayıp adamı haklı çıkartmaya başladın. Burdan gördüğün tavırla neden kendini ilişkinde suçlu ilan ediyorsun? Böyle böyle kendini o adama iyice pervane edersin. Ben haklıyım, bana haksızlık ediyor diyemedikçe o adamın gerçek yüzünü göremeyeceksin. Burda senin iyiliğin için konuşuyor insanlar.
O zaman üzerine gitmeyin adamın gül gibi geçinip gidin dovsede sovsede ses etmeyin amaaaaa şu var evladinizi ite köpeğe yedirmeyin ben sizi değil o çocuğu düşünüyorum okEwt cunki dertlwsiyirum benimde onun üzerine gitmelerim olabilir neden yargiliyorsunuz ki beni yargıç değilsiniz burda asip kesiyorsunuz insani
İnsanoğlu kendine haksızlık edildiğini bildiği halde bile çogu zaman duygularına yenik düşüp uzaklaşamıyor uzaklaşması gereken yerden. Siz daha kendi içinizde "acaba ben gerçekten çok mu konuşuyorum" diyerek adamı haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kendinizle yüzleşmekten korkuyorsunuz. Ben anlıyorum sizi. Bağımlılık geliştirmişsiniz o kişiye karşı. Şu an evli değilsiniz çocuğunuz bu durumdan ne kadar etkileniyor bilmiyorum. Belki hiç, belki az. Ama bu adamın tavırları siz evlenince de değişmeyecek. Katlanarak artacak. Ve o zaman çocugunuz da sizinle birlikte direkt olarak etkilenecek herşeyden. Bir iki seneye çocugunuz ergenliğe girecek. Evin içinde çok büyük çatışmalar olur. Öz anne babayla bile ergenlikte çok büyük sorunlar yaşanıyor. Bizde yaşanmaz demeyin. Giden sizden gidiyor ve gitmeye devam edecek. Burdaki insanların bir kaybı da yok zararları da. Siz bu adamdan ayrılınca bir menfaatleri de olmayacak. Emin ol senin ve çocugunun iyiliği için konuşuyoruz. Aynı yollardan ve ya benzer durumlardan geçmiş insanlarız. Yaşayarak öğreniyoruz. İstiyoruz ki bir başka kadın da bizim gibi bedel ödeyerek öğrenmesin, biri doğru yolu gösterince yolundan dönsün.Haklıyım adama da konuşuyorum burda bari dert yanıp güzel ce konusulsun dedim ama yok hemen yargı infaz yargıçlar mübarek benim aklım yok diye değil dert lendigim için biraz saygılı yazılırsa bende saygıyı bilirim iyiliğine konuşulan insanlar bu şekilde yazmaz
Sen kimsin be düşüncen biraz saygılı olun birazO zaman üzerine gitmeyin adamın gül gibi geçinip gidin dovsede sovsede ses etmeyin amaaaaa şu var evladinizi ite köpeğe yedirmeyin ben sizi değil o çocuğu düşünüyorum ok
Güzel konuşan herkese açığım saygı ile yazılanları okumuyorsunuz sanırımİnsanoğlu kendine haksızlık edildiğini bildiği halde bile çogu zaman duygularına yenik düşüp uzaklaşamıyor uzaklaşması gereken yerden. Siz daha kendi içinizde "acaba ben gerçekten çok mu konuşuyorum" diyerek adamı haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kendinizle yüzleşmekten korkuyorsunuz. Ben anlıyorum sizi. Bağımlılık geliştirmişsiniz o kişiye karşı. Şu an evli değilsiniz çocuğunuz bu durumdan ne kadar etkileniyor bilmiyorum. Belki hiç, belki az. Ama bu adamın tavırları siz evlenince de değişmeyecek. Katlanarak artacak. Ve o zaman çocugunuz da sizinle birlikte direkt olarak etkilenecek herşeyden. Bir iki seneye çocugunuz ergenliğe girecek. Evin içinde çok büyük çatışmalar olur. Öz anne babayla bile ergenlikte çok büyük sorunlar yaşanıyor. Bizde yaşanmaz demeyin. Giden sizden gidiyor ve gitmeye devam edecek. Burdaki insanların bir kaybı da yok zararları da. Siz bu adamdan ayrılınca bir menfaatleri de olmayacak. Emin ol senin ve çocugunun iyiliği için konuşuyoruz. Aynı yollardan ve ya benzer durumlardan geçmiş insanlarız. Yaşayarak öğreniyoruz. İstiyoruz ki bir başka kadın da bizim gibi bedel ödeyerek öğrenmesin, biri doğru yolu gösterince yolundan dönsün.
Valla oğlum bende mutlu bilmediğiniz şeyler ay nerden yazdım ciddenKonu sahibi, bırak çocuğun babası ile gül gibi yaşasın. Sen de sevgilin ile yaşa. Çocuğunu da görürsün her hafta. Sevgilinin her dediğini yap ki ağzınızın tadı bozulmasın. Sen mutlu, çocuk mutlu, sevgilin mutlu. Yaşayıp gidin. Kızma, ciddi söylüyorum.
Haklisin çok tesekkurlerKuzum boyle insanlar sadece seni ve duygularini kullanir. Ailesine anlatmiyor onlarin yanindayken sen hayatinda degilsin bile. Her seyi gectim oglunu istememezlik nasil yapar. Guclu bi kadin oldugun belli ayaklarinin uzerinde duruyosun ama bu insan seni yipratir. Sana deger vermiyo sana duygusal olarak bakamayan insan sana acimaz seni uzmesi umrunda olmaz. Lutfen ogluna odaklan ve onunla mutlu ol duygusal acidan kendini doyurmak istiyosun ama daha cok yara alacaksin farkina var mantiginla hareket et. Burda bu konuyu baska biri acsa ne yazardin onu dusun ve o sekilde hareket et. Her sey sevgi degil maalesef. Hele ki evlenip bosanmis bi insanin artik iki kez dusunmesi gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?