arkadaşlar erkek arkadaşımın kıskançlığına dayanamıyorum gerçekten katlanılmaz bi boyut aldı.ikimizde birbirimizin ilk sevgilisi,ilk aşkıyız..ondan 1 yaş büyüğüm üniversite ikideyim,o ikinci senesine kaldı hedefi için..aynı şehirde olmamıza rağmen okula gitmemi bile istemiyor..gerçekten giyimime çok dikkat ediyorum ama sürekli kusur buluyor yarım kollu bile giymiyorum artık arada bi kısa hırka giysem yada dar bi pantolon demediği kalmıyor..sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor günlerce konuşmuyor geleceğimiz yok umudum yok diyor kalbim çok kırılıyor..dışarı çıkmama izin vermiyor.dışarı çıkmak dediğim göz pomadı almak için çıkmıştım ve şuan benimle konuşmuyor nasıl arkadaşımla gidermişim o caddeden geçermişim.günlerdir evden çıkmadığımı biliyorum..zaten erkekli kızlı gezen biri değilim çok yakın bi iki kız arkadaşım var ama onlarla bile görüştürmüyor..2 yıldır aile sorunlarımız var ki gerçekten çok çok ileri boyutta bazen dertleşmeye hava almaya ihtiyacım oluyor ama ne zaman bunu yapmak istesem bana basit kızmışım gibi davranıyor
bikez en yakın arkadaşımda akşam yemeğine kaldım annesi bırakacaktı eve bana sokak kızısın bu saatte nasıl çıkarsın dedi
ailesi aşırı kapalı bu konuda ama bende rahat biri değilim ailem de öyle.. belki sınava hazırlanıyordur ben okulu yarıladım ağırına gidiyordur falan diyorum ama sınavına hep birlikte çalışıyoruz moral olsun diye birlikte girdik sınava hatta aynı okulda çıktı şansımıza..hepsi geçicek diyorum ama dayanma gücüm kalmadı.yanımda olmasını beklerken bu şekilde davranması beni mahvediyor..
şuan konuşmuyoruz..beni düşünmekten ders çalışamıyormuş bıkmış en zor günlerimde yine tek başıma kaldım..onunlayken yalnızım bu o kadar kötü ki
kız arkadaşlarıma anlatsam tepkiler hep aynı korkuyorum anlatmaya..yazmasam çatlayacaktım sanırım bıktım içimde yaşamaktan..

şuan konuşmuyoruz..beni düşünmekten ders çalışamıyormuş bıkmış en zor günlerimde yine tek başıma kaldım..onunlayken yalnızım bu o kadar kötü ki

kız arkadaşlarıma anlatsam tepkiler hep aynı korkuyorum anlatmaya..yazmasam çatlayacaktım sanırım bıktım içimde yaşamaktan..
Son düzenleme: