konuşmaya ihtiyacım var..

gloryrose

Meleğim benimle ol
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
98
43
53
arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım . benim derdim 6 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor. 1.5 senelik evliyim temmuz ayından bu yana korunmayı bıraktık 6 ay oldu ama yok doktora gittik bi sorun yok dedi doktor. herşey normal . 1 seneden sonra ilaçlı rahim filmi çektir istersen dedi ama bi sorun yoktur tüplerde dedi. şimdi kafama o takıldı ama doktorun dediği eşimde ve bende bi sorun olmadığı . Ama olmayınca olmuyor işte bebeğimin bi zamanı var demekki onu bekliyor. Herşey Allahtan diorum . ama çok kafama takıyorum inanın pskolojim bozuldu her ay umutla beklemekten. kimsyee de anlatamıyorum içimdekileri. beklemek çok zor Allah bir an önce isteyen herkese nasip etsin inş.

hemen ümitsizliğe kapılma daha 6 ay olmuş
bende 15 aylık evliyim 1 yıl doğum kontrol hapı kullandıktan sonra bıraktık şimdilik eşim korunuyor
ama bazen bende düşünüyorum ya istediğimiz zaman olmazsa diye
sonra diyorum herşey Allahtan yüreğini ferah tut, kötü şeyler düşünme
sen de öyle yap bence

Yumurtlama gunu denk gelmıyordur canım belki,sabır işi canım insanın istedigi her
zaman anında olmuyor bazen zamana bırakmak gerekir sen moralini bozma yeter Rabbım buyuktur,ve en hayırlı zamanda verecektır bebegini.

insan korkuyor haklısın ama rabbım zamanını bılıyor işte dua et bol bol olucaktır allahın izniyle bende 3 aylık evlıyım dogum kontrol hapı kullanıyorum sağlık ocagına danıstıgımda ilacı bıraktıgında 10 ay sonrada olabılır hemende olablır dedı yanı kafana takmamamaya calıss emınım guzel bı bebegın olucaktırr.

inşallah inşallahhh sabırlı olmam gerek biliyorum ama işte içimi susturamıyorumm yaa.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah .Amin

inşallah canım en kısa zamanda allah sana bir bebek verecektir sabırla beklemeye devam et doktorunun tavsiyelerine de aynen uy ne gerekiyorsa eşinle beraber yapın allahtan umut kesilmez

sıkıntı etme 6 ay çok uzun bir süre değil. eğer ki doğum kontrol hapı kullandıysan zaten anca 6 ayda yumurtalıklar normale dönüyor diye duymuştum hatta bebek düşündüğünz tarihten 6 ay önce hapı bırakın filan deniliyor. böyle olmasa bile sıkıntı edilecek bir durum yok. bnm kuzenim de böyle çok uğraştı kafaya taktı olmuyor olmuyor dedi doktora gtti eşinde de sende de bir sorun yok dedi doktor ama o umtsuzluğa kapıldı 3 senelik evliyken oldu. o çocuğun doğacağı bi gün var ve belli allah ne zman kısmet ederse ozman olur.
ümidini kesme olumlu düşün

uzun bi zaman diil evet ama her ay umutlanıp hüsrana uğramak çok üzücü doğum kontrol hapı fln hiç kullanmadım .
evet bebeğimin doğacağı bi gün var ama Allahtan başka kimse bilemez. ama bekliorum onu gelsin artık miniğim
teşekkürler hepinizee

canım yaaaa kafana takma bu kadar.Sorun yok demiş doktor işte.

hiçbir sorun olmadığına çokça sevin bence kardeşim

canım zamanını bekliyor bende ilk bebişime 5. ayda hamile kaldım senin hissettiklerini yaşadım ama benimki düştü. inşaalah sağlıklı olsunlar diye dua et. sağlıklı olduğun içinde çok mutlu olmann lazım. sadaka vermeyi dene inşaallah sıkıntını atarsın sadaka vesilesi ile ve bebişine o ay hamiş kalırsın

sen burda mıydın canım
sana msj atmıştım ama yoktun nasılsın

öncelikle Rabbim senin ve tüm isteyenlerin kucagını doldurur inşallah tez zamanda.. doktorun 6 ay denemeden sonra bi sorun yok demesi için seni alttan muayene etmesi lazım ettimi bilmiyorum sonra eşinin sperm durumuna bakması lazım sonra tüplerine bakması lazım hepsi tamamsa sende sorun yok deneyin olucak elbet diyebilir bazı drlar cok sacmalıyor. ben daha yeni korunmayı bıraktıgımızda genel kontrol için doktora gittim gebe kalabilir miyim dye bana şu kadar bu kadar bekle demedi yumurtalkların tembel dedi ilaç verdi eger bu ay gebelik olmazsa dger ay eşin gelsin onada test yapalım dedi olay budur

amiin inşallah. doktor alttan muayene etti yumurtalıklarda hormon testinde bi sorun yok dedi adetim de düzenli 26-28günde olurum genelde. eşimede test yaptırdık onada normal dedi. sadece tüplere bakılmadı ona ilaçlı rahim filmi çekiliyomuş ama 1 seneyi doldur bence öyle baktır dedi. daha 6 ay olmuş dedi. ama bana çok uuzun geldi olsun istiyorum artık. biraz dha bekleyip tüplere öyle baktırayım diyorum ama bilmioyorum. doktor psikolojikde olabilr dedi takma çok dedi ama insanın elinde diil işte

inşallah sağlıklı hayırlısıyla bi olsa keşke inşallahhh inşallahhh

Bende 6 ay gibi bir süreçte doktora gitmiştim canım. Doktorda beni hiç önemsememişti. Banada hormon testi yaptı, muayene oldum temiz çıktı herşey. Bekleyin demişti. Aradan yine 6 ay geçti malesef olmadı, olmuyor canım. Eşimin gönlünü edememiştim, yoksa ben başka doktorlara da gidecektim. Eşim anca ikna oldu. yeni sperm testini verdi, doktor normal herşey, gebeliğe engel değil dedi. Şimdi ben gideceğim.
bugün adet günüm fakat olmadım. Normalde hep günümde olurdum, test yaptım yine negatif çıktı. Bıktım artık heray bu ay olduysa diye ümitlenmekten.Negatifi görmekten.
Galiba stres yapıyorum, adetim bile gelmiyor. Cuma günü gideceğim. Rahim filmini çektirmek istiyorum, ondan sonra hamile kalanların sayısı çok fazla. Bence sende çektir, için rahat etsin derim ben..

6 ay diyince doktorlar bekle dio hep evet önemsemiolar . bende düşünüyorum çektirmek ama ,eşim bi sorun yoktur dio sen çok takıosun psikolojik diyor . biraz daha bekleyelim sonra çektir diyor bilmiorum yaaa evet psikolojim çok bozuldu .her ay oldu gibi geliyor ama yine hüsran

Malesef canım, insan heray umutlanıyor işte. Ovulasyon testi kullanıyormusun? onlardan alabilirsin. Yumurtlama günlerini öğrenip o günleri değerlendirebilirsin. Sana tavsiyem bu olabilir. Benim eşimde öyle diyordu, halen diyorda. Ama işte zaman çok değerli, benim yaş sorunumda var. Eğerki yaşın genç ise bir süre daha bekle o zaman canım

yok hiç kullanmadım ovulasyon testi. yumurtlama günlerimi kendim hesaplıyorum güya netten hesaplayıcılardan ama ne kadarı doğruysa işte tutmuyor. benim yaşım 25 . inşallah hepimizin bebişleri en kısa zamanda sağlıkla gelir inşallah canım yaa. o testleri nasıl kullanıcam ve ne zaman kullanıcamkii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…