- 28 Ekim 2014
- 53
- 7
- 18
- Konu Sahibi Irene Adler
-
Bu bir sey hissetmiyor gibi olma durumu yeni bir seymis, belki sen bir donemden geciyorsundur, zamanla duzelebilir de, duzelmeyebilir de. Ama senin elinden bir sey gelmez, insan duygularini kontrol edemez cunku. Yalniz bir insana karsi duygular degistiginde cogu zaman geri donusu olmuyor. Su an sen o seni bu kadar severken ona olan sevgin azaldigi icin sucluluk duyuyor gibisin. O yuzden yine sevmek, asla ayrilmamak, hayallerinizi gerceklestirmek vs istiyorsun. Ama zaten bu iliski basladiginda hemen hemen bir cocukmussun, su anda da cok gencsin, sonsuza gidecek iliskilerden biri olmasi ihtimali cok dusukmus, bunlar da cok dogal seyler. Kendini uzme.
dimi sonuçta umut veriyomuşum gibi oluyo günün birinde evlenme teklif ederse ne dicem onunla evlenmek isterim mükemmel bi evlilikte olabilir mantık değil aşk evliliği olur aşk bitincede çekilmez bi hal alır yani boğazıma düğümleniyo şuan bu konuşmayı yaparken bileBu duyguların böyle devam ederse çocuğa da haksızlık etme ayrıl.
Belki de geçicidir ve eski mutlu günlerinize dönersiniz kimbilir.
vicdanla vefayla alakası yok ayrılmam için ortada sebepte yok anlaşabiliyoruz sadece ben kendimi anlamıyorum çok severken ayrılmayı aklıma getirdiğimde bile ağlarken nası oluyoda şimdi ondan uzak durabiliyorum benim ilk sevgilim ondan öncesi yok sonrasıda olsun istemiyorumhislerinizi değil düşüncelerinizi kontrol edebilirsiniz ancak,
insanın vicdanıyla hesaplaşması da zordur
oluruna bırakın
dert edip de daha da büyütmeyin içinizde...
geçici bir durumsa, düzelir zaten
hı değilse de vefa her ilişkiyi kurtarmaz ki zaten!
dimi sonuçta umut veriyomuşum gibi oluyo günün birinde evlenme teklif ederse ne dicem onunla evlenmek isterim mükemmel bi evlilikte olabilir mantık değil aşk evliliği olur aşk bitincede çekilmez bi hal alır yani boğazıma düğümleniyo şuan bu konuşmayı yaparken bile
şimdi şöyle hergünümü onla konuşarak geçiriyorum çalışmıyorum sürekli evdeyim ailemden başka kimseyi görmüyorum bi süre ayrı kalıp düşünmek için zaman istedim ve şuan sizle derdimi paylaşmak istiyorum belki sıkılmışımdır herşeyden çok üzücü olaylar yaşadım belkide onun verdiği bi yorgunlukturŞundan 2 sene sonra tarih olacak o çocuk. Büyüyeceksin, düşüncelerin oturacak... Şimdiden böyleysen zaten o iş yaş. Kendini boşuna yıpratma, bir şeyler için de zorlama. İçinde yoksa yoktur.
işte benim gözümü hep böyle şeyler korkutuyo sürekli ondan ayrılmam konusunda baskı yapıldı bana aşk evliliği uzun sürmez diye beynime girdiler bende acısını ondan mı çıkarıyorum bilmiyorumTatlım insan şuan düşündüğün yarın mantıksız gelebiliyor insan emin ol.
Sonuçta hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor.
Evli insanlar bile ayrılıyor ve tekrar hayata tutunuyor. Zamana bırak.
SEVGİLER::)
yazık evet ne ayrılmaya kıyabiliyorum nede beraber olup ona umut vermeye şuan kendimle iç savaştayım yani puuffBaktın olmuyor zorlanın alemi yok,yazık çocuğa da.
şimdi şöyle hergünümü onla konuşarak geçiriyorum çalışmıyorum sürekli evdeyim ailemden başka kimseyi görmüyorum bi süre ayrı kalıp düşünmek için zaman istedim ve şuan sizle derdimi paylaşmak istiyorum belki sıkılmışımdır herşeyden çok üzücü olaylar yaşadım belkide onun verdiği bi yorgunluktur
uzman çavuş olmasının benle alakası yok onun hayali bu Allahta inşallah yardımcısı olurda nasip eder ona bunu benle olsun olmasın hayallerini yıkmak istememKafanda bir takım sorular başladıysa...Uzman çavuş olamasın bırakırsın bence çünkü aklınla kalbin bir atmıyor
işte benim gözümü hep böyle şeyler korkutuyo sürekli ondan ayrılmam konusunda baskı yapıldı bana aşk evliliği uzun sürmez diye beynime girdiler bende acısını ondan mı çıkarıyorum bilmiyorum
şimdi mesela buluşuyoruz geziyoz eğleniyoz bi anda eve gitmek istiyom tamam diyo eve getiriyo sonra gitmek istemiyom salağa bağladım bence artık ne yapcağımı bilmiyom aslan burcuyum kararsızlığın dibine vuruyorum hepEvet olabilir. İnsanlar zaman zaman dönemlerden geçerler. Özellikle de 20li yaşlara gelirken fazlasıyla... Ama şöyle bir mantıktayım "bir insan bir kere bir şeyi yaptıysa hep yapar" yani sen bir kere eskisi gibi hissedemiyorum dediğin an eskiye dönemezsin. Umarım her şey istediğin gibi olur...
Dimi ya Allah yazdıysa olur benim kendile iç savaşım onun yara almasını istemiyorum bu durumdan biraz uzaklaşmak iyi olur bence eskisi gibi özlerim belki bi umutKuzum kafandaki cevapsiz sorulara cevap bulana kadar ara ver. O senin kısmetinse Yemende bile bulur seni;:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?