• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmaya İhtiyacım var :(

Irene Adler

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
53
7
18
18 yaşındayım çoğunuzdan küçüğümdür zaten ama dışardan okuduğum için görüştüğüm dertleşeceğim hiç bi arkadaşım yok o yüzden buraya yazıyorum. Sevgilimle tanıştığımızda 16 yaşındaydım 2 yıldırda birlikteyiz. Artık hani ona karşı bişey hissetmiyo gibiyim çok iyi kalbi güzel bi insan tüm samimiyetimle söylüyorum bunu şuan o 20 yaşında hani o yaştaki bi insan sana ne verebilir diyebilirsiniz kalbini çıkartıp elime koydu resmen çalışıyo oda benim gibi dışardan okuyo askerden sonrada uzman çavuş olmak istiyo şimdi şuan tartıştık ve ayrılma seviyesindeyiz belki zor bi dönem geçiriyo olabiliriz ama ayrılsak hiç üzülmem gibi geliyo arayıp sormam ulaşmam gibi geliyo ben böyle şeyler hissetmek istemiyorum onu ömrümün sonuna kadar sevmek onun yanında olmak istiyorum kurduğumuz evlilik hayallerini tek tek yaşamak istiyorum bu içimdeki neyse çıksın gitsin içimden yerini onun sevgisine aşkına bıraksın istiyorum. Niye böyle oluyo eğer şuan ayrılırsak ve gerçekten tamamen biterse ilerde çok pişman olucam biliyorum. Onun bana bakışını bi görseniz bu çocuk seni çok seviyo dersiniz o derecede sevgisine eminim yani onu üzmek kırmak istemiyorum belki uzun ilşkiden kaynaklanan bi durumdur yani sonuçta onu sevmesem şuan böyle bi konuşmam yardım edin bana ya bi akıl verin ama klasik olarak yaşın daha küçük karşına daha iyileri çıkar lafını etmeyin ben öyle bişi istesem sizden akıl istemezdim benim tek isteyim eskisi gibi şeyler hissetmem için ne yapmalıyım veya ne bilim işte çoğunuz evlisiniz bi çıkar yol söyleyin bana ya

Bu bir sey hissetmiyor gibi olma durumu yeni bir seymis, belki sen bir donemden geciyorsundur, zamanla duzelebilir de, duzelmeyebilir de. Ama senin elinden bir sey gelmez, insan duygularini kontrol edemez cunku. Yalniz bir insana karsi duygular degistiginde cogu zaman geri donusu olmuyor. Su an sen o seni bu kadar severken ona olan sevgin azaldigi icin sucluluk duyuyor gibisin. O yuzden yine sevmek, asla ayrilmamak, hayallerinizi gerceklestirmek vs istiyorsun. Ama zaten bu iliski basladiginda hemen hemen bir cocukmussun, su anda da cok gencsin, sonsuza gidecek iliskilerden biri olmasi ihtimali cok dusukmus, bunlar da cok dogal seyler. Kendini uzme.

Bu duyguların böyle devam ederse çocuğa da haksızlık etme ayrıl.

Belki de geçicidir ve eski mutlu günlerinize dönersiniz kimbilir.

hislerinizi değil düşüncelerinizi kontrol edebilirsiniz ancak,
insanın vicdanıyla hesaplaşması da zordur
oluruna bırakın
dert edip de daha da büyütmeyin içinizde...
geçici bir durumsa, düzelir zaten
hı değilse de vefa her ilişkiyi kurtarmaz ki zaten!

Bu bir sey hissetmiyor gibi olma durumu yeni bir seymis, belki sen bir donemden geciyorsundur, zamanla duzelebilir de, duzelmeyebilir de. Ama senin elinden bir sey gelmez, insan duygularini kontrol edemez cunku. Yalniz bir insana karsi duygular degistiginde cogu zaman geri donusu olmuyor. Su an sen o seni bu kadar severken ona olan sevgin azaldigi icin sucluluk duyuyor gibisin. O yuzden yine sevmek, asla ayrilmamak, hayallerinizi gerceklestirmek vs istiyorsun. Ama zaten bu iliski basladiginda hemen hemen bir cocukmussun, su anda da cok gencsin, sonsuza gidecek iliskilerden biri olmasi ihtimali cok dusukmus, bunlar da cok dogal seyler. Kendini uzme.

Bilmiyorum ya onunla çok zor zamanlardan geçtik haklısınız çocuk yaşta başlayan bi ilşki hatta bazılarına göre hala çocuğuz ama bizimkisi hani ne biliyim lisede çıkma olayı gibi değildi hala onu düşünüyorum napıyo ne ediyo diye acaba üzgün mü değil mi diye ama mesaj atmak veya aramak gelmiyo içimden bi yandan bitsin istiyom bi yandan bitmesin araftayım yani

Şundan 2 sene sonra tarih olacak o çocuk. Büyüyeceksin, düşüncelerin oturacak... Şimdiden böyleysen zaten o iş yaş. Kendini boşuna yıpratma, bir şeyler için de zorlama. İçinde yoksa yoktur.

Bu duyguların böyle devam ederse çocuğa da haksızlık etme ayrıl.

Belki de geçicidir ve eski mutlu günlerinize dönersiniz kimbilir.
dimi sonuçta umut veriyomuşum gibi oluyo günün birinde evlenme teklif ederse ne dicem onunla evlenmek isterim mükemmel bi evlilikte olabilir mantık değil aşk evliliği olur aşk bitincede çekilmez bi hal alır yani boğazıma düğümleniyo şuan bu konuşmayı yaparken bile

hislerinizi değil düşüncelerinizi kontrol edebilirsiniz ancak,
insanın vicdanıyla hesaplaşması da zordur
oluruna bırakın
dert edip de daha da büyütmeyin içinizde...
geçici bir durumsa, düzelir zaten
hı değilse de vefa her ilişkiyi kurtarmaz ki zaten!
vicdanla vefayla alakası yok ayrılmam için ortada sebepte yok anlaşabiliyoruz sadece ben kendimi anlamıyorum çok severken ayrılmayı aklıma getirdiğimde bile ağlarken nası oluyoda şimdi ondan uzak durabiliyorum benim ilk sevgilim ondan öncesi yok sonrasıda olsun istemiyorum

dimi sonuçta umut veriyomuşum gibi oluyo günün birinde evlenme teklif ederse ne dicem onunla evlenmek isterim mükemmel bi evlilikte olabilir mantık değil aşk evliliği olur aşk bitincede çekilmez bi hal alır yani boğazıma düğümleniyo şuan bu konuşmayı yaparken bile

Baktın olmuyor zorlanın alemi yok,yazık çocuğa da.

Tatlım insan şuan düşündüğün yarın mantıksız gelebiliyor insan emin ol.
Sonuçta hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor.
Evli insanlar bile ayrılıyor ve tekrar hayata tutunuyor. Zamana bırak.
SEVGİLER::)

Şundan 2 sene sonra tarih olacak o çocuk. Büyüyeceksin, düşüncelerin oturacak... Şimdiden böyleysen zaten o iş yaş. Kendini boşuna yıpratma, bir şeyler için de zorlama. İçinde yoksa yoktur.
şimdi şöyle hergünümü onla konuşarak geçiriyorum çalışmıyorum sürekli evdeyim ailemden başka kimseyi görmüyorum bi süre ayrı kalıp düşünmek için zaman istedim ve şuan sizle derdimi paylaşmak istiyorum belki sıkılmışımdır herşeyden çok üzücü olaylar yaşadım belkide onun verdiği bi yorgunluktur

Tatlım insan şuan düşündüğün yarın mantıksız gelebiliyor insan emin ol.
Sonuçta hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor.
Evli insanlar bile ayrılıyor ve tekrar hayata tutunuyor. Zamana bırak.
SEVGİLER::)
işte benim gözümü hep böyle şeyler korkutuyo sürekli ondan ayrılmam konusunda baskı yapıldı bana aşk evliliği uzun sürmez diye beynime girdiler bende acısını ondan mı çıkarıyorum bilmiyorum

Kafanda bir takım sorular başladıysa...Uzman çavuş olamasın bırakırsın bence çünkü aklınla kalbin bir atmıyor

şimdi şöyle hergünümü onla konuşarak geçiriyorum çalışmıyorum sürekli evdeyim ailemden başka kimseyi görmüyorum bi süre ayrı kalıp düşünmek için zaman istedim ve şuan sizle derdimi paylaşmak istiyorum belki sıkılmışımdır herşeyden çok üzücü olaylar yaşadım belkide onun verdiği bi yorgunluktur

Evet olabilir. İnsanlar zaman zaman dönemlerden geçerler. Özellikle de 20li yaşlara gelirken fazlasıyla... Ama şöyle bir mantıktayım "bir insan bir kere bir şeyi yaptıysa hep yapar" yani sen bir kere eskisi gibi hissedemiyorum dediğin an eskiye dönemezsin. Umarım her şey istediğin gibi olur...

Kafanda bir takım sorular başladıysa...Uzman çavuş olamasın bırakırsın bence çünkü aklınla kalbin bir atmıyor
uzman çavuş olmasının benle alakası yok onun hayali bu Allahta inşallah yardımcısı olurda nasip eder ona bunu benle olsun olmasın hayallerini yıkmak istemem

Kuzum kafandaki cevapsiz sorulara cevap bulana kadar ara ver. O senin kısmetinse Yemende bile bulur seni;:)
işte benim gözümü hep böyle şeyler korkutuyo sürekli ondan ayrılmam konusunda baskı yapıldı bana aşk evliliği uzun sürmez diye beynime girdiler bende acısını ondan mı çıkarıyorum bilmiyorum

Evet olabilir. İnsanlar zaman zaman dönemlerden geçerler. Özellikle de 20li yaşlara gelirken fazlasıyla... Ama şöyle bir mantıktayım "bir insan bir kere bir şeyi yaptıysa hep yapar" yani sen bir kere eskisi gibi hissedemiyorum dediğin an eskiye dönemezsin. Umarım her şey istediğin gibi olur...
şimdi mesela buluşuyoruz geziyoz eğleniyoz bi anda eve gitmek istiyom tamam diyo eve getiriyo sonra gitmek istemiyom salağa bağladım bence artık ne yapcağımı bilmiyom aslan burcuyum kararsızlığın dibine vuruyorum hep

Back
X