İşte bunda yanıldın.biliyorum buraya yaziyorum okuyanimda olmayacak cevap verenimde
İşte bunda yanıldın.
Cevap veririz vermesine de, işine yarar mı bilmiyorum. Ama okuruz, dinleriz, o yönden şüphen olmasın.
Arkadaş yönünden şanssızsın. Sanırım dostların, daha doğrusu dost bildiklerin, senin dostluğundan o kadar emin ki, özel bir ilgiyle seni şımartma gereğini hissetmiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, senin hep onları dinleyeceğini biliyorlar. Belki onları şaşırtma zamanı gelmiştir. Sana davrandıkları gibi davranmayı dene.
Ayni bende sizingibi yim esim burdan baska yerrde calisamazsin diyo patronlarim cok iyi guvenilir insanlar calisanlardan cekiyorumArkadaşın gibiler artık çok var.Aynı durumu bende yaşıyorum birinin sıkıntısı mı var hemen koşarım ama benim sıkıntım oldugunda etrafımda kimse olmaz.
Ben iş konusunda da çok yıpranmışsın boş vakitlerinde daha iyi bir iş arayabilirsin.
Konuşarak (veya yazarak), içindekileri dökmek en güzel terapidir. Anlattıkça rahatlarsın. BDV'yi oku. Senin tüm sorunların, bazı farklılıklarla, birçok kadında var. Yalnız değilsin. Bak bakalım başka kadınlar nasıl baş ediyor, ne çözümler üretiyor. Sen de tecrübelerinle onların konularına destek ver.Cok sevindim aylardir okuyorum mesajlari bir aydir uyeyim bir teselli oldu kimseyi kiramiyorum sadece icime ariyorum dinliyorum. Konusmamak cok kotu bisey evliligimin ilk ayi cok sey yasadim psikologa gittim ilac aldim geri tergedim ilaclari
Konuşarak (veya yazarak), içindekileri dökmek en güzel terapidir. Anlattıkça rahatlarsın. BDV'yi oku. Senin tüm sorunların, bazı farklılıklarla, birçok kadında var. Yalnız değilsin. Bak bakalım başka kadınlar nasıl baş ediyor, ne çözümler üretiyor. Sen de tecrübelerinle onların konularına destek ver.
Sana bir abla nasihatı: Bebek için acele etme. Bak daha düzenin oturmamış. Eşin maddi sebeplerden dolayı ailesiyle oturmanızı istiyor. Bebek de olursa hiç kurtulamazsın. Eşinle konuş. Ailesiyle oturmanın senin psikolojini bozduğunu anlat. Sen işinde mutlu değilsin, ama yine de ek bir gelirdir. Paranızı biriktirin. Kendi düzeninizi kurun. Bebeğin de sırası gelir.[/QU Allah razi olsun sizden ben bebeyi yasama sebebim olsun diye gecmisi unuttursun bir sevenim ve sevdigim olsun diye istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?