konusmaya ihtiyacim var

ilk önce emeğinize ve elinize sağlık ....şimdi arkadaşınız madem böyle bir insan ötede oynasın pek karşılaşmayın arada selamlaşın olsun bitsin...veya çok içinize batıyorsa bu durum alın karşınıza burada anlttıklarınızı birbir sayın kendisine anlattıklarınızı anlarsa yola devam yok anlamaz hala bencilliğe devam ederse sınırınızı koyarsınız.İş konusunda birşey diyemicem çünkü malesef insanlarımız kendi kullanım alanlarını bu şekilde pis istiyor demekki ve hangi birini lütfen temiz kullanın diye uyaracaksınız ki !!!!o gider başkası gelir gene aynını yapar...Daha kurumsal bir şirkette çaycılık için uğraşın ne bilim veya farklı ufak bir yere iş başvurusu yapın ...kv ve elti ile muhatap olmamak için işyerinde iş buluna kadar devam edin....derim...

Cok sagolun kirilmadinlar utanmasinlar diye bisey demiyorum ama uyaricam insallah uyardiktan sonra devam etmezler

Nasil bir insansam artik onca yasadiklarima ragmen kirilmasinlat uzulmesinler diye sesimi cikarmiyorum hata nin hepsi bende kendimede cok kiziyorum

öyle arkadaşlar çok be canım. sen sen ol çıkarcı insandan uzak dur
Uzak durmaya calisiyorum ama kendisi zor gununde agriyo israr ediyo goruselim diye kiramiyorum bende hep iyiligini istiyorum derdini dinliyorum ben kendim hakkimda bir konu actigim anda kapatiyo o yuzden sadece dinleyiciyim onun icin rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

Bence birak hamile kalmayida hayatini gozden gecir arkadasun umursamiyirsa sende onu gozden cikar aile hayatina gelirsek ne diye birlik otururuyorsun birde çalışıp para gwtiriyorsun annenin evinde olsan calisma siniz esinle konuş ayrı eve çık çıkmıyor ise sende işten çık oh ne ala köle bulmuşlar

canım ne olursa olsun çıkarcı biri. tamam sen iyi niyetlisin ama ağlama duvarı yapma kendini

canım ne olursa olsun çıkarcı biri. tamam sen iyi niyetlisin ama ağlama duvarı yapma kendini
Bilmiyorum kirilmasini istemiyorum ama bir haftadir aramafi mesajda atmadi bu sefer kararimi verdim guzel dille konusucam anlatacam insallah anlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…