Konuşmaya ihtiyacım var!!!

Sevda0426

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
193
48
13
Kızlar 6 haftalık hamileyim cok midem bulaniyo ne yiyebiliyorum ne yapabiliyorum evimizde küçücük elektrikli sobayla ısınıyoruz butun gun hasta olmamak icin başından kalkamiuorum zaten önünde oturmadan isinmak mumkun degil lavaboya bile kosarak gidip geliyorum kasiklarima arada sancı giriyo sertlesiyo karnim falan tabi eşim çok anlayışlı sağolsun soğuk diye bulaşık bile yıkatmıyo bizden 3 yas buyuk kaynimla kaliyoz yemek yapmiyorum diye kapilari carpiyo ortaligi dagitiyo dagitiyo istiyoki arkasini toplayalim esime surekli kalk cay koy kalk bana sunu yap yemek yap falan demin hamilelikten midemde eksime yanma agri oluyo esim ovalayinca rahatliyorum ovaliyo diye bi ters ters bakiyo benim midemi ovaladigini gorsun gel boynumu sk gel belime bas diyo demin birden sancı girdi ve final laflara bakin daha kac haftalik ki ne agrisiymis be bulantisiymis kendi neler gormus bu arada kendisi bekar yani bildiginiz yalan söylüyosun demeye getirdi benim Ablam ilk haftasindan 4. Ayina kadar acidan mide bulantisindan yerlerde surundu sanki herkesin hamileligi ayni ((

Cnm aile hayatini bilemem oda bir oturmak zorundamisinz hem oda nasil biseymis kari hibi kisksnclik yapiyo suan sen hamilesin en ufak seyde sitrese girersin Rabbim yardmcn olsun gormemezliktn gel esin iyiyse gerisi teferruat kalksn cayinida kendi yapsn ayip ya

Eşim de rahatsiz abisi tabi birsey diyemiyo buda benim zoruma gidiyo ev değistirmek istiyoruz ev arıyoruz duyunca suratını asıyo falan biz düzenimizi yeni oturtuyoz esim kredi cekip esya alacak ne gerek var falan diyo eve cikacaz diyoruz bana ayin 20 sinde 500 tl vereceksin diyo esime adam isten geliyo benle ugrastigi yetmiyo gibi kendi evde oluyo butun gun bana su getr diyo o sogukta gelmis ( ben aciyorum diye susmaya calisiyorum dayanamadigim acilarda esime soyluyorum ondada rahat vermiyo midem agriyo birsey olmaz olmaz gel boynumu sk diyo ben ilac alamiyorum ovalamayinca rahatlayamiyorum deli olucam

kafana takmamaya çalış canım. Şuan için mecbursunuz bu duruma. Kulak ardı etmeye bak.
Canını sıkma zaten hamileliğin getirdiği sıkıntı sana yetiyo bilirim bende ilk haftalarda çoook kötü olmuştum. Annem burda değildi yurtdışındaydı. Eşim yardımcı oluyordu hep ama gündüzleri tektim bende. Bilirim yani neler çektiğini. Kaynını takmamaya bak. Değişmez çünkü belli ne olduğu...

Kocan gercekten cok anlayışlıymış cok sanslısın vallh bızımkı ısyen gelınce yuzum gulmeZSE surat yapıo.abisi evde olsaydı mecbur yemekte yapardım.maďem bırlıkte yasıyoruz.ki cok da kötü olmadıgım gunler için diyorum.ha bide kayınında begenmıyorsa ceksın gıtsın yada sen tasın.boyle hamılelık mi gecer vallah stresli stresli.

Kendi her lafi sayiyo ben mesela yemek yapamam iyi degilim diyince yada bana cay koy kalk diyo koyamam diyorum zaten tiksinmisim olanlardan kendi alini yok onu bunu vuruyo kapi carpiyo hemen aliniyo kendi.. Onun evinde kaliyoz biz eşim yeni ise girdi bizi buraya zorla getrdi diyebilirim buraya gelin falan dedi surekli ...simdi gidecez diyoz diye surat asiyo ya yaşanilacak ortam mi birakiyosun kocam bana cok iyi davranir hatta ben ileri giderim sinirliyken o sarilir bana aramiza girmeye calisiyo yok cekilir dert degil falan kardesimi yoruyon falan gecen bana hamilw hamilw cekmece tasitti yatak dolabinin tasiyamam hamileyim bilmiyomusun diyorum birsey olmaz olmaz diyo o gunlerdede lekelenmelerim oldu esime soylwdim yap desede gec otur dedi o varkrn su bile almaya gitsem otur ben getirrim diye kiyamet kopariyo bana esim su bile tasitmazken esim yokken kalk mutfagi temizle sunlari diz falan ( iki oda var biri oda biri salon ....salon daha sicak bende cabuk hasta olan biriyim doktor falan dikkat et sicak tut kendini dedi sirf sevgilisiyle konuamak icin bizi 10 da odadan kovuyodu uyuyacam diyw tabi 4 falan yatiyo tv soba falan hep orda sonra biz salona gectik o odaya bi sure boyle gitti sonra bize hadi yallah gidin dedi odaya gidemem ben hasta olacagima siz olun dedom gitmedim ve terbiuesizlige bakin 8 gun boyunca bizle ayni odada yatti esim ondan once gidip ondan sonra geliyodu anlatabiliyomuyum kizlar (

Ben kayınvalide ve görümce olarak kıskanan çok gördüm kendi evliliğim de dahil ama böyle bi erkek ilk kez duyuyorum keşke farklı bi yerde yasayabilseniz

Eşime diyorum iyi degilim burda diyorum anlatiyorum yaptiklarini sen abimi sevmiyosun diye bu kadar abartiyosun sıkıyosun kendini diyo bunlar ciddiye alınmaması gereken şeyler mi (

Ben kayınvalide ve görümce olarak kıskanan çok gördüm kendi evliliğim de dahil ama böyle bi erkek ilk kez duyuyorum keşke farklı bi yerde yasayabilseniz
Eşimle aramizda bi sevgi bi sabir var hani çocukluklar yapabiliriz aglariz kavgalarimizin bile belli bir dakikadan sonra şakaya dönüsebiliyo ama o olunca sanki ben sucluyum gibi bi mudahale sanki eşim bayanmış gibi benim agzima vurup otutturmaliymis gibi bi bakislar

Ayni odada yatmak nedir yahu!! Bir elektrikli soba daha alsin cok anlayisli esin..
Oda cok sinirleniyo parasi olsa coktan cikardida ses cikartmiyo o yokken ben bilmiyomuyum ben onun ne bok oldugunu diyo yahu bana laf sokarken konusmuyo cok yanliz hissediyorum

Şu durumda yaşam koşullarınızı değiştiremeyecek durumdaysanız bebeğin için stres yapmaman için kaynını ve tavırlarını düşünmemeye çalış biliyorum sürekli gözünün önünde çok zor düşünmemek fakat madem eşin sana destek o da onaylamıyor kardeşini sen buna odaklan geçici bi durum diye Allah sabır versin

Oda cok sinirleniyo parasi olsa coktan cikardida ses cikartmiyo o yokken ben bilmiyomuyum ben onun ne bok oldugunu diyo yahu bana laf sokarken konusmuyo cok yanliz hissediyorum
Ayri eve cikacak paraniz yok, elektrikli isitici alacak paraniz yok cocuk yapiyorsunuz !! O cocuk o evde zature olur hanimefendi. Siz tuvalete gidemiyorum donuyorum diyorsunuz ya o cocuk o evde nasil yikanacak?? Nasil isinacak ?? Bir yolunu bulsu anlayisli kocan iki is yapsin hayat sartlarinizi duzene soksun

Yeni ise girdi maasimizda bize gore gayet iyi cocuk olana kadar hersey duzelmis olacsk ben suan icin konustum cocugumu boyle bi ortama sokmicam tabiki oyle sorunum olsa o cocugu yapmazdim burda yazdigim o konu olurdu burada yazdigim konu olmazdi gerginligim gitsin diye buraya yazdim gerilmek icin degil

Adam bu kız benim hizmetimi de yapar diye çağırmış sizi eve ..sığıntı gibi olmuşsunuz resmen üzüldüm..eşin biraz dişli olsun minnet etmeyin canım tek göz de olsa bi ev tutun çıkın kimseye katlanmak zorunda değilsin Ayrıca ne demek sizle aynı odada uyumak!! Burada iş eşine düşüyor kusura bakma ezdiriyor seni

İşi yok diye susuyordu tamam kendini suclu hissediyo belliki dedim isede girdii hayatta ailesine saygisini bozup sesini yukseltmis degil beni eziyo diyorum ver cevabjni diyo yahu ben verrim zaten de sen ver istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…