Konuşmaya ihtiyacım var!!!

Valla canim sanki hep beraber yemisiz gibi davraniyo o kadar parayi ben yesem evime esya almaya yerdim esya alamicam borcuna kredi cekicem sonra o ortadan kaybolcak ben karni burnumda kalcam esime yorumlarinizi okuttum kızlar sizlerin dusuncelerinizide ustune de şoyle bi soru yonelttim gecen kredi cek borcumu odeyim dedi bizim kredi cekip esya alcagimizi duyunca aldi esimi karsisina diyo erken acele etme sikintiya gerek yok kendi borcuna kredi cektrcek sana bizim icin cektrmiyo bu kafani karstrmiyo mu dedim ben herseyin farkindAyim dedi sizinde benim gibi dusunmeniz benim kuruntu yapmadigimin herkesin bu sekilde dusundgunun kaniti oldu esime

doğumdan sonra ne yapacaksınız lohusalık var zor bi dönem çocuğu emzireceksin 1+1 anladığım kadarıyla ev valla ne yap ne et gir kocanın aklına kendi evinize taşının zor bi durum

O evde yokmus gibi davran. Kafana taktikca sinir olursun. Hamileliginide etkiler bu gerginlik

Canim bi yuva kurdunuz bide bebeginiz olucak artik ailesiniz sizin sınırıniz disandaki herkez senin ve esinin ailesi disarda kalmalilar tabiki zor gunlerde yardimlasma olur ama ilk once kendi ihtiyaclariniz ve kendi sorunlariniz on planda olsun ikinizin kararlarini birlikte kaynina anlatin birbirinizi tasdikleyin guzelce anlatin bizim ihtiyaclarimiz cok fazla harcamalarimiz da ona gore ayarladik diye hic kimse kimsenin cuzdanina ortak degil bence ayni evde kaliyosunuz diye paranizin hesabinin onun yapmaya hakki yok calisip kazanan esin illaki yardiminiz da oluyodur mutfak ihtiyaci vs zaten benek geldikten sonra masraflar oldukca fazla olucak

Ailenle bir an önce barış ve eşinide al gerekirse bir süre ailenle kal ne yap et eşini buna ikna et yoksa kaynın sömürecek eşini bu işin sonu kötüye gider gibi annenin yanına git baban olmadan ve konuş o evde durma daha fazla..

O yokken sanki o hic yokmus gibi oyle biri yokmus gibi o geldigi an ev boyle karamsarlasiyo bana bataklik gibi geliyo bu yada diger ay cikacazda eve lanet olsun ben bu adamla akrabayim illa bi yerlerde bi araya gelecez

O yokken sanki o hic yokmus gibi oyle biri yokmus gibi o geldigi an ev boyle karamsarlasiyo bana bataklik gibi geliyo bu yada diger ay cikacazda eve lanet olsun ben bu adamla akrabayim illa bi yerlerde bi araya gelecez
Canım nerelisinz

B
illa yardim olacak haklisin canim ben suan bizden baska yardima ihtiyaci olan biri gormuyorum illa yardim edilecekse torunlari yegenleri olacak ogluma kardesime destek olayim diyip esime olsunlr bak ona gelmex kimse esime diyorum ne al ne ver biz bize yeteriz tam maasimiZi bile soylemedik bizim maaslada plan kuruyo kendi iki kredi ve iki kredi kartiyla 2000 tlyle geciniyosa biz ayda 600 tl kredi borcu 2400 maasla ev kiramida verrim faturamida oderim karnimida doyurrum

Canim ayni evde kaldiginiz icin zaten mutfak ihtiyacini felan esin karsiliyodur diye dedim ve aynen esinin ailesi yardim etmeli iclerine nasil siniyo ya senin o buz gibi evde durmana yazik gunah torunlari sonucta ya esinin maasi iyi sayilir kendinizi toparladiktan sonra mutlaka uygun bi ev bulup cikin yaa

Bak ablam seni uzmek degil derdim inan. Bende ilk evlendigimde yoklukta cektim zorlukta. Inan kimse sana madalya takmayacak. Kocan madem iyi uzdurmesin seni kimseye.. ayrica sicak bir ev bile saglayamayan adam niye kiz kacirir?? Allah yardimcin olsun

Allah yardimciniz olsun canim sen Allah a sigin her turlu kotulukten, cok cok dua et hamilelerin duasi kabul olur kalbini temiz tut anneni senden habersiz birakma canim

Canım öncelikle aç kalmamak lazım. Miden bulanmaya başladığı gibi bir şeyler yem sık sık ve az az yemek yemelisin.

Diğer yandan tek odada ısıtıcı ile isiniyorsunuz. Ve garip bir insan ile birlikte kalıyorsunuz. Bebek gelince ne yapacaksınız. Bu kıskanç hasetli kayınbirader ile yaşamak zorunda mısınız? Evlerinizi ayırıp düzgün bir eve cikma firsatiniz hiç yok mu? Yine sobalı falan olsun ama alır komutunu yakarsın açarsın kapıları her yer ısınır en azından.

İnşallah canım dilediğin gibi olur. Bu sıkıntıların geçici olmasına çok sevindim.

Siz eşyayı boşverin önce eve çıkın. Kayınbiraderin maaşda gözü var. Bir borç uydurun onu ödedik yoksa maaşa haciz gelecekti diyin para bitti diyin. Önümüzdeki ay da şunu ödeyeceğiz diyin. Kedi çekebilmek için min 3 ay çalışması gerekiyor galiba 3 ay böyle oylayın sonra kredi çekip ayrı eve çıkın. Eşyanızi da gerekirse 2. El alırsınız letgo dan falan. Üzmeyin caninizi

bu nasıl yaşantı kaynınla aynı odada kalınır mı?
ve de böyle ters bir durumda neden hamilelik?

Boyle gerizekalilar olmasa bebegimizede bakariz evimizede cikariz şu ise gitme bu iae gitme surdan is ayarlardim kesin baslican diye diye bekletti biz burdan gitmek istedik suratini astı ve eşimle demin kavga yaptik bana yalanci dedi farkinda degilmsin dedim o ne dedigini bilmiyo diyo o ne dedigini bilmiyo diye sineye mi cekeyim ben yutayimmi hersey bana iyi davranmasiyla bitmiyo her yapilana susuyo

Sabret ve dua et canım çok üzüldüm inan

Bunlara üzülüp berbeğinide üzme canım ne güzel anlayışlı eşin var o yanınızda kalıyor sen sabır gosteriyorsun bir şey demiyorsun demekki düşüncesi yani ya da kıskanıyor evlenir inşallah o da eşinin nazını niyazını çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…