Valla canim sanki hep beraber yemisiz gibi davraniyo o kadar parayi ben yesem evime esya almaya yerdim esya alamicam borcuna kredi cekicem sonra o ortadan kaybolcak ben karni burnumda kalcam esime yorumlarinizi okuttum kızlar sizlerin dusuncelerinizide ustune de şoyle bi soru yonelttim gecen kredi cek borcumu odeyim dedi bizim kredi cekip esya alcagimizi duyunca aldi esimi karsisina diyo erken acele etme sikintiya gerek yok kendi borcuna kredi cektrcek sana bizim icin cektrmiyo bu kafani karstrmiyo mu dedim ben herseyin farkindAyim dedi sizinde benim gibi dusunmeniz benim kuruntu yapmadigimin herkesin bu sekilde dusundgunun kaniti oldu esimeAllah yardim etsin canim bu nasil bi insan ya kendisi yardim edecegi yerde adamin derdi kullanmak bence sen sen ol esinle aran her daim iyi olsun kayninada hic kulak asma ayni odada asla kalmayin ben esimin ailesinden cokkk cektim esin bi kredi cekerse onun icin bunun sonu gelmez sonrunlarin cogalir benim esim ailesine bakmaktan bize bakmadi dogru durust kendi cocugunu bile onemsemedi ailesi her zaman on planda oldu cok guzel maas alir ama ailesine yedirmekten biz yiyemeyiz yani diyecegim oki herkez kendi hayatinin sorumlulugunu almali herhalde size guvenip borc yapmadi cok sinir oldum
O evde yokmus gibi davran. Kafana taktikca sinir olursun. Hamileliginide etkiler bu gerginlikKızlar 6 haftalık hamileyim cok midem bulaniyo ne yiyebiliyorum ne yapabiliyorum evimizde küçücük elektrikli sobayla ısınıyoruz butun gun hasta olmamak icin başından kalkamiuorum zaten önünde oturmadan isinmak mumkun degil lavaboya bile kosarak gidip geliyorum kasiklarima arada sancı giriyo sertlesiyo karnim falan tabi eşim çok anlayışlı sağolsun soğuk diye bulaşık bile yıkatmıyo bizden 3 yas buyuk kaynimla kaliyoz yemek yapmiyorum diye kapilari carpiyo ortaligi dagitiyo dagitiyo istiyoki arkasini toplayalim esime surekli kalk cay koy kalk bana sunu yap yemek yap falan demin hamilelikten midemde eksime yanma agri oluyo esim ovalayinca rahatliyorum ovaliyo diye bi ters ters bakiyo benim midemi ovaladigini gorsun gel boynumu sk gel belime bas diyo demin birden sancı girdi ve final laflara bakin daha kac haftalik ki ne agrisiymis be bulantisiymis kendi neler gormus bu arada kendisi bekar yani bildiginiz yalan söylüyosun demeye getirdi benim Ablam ilk haftasindan 4. Ayina kadar acidan mide bulantisindan yerlerde surundu sanki herkesin hamileligi ayni((
Ailenle bir an önce barış ve eşinide al gerekirse bir süre ailenle kal ne yap et eşini buna ikna et yoksa kaynın sömürecek eşini bu işin sonu kötüye gider gibi annenin yanına git baban olmadan ve konuş o evde durma daha fazla..Bende üniversiteyi bitirdim esimde şu durumdaysak zaten esimin bi abisi daha var onun yuzunden tabi kv de bi oglu daha oldugunu unutup diger oglunun pesine gitti Annem haber yollamis sunu araya soksunlar baban onu dinler falan barismak istiyo Anne yuregi iste babsm zaten kiyamaz biliyorum zaten baristigimiz an ne bebegimin ne benim eksiklerini birakir esim tamamen herseyini almadan karsilarina cikmak istemiyo oda biliyo benim ailemin yardim edip kendi ailesinin etmeyecegini ve barsirsam babam kesinlikle herseyimi alir niye babama yuk olim ki eşimi yicekler sonra birakim benim icin borclansin o zaman kimseye birsey veremez
Canım nerelisinzO yokken sanki o hic yokmus gibi oyle biri yokmus gibi o geldigi an ev boyle karamsarlasiyo bana bataklik gibi geliyo bu yada diger ay cikacazda eve lanet olsun ben bu adamla akrabayim illa bi yerlerde bi araya gelecez
illa yardim olacak haklisin canim ben suan bizden baska yardima ihtiyaci olan biri gormuyorum illa yardim edilecekse torunlari yegenleri olacak ogluma kardesime destek olayim diyip esime olsunlr bak ona gelmex kimse esime diyorum ne al ne ver biz bize yeteriz tam maasimiZi bile soylemedik bizim maaslada plan kuruyo kendi iki kredi ve iki kredi kartiyla 2000 tlyle geciniyosa biz ayda 600 tl kredi borcu 2400 maasla ev kiramida verrim faturamida oderim karnimida doyurrumCanim bi yuva kurdunuz bide bebeginiz olucak artik ailesiniz sizin sınırıniz disandaki herkez senin ve esinin ailesi disarda kalmalilar tabiki zor gunlerde yardimlasma olur ama ilk once kendi ihtiyaclariniz ve kendi sorunlariniz on planda olsun ikinizin kararlarini birlikte kaynina anlatin birbirinizi tasdikleyin guzelce anlatin bizim ihtiyaclarimiz cok fazla harcamalarimiz da ona gore ayarladik diye hic kimse kimsenin cuzdanina ortak degil bence ayni evde kaliyosunuz diye paranizin hesabinin onun yapmaya hakki yok calisip kazanan esin illaki yardiminiz da oluyodur mutfak ihtiyaci vs zaten benek geldikten sonra masraflar oldukca fazla olucak
Bak ablam seni uzmek degil derdim inan. Bende ilk evlendigimde yoklukta cektim zorlukta. Inan kimse sana madalya takmayacak. Kocan madem iyi uzdurmesin seni kimseye.. ayrica sicak bir ev bile saglayamayan adam niye kiz kacirir?? Allah yardimcin olsunAyri eve cikacak paraniz yok, elektrikli isitici alacak paraniz yok cocuk yapiyorsunuz !! O cocuk o evde zature olur hanimefendi. Siz tuvalete gidemiyorum donuyorum diyorsunuz ya o cocuk o evde nasil yikanacak?? Nasil isinacak ?? Bir yolunu bulsu anlayisli kocan iki is yapsin hayat sartlarinizi duzene soksun
Kızlar 6 haftalık hamileyim cok midem bulaniyo ne yiyebiliyorum ne yapabiliyorum evimizde küçücük elektrikli sobayla ısınıyoruz butun gun hasta olmamak icin başından kalkamiuorum zaten önünde oturmadan isinmak mumkun degil lavaboya bile kosarak gidip geliyorum kasiklarima arada sancı giriyo sertlesiyo karnim falan tabi eşim çok anlayışlı sağolsun soğuk diye bulaşık bile yıkatmıyo bizden 3 yas buyuk kaynimla kaliyoz yemek yapmiyorum diye kapilari carpiyo ortaligi dagitiyo dagitiyo istiyoki arkasini toplayalim esime surekli kalk cay koy kalk bana sunu yap yemek yap falan demin hamilelikten midemde eksime yanma agri oluyo esim ovalayinca rahatliyorum ovaliyo diye bi ters ters bakiyo benim midemi ovaladigini gorsun gel boynumu sk gel belime bas diyo demin birden sancı girdi ve final laflara bakin daha kac haftalik ki ne agrisiymis be bulantisiymis kendi neler gormus bu arada kendisi bekar yani bildiginiz yalan söylüyosun demeye getirdi benim Ablam ilk haftasindan 4. Ayina kadar acidan mide bulantisindan yerlerde surundu sanki herkesin hamileligi ayni((
Yeni ise girdi maasimizda bize gore gayet iyi cocuk olana kadar hersey duzelmis olacsk ben suan icin konustum cocugumu boyle bi ortama sokmicam tabiki oyle sorunum olsa o cocugu yapmazdim burda yazdigim o konu olurdu burada yazdigim konu olmazdi gerginligim gitsin diye buraya yazdim gerilmek icin degil
Oda çalisiyor okul bitti bu sene niye bu kadar erken evlendin diyeninizde olcak oda eşimin ailesi yuzunden bizi tamamen koparmaya kalktilar o konuya girmek istemiyorum... 2 aydr onun yanindayiz esime diyorum amacini son gunlerde cok para lafi etmeye basladi zaten kredi cekip esya alcaz diyince kudurdu ne gerek varmis erkenmis cocuk olduktan sonra bi cop alamayiz ne yaparsak simdi yanliz erken bi koseye atin biriksin de demiyo 10 gun sonra bana 500 tl vereceksinler falan
bu nasıl yaşantı kaynınla aynı odada kalınır mı?Kendi her lafi sayiyo ben mesela yemek yapamam iyi degilim diyince yada bana cay koy kalk diyo koyamam diyorum zaten tiksinmisim olanlardan kendi alini yok onu bunu vuruyo kapi carpiyo hemen aliniyo kendi.. Onun evinde kaliyoz biz eşim yeni ise girdi bizi buraya zorla getrdi diyebilirim buraya gelin falan dedi surekli ...simdi gidecez diyoz diye surat asiyo ya yaşanilacak ortam mi birakiyosun kocam bana cok iyi davranir hatta ben ileri giderim sinirliyken o sarilir bana aramiza girmeye calisiyo yok cekilir dert degil falan kardesimi yoruyon falan gecen bana hamilw hamilw cekmece tasitti yatak dolabinin tasiyamam hamileyim bilmiyomusun diyorum birsey olmaz olmaz diyo o gunlerdede lekelenmelerim oldu esime soylwdim yap desede gec otur dedi o varkrn su bile almaya gitsem otur ben getirrim diye kiyamet kopariyo bana esim su bile tasitmazken esim yokken kalk mutfagi temizle sunlari diz falan( iki oda var biri oda biri salon ....salon daha sicak bende cabuk hasta olan biriyim doktor falan dikkat et sicak tut kendini dedi sirf sevgilisiyle konuamak icin bizi 10 da odadan kovuyodu uyuyacam diyw tabi 4 falan yatiyo tv soba falan hep orda sonra biz salona gectik o odaya bi sure boyle gitti sonra bize hadi yallah gidin dedi odaya gidemem ben hasta olacagima siz olun dedom gitmedim ve terbiuesizlige bakin 8 gun boyunca bizle ayni odada yatti esim ondan once gidip ondan sonra geliyodu anlatabiliyomuyum kizlar (
Sabret ve dua et canım çok üzüldüm inanBoyle gerizekalilar olmasa bebegimizede bakariz evimizede cikariz şu ise gitme bu iae gitme surdan is ayarlardim kesin baslican diye diye bekletti biz burdan gitmek istedik suratini astı ve eşimle demin kavga yaptik bana yalanci dedi farkinda degilmsin dedim o ne dedigini bilmiyo diyo o ne dedigini bilmiyo diye sineye mi cekeyim ben yutayimmi hersey bana iyi davranmasiyla bitmiyo her yapilana susuyo
Bunlara üzülüp berbeğinide üzme canım ne güzel anlayışlı eşin var o yanınızda kalıyor sen sabır gosteriyorsun bir şey demiyorsun demekki düşüncesi yani ya da kıskanıyor evlenir inşallah o da eşinin nazını niyazını çekerKızlar 6 haftalık hamileyim cok midem bulaniyo ne yiyebiliyorum ne yapabiliyorum evimizde küçücük elektrikli sobayla ısınıyoruz butun gun hasta olmamak icin başından kalkamiuorum zaten önünde oturmadan isinmak mumkun degil lavaboya bile kosarak gidip geliyorum kasiklarima arada sancı giriyo sertlesiyo karnim falan tabi eşim çok anlayışlı sağolsun soğuk diye bulaşık bile yıkatmıyo bizden 3 yas buyuk kaynimla kaliyoz yemek yapmiyorum diye kapilari carpiyo ortaligi dagitiyo dagitiyo istiyoki arkasini toplayalim esime surekli kalk cay koy kalk bana sunu yap yemek yap falan demin hamilelikten midemde eksime yanma agri oluyo esim ovalayinca rahatliyorum ovaliyo diye bi ters ters bakiyo benim midemi ovaladigini gorsun gel boynumu sk gel belime bas diyo demin birden sancı girdi ve final laflara bakin daha kac haftalik ki ne agrisiymis be bulantisiymis kendi neler gormus bu arada kendisi bekar yani bildiginiz yalan söylüyosun demeye getirdi benim Ablam ilk haftasindan 4. Ayina kadar acidan mide bulantisindan yerlerde surundu sanki herkesin hamileligi ayni((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?