- 18 Eylül 2016
- 428
- 248
- 23
Cekilecek derdin varmış canım ailen destek olamazmi yada bi müddet onlarda kalsan eşinin durumu düzelene kadar ayrıca aynı odada yatmanizada bende sinir oldum ayrıca kayninda maşallah kaynana gibi biran önce kurtulmaya bak kendini üzme ve onun her dediğini yapma Bebeğini düşünKızlar 6 haftalık hamileyim cok midem bulaniyo ne yiyebiliyorum ne yapabiliyorum evimizde küçücük elektrikli sobayla ısınıyoruz butun gun hasta olmamak icin başından kalkamiuorum zaten önünde oturmadan isinmak mumkun degil lavaboya bile kosarak gidip geliyorum kasiklarima arada sancı giriyo sertlesiyo karnim falan tabi eşim çok anlayışlı sağolsun soğuk diye bulaşık bile yıkatmıyo bizden 3 yas buyuk kaynimla kaliyoz yemek yapmiyorum diye kapilari carpiyo ortaligi dagitiyo dagitiyo istiyoki arkasini toplayalim esime surekli kalk cay koy kalk bana sunu yap yemek yap falan demin hamilelikten midemde eksime yanma agri oluyo esim ovalayinca rahatliyorum ovaliyo diye bi ters ters bakiyo benim midemi ovaladigini gorsun gel boynumu sk gel belime bas diyo demin birden sancı girdi ve final laflara bakin daha kac haftalik ki ne agrisiymis be bulantisiymis kendi neler gormus bu arada kendisi bekar yani bildiginiz yalan söylüyosun demeye getirdi benim Ablam ilk haftasindan 4. Ayina kadar acidan mide bulantisindan yerlerde surundu sanki herkesin hamileligi ayni((
Ailen nerde senin canım onlardan yardım iste.. babam hayatta izin vermezdi kaynımla aynı evde kalmama bi kere onu geçtim uygun değil yani sizin hassasiyetlerinizde olmayabilir tabi saygı duyarım ama şu soba işine çözüm bulun hava çok soğuk Allah korusun bebeğine bişey olursa vicdan azabından yaşayamazsın..daha yeni aldım ufo 85 liraydı hastaneye ödeyeceğine ısın canım ihmal etme Yaniİşi yok diye susuyordu tamam kendini suclu hissediyo belliki dedim isede girdii hayatta ailesine saygisini bozup sesini yukseltmis degil beni eziyo diyorum ver cevabjni diyo yahu ben verrim zaten de sen ver istiyorum
Eşinin kaynına kredi çekmesine sakın izin verme o adam borcunu da ödemez o zaman zor düzene girersiniz. Yaşını bilemiyorum ama mantıklı ve akıllıca düşün herkese tamam olur derseniz daha çok ezilirsinizBiz esimle kacarak evlendik ailemle konusmuyorum henuz demin durumunuz yok niye cocuk yaptin diyen arkadas oldu esim yeni mezun oldu tam gelirli ise oyle girdi kaynimin derdi esimin uzerinden kredi cekip borcunu kapatmak yani cocuk dogmadan hersey yerine otrmus olucak ben sadece bu sure icinde ne yapmaliyim bilemedim kimseyle kotu olmak istemiyorum ben mi abartiyorum dedim ama bugun bebegim uzerinden yalan soyledigim iddaa edildi hamileyken bu durumlar daha uzucu agir geliyo
Tatlım senin yaş kaç kaynin kaç yaşında kaynin acayip biri valla çok şaşırdım acaba yaşı küçük diyemi böyle davraniyoBiz esimle kacarak evlendik ailemle konusmuyorum henuz demin durumunuz yok niye cocuk yaptin diyen arkadas oldu esim yeni mezun oldu tam gelirli ise oyle girdi kaynimin derdi esimin uzerinden kredi cekip borcunu kapatmak yani cocuk dogmadan hersey yerine otrmus olucak ben sadece bu sure icinde ne yapmaliyim bilemedim kimseyle kotu olmak istemiyorum ben mi abartiyorum dedim ama bugun bebegim uzerinden yalan soyledigim iddaa edildi hamileyken bu durumlar daha uzucu agir geliyo
Oda çalisiyor okul bitti bu sene niye bu kadar erken evlendin diyeninizde olcak oda eşimin ailesi yuzunden bizi tamamen koparmaya kalktilar o konuya girmek istemiyorum... 2 aydr onun yanindayiz esime diyorum amacini son gunlerde cok para lafi etmeye basladi zaten kredi cekip esya alcaz diyince kudurdu ne gerek varmis erkenmis cocuk olduktan sonra bi cop alamayiz ne yaparsak simdi yanliz erken bi koseye atin biriksin de demiyo 10 gun sonra bana 500 tl vereceksinler falanUzuldum yasadiginiz sorunlara insaallah duzelir hersey kafama takilan sorular oldu esinin abisi calismiyor mu evdemi surekli siz evlenir evlenmez onun yanina mi yerlestiniz uzaktan benim hissettigim asiri derecede sizi kiskaniyor muhabbettinizi sevginizi hic olumlu gormedim davranislarini
Kaç yaşındasınız canım? Eşim üniversite mi bitirdi? Sen okumadın mı.. ah ah olan olmuş sizi yargılayamayız tabiki de korunmayı flan da mı araştırmadın canım aileler yok yapayalnız bebekle flan zor olacak ama Allah yardımcınız olsun. Bari senin ailene gidin özür dileyin anne baba kalbi çabuk yumuşar evladına kıyamaz böyle perişan olursunuzOda çalisiyor okul bitti bu sene niye bu kadar erken evlendin diyeninizde olcak oda eşimin ailesi yuzunden bizi tamamen koparmaya kalktilar o konuya girmek istemiyorum... 2 aydr onun yanindayiz esime diyorum amacini son gunlerde cok para lafi etmeye basladi zaten kredi cekip esya alcaz diyince kudurdu ne gerek varmis erkenmis cocuk olduktan sonra bi cop alamayiz ne yaparsak simdi yanliz erken bi koseye atin biriksin de demiyo 10 gun sonra bana 500 tl vereceksinler falan
Ben 6 ayima kadar mide bulantisindan kustum canim ya imkaniniz mi yok bu sogukta elektrikli ise yaramaz kiKızlar 6 haftalık hamileyim cok midem bulaniyo ne yiyebiliyorum ne yapabiliyorum evimizde küçücük elektrikli sobayla ısınıyoruz butun gun hasta olmamak icin başından kalkamiuorum zaten önünde oturmadan isinmak mumkun degil lavaboya bile kosarak gidip geliyorum kasiklarima arada sancı giriyo sertlesiyo karnim falan tabi eşim çok anlayışlı sağolsun soğuk diye bulaşık bile yıkatmıyo bizden 3 yas buyuk kaynimla kaliyoz yemek yapmiyorum diye kapilari carpiyo ortaligi dagitiyo dagitiyo istiyoki arkasini toplayalim esime surekli kalk cay koy kalk bana sunu yap yemek yap falan demin hamilelikten midemde eksime yanma agri oluyo esim ovalayinca rahatliyorum ovaliyo diye bi ters ters bakiyo benim midemi ovaladigini gorsun gel boynumu sk gel belime bas diyo demin birden sancı girdi ve final laflara bakin daha kac haftalik ki ne agrisiymis be bulantisiymis kendi neler gormus bu arada kendisi bekar yani bildiginiz yalan söylüyosun demeye getirdi benim Ablam ilk haftasindan 4. Ayina kadar acidan mide bulantisindan yerlerde surundu sanki herkesin hamileligi ayni((
Yaşını bilemiyorum ama zor bi evlilik olmuş seni anlıyorum biraz daha zorluk çekeceksin anlaşılan çocuk olunca bi müddet sonra ailen ile aran düzelir ama o zamana kadar akıllı davran eşine alttan alta abisinin niyetini hissettir direkt söylersen sana inanmayabilir erkekler biraz saf bu konuda malesef öyle kimsenin gönlü kalmasın kırılmasın diye de iş yapma kendi aileni karşına alabilmişsen geri kalanlar dış kapının mandalı. Seni senden başka koruyan yok şu durumda bi de bebeğin olacak dişli ol ikna et kocanı gecekondu da olsa bi eve çık gerekirse piknik tüpünde yemek yap ama huzurun olsun her şey zamanla olur nasıl olsaOda çalisiyor okul bitti bu sene niye bu kadar erken evlendin diyeninizde olcak oda eşimin ailesi yuzunden bizi tamamen koparmaya kalktilar o konuya girmek istemiyorum... 2 aydr onun yanindayiz esime diyorum amacini son gunlerde cok para lafi etmeye basladi zaten kredi cekip esya alcaz diyince kudurdu ne gerek varmis erkenmis cocuk olduktan sonra bi cop alamayiz ne yaparsak simdi yanliz erken bi koseye atin biriksin de demiyo 10 gun sonra bana 500 tl vereceksinler falan
Zaten kiz arkadasiyla konusmak icin diger odaya goturup duruyo sobayi beni dusunmuyosan bebegi dusun yegenin o senin diyorum daha degil hani ben gormuyorum ki tanimiyorum diyorBen 6 ayima kadar mide bulantisindan kustum canim ya imkaniniz mi yok bu sogukta elektrikli ise yaramaz ki
Evet ama yazık değil mi annene babana geceleri gözlerine uyku girmiyordur sen de anne oldun henüz hissedememiş olabilirsin ama ileride evladının sana böyle yapmasını asla istemezsin. Barış ama söyle babana eşimin çalışıp bize bakmasını istiyorum siz şimdilik bişey yapmayın de olup bitsin. Ayrıca onların rızasını alana kadar da işiniz rast gitmez söyleyeyimBende üniversiteyi bitirdim esimde şu durumdaysak zaten esimin bi abisi daha var onun yuzunden tabi kv de bi oglu daha oldugunu unutup diger oglunun pesine gitti Annem haber yollamis sunu araya soksunlar baban onu dinler falan barismak istiyo Anne yuregi iste babsm zaten kiyamaz biliyorum zaten baristigimiz an ne bebegimin ne benim eksiklerini birakir esim tamamen herseyini almadan karsilarina cikmak istemiyo oda biliyo benim ailemin yardim edip kendi ailesinin etmeyecegini ve barsirsam babam kesinlikle herseyimi alir niye babama yuk olim ki eşimi yicekler sonra birakim benim icin borclansin o zaman kimseye birsey veremez
Ben babami biliyorum kesinlikle yardim eder biz bi sure daha boyle olucaz kendi evimzdede bi toparlanma sureci olacak suan halimi hic bilmiyolar asil bilseler uyuyamazlarEvet ama yazık değil mi annene babana geceleri gözlerine uyku girmiyordur sen de anne oldun henüz hissedememiş olabilirsin ama ileride evladının sana böyle yapmasını asla istemezsin. Barış ama söyle babana eşimin çalışıp bize bakmasını istiyorum siz şimdilik bişey yapmayın de olup bitsin. Ayrıca onların rızasını alana kadar da işiniz rast gitmez söyleyeyim
Emin ol akıllarına daha beter halde olduğun geliyordur anne baba bu ne senaryolar geçer akıllarından..sen bilirsin ama onları üzdüğün kadar üzülürsün hayır dua al bak o zmn nasıl toparlanırsınız hemenBen babami biliyorum kesinlikle yardim eder biz bi sure daha boyle olucaz kendi evimzdede bi toparlanma sureci olacak suan halimi hic bilmiyolar asil bilseler uyuyamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?