Konuşmaya ihtiyacım var!!!

Allah yardimcin olsun seninde bebeginde inşallah hersey yoluna girer

Böyle bi hayat yaşıyoken acrleniz neydi de çocuk yaptınız bren de bunu anlamıyorum

Böyle bi hayat yaşıyoken acrleniz neydi de çocuk yaptınız bren de bunu anlamıyorum
Bilmedigin seninde dedigin gibi anlamadığın konu hakkında yorum yapma ben çocuguma bakamicam yada şuan bu ortamda doğurucamda demedim kendi kendine olay yaratma karismaniz gereken konuyu ben anlattim zaten karisma izni verdim bu konudan pisman skntili olsam bevegimi burda nasil dogurcam napicam ne edicem derdim ve sadece benim izin verdigime karisabilirsin kendi kendine gundem yaratma o kadar kotu baba varken o zaman kimse cocuk yapmasin ben bi kaynim yuzunden mi cocuk yapmicam sacmalamayin ve burdaki konu disina cikmayin

Neye gündem yaratıcam pardon çok film izleme

esin ne yapsin biloyomusu o kaynini s......... e........ gerci yaparmi bilmiyorum

Oda cok sinirleniyo parasi olsa coktan cikardida ses cikartmiyo o yokken ben bilmiyomuyum ben onun ne bok oldugunu diyo yahu bana laf sokarken konusmuyo cok yanliz hissediyorum
sen en iyisi ailenin yanina git bence oyle bir imkanin varmi.

bence baban yufka yurekliyse annen babanla konussun aglasin gerekirse ne yapsin ne etsin babanla arani duzeltsin. kayninizin niyeti iyi degil. kayniniz sizi ayirmaya bile kalkisa bilir. hele hamile kadina dolap tasitmak ayri bir konu.

valla şekerim şükür beynim de aklım da her şeym de yermde ki böyle salakça sorunlar yaşamıyorum.
Neden salakça sorunlar yazmışsınız anlamadım ya biraz empati yapın belliki zor durumda arkadaş. Yok paran yoksa çocuk yapma yok bilmem ne.. parayla çocuk yapılsaydı... Allah kimseyi zor durumda bırakmasın

bu adami niyeti iyi degil bak bebeginde olacaksin. ne yap et babanla arani duzelt ailenin yanina git.

esin madem yorumlari okuyo bunu okut kendisine yakin da karnindaki bebege bir sey olursa hic sasmasin yazik gunah degilmi sana. karnindaki bebege bir sey oldugu zaman onun ici yanacak o zaman akli basina gelir cok gec olur.

Kaynın yüzünden değil daha evin olmadığından eşyan olmadığından.Kimse sana çocuk yapma demiyor bu kadar sıkıntı çekeceğine önce çık evine sonra yap çocuğunu.Çocuğu o ortamda dogurmayacaksan da o ortamda büyüyor şu an sen yaşadığın sıkıntıyı üzüntüyü o bebeğin anlamadığını mı düşünüyorsun.Kendin diyosun elektrikli sobanın önünde duruyorum diye yazık değil mi.Maddi durumun yerindeyken yapsan da rahat rahat hamileleik gecirsen fena mı olurdu?Buraya gelince dil pabuç ama kaynına açıp da ağzını iki laf edemiyosun eminim

Neden salakça sorunlar yazmışsınız anlamadım ya biraz empati yapın belliki zor durumda arkadaş. Yok paran yoksa çocuk yapma yok bilmem ne.. parayla çocuk yapılsaydı... Allah kimseyi zor durumda bırakmasın

Ben para diye bi şey demediö bu bir. İkincisi de bu durjmdayken neden çocuk uaptn ki diye düzgünce sordğmda o zor durumda dedğin arkadşn yazdğu cvba bakıp da yorum yap istersen. Bakmadysan da işkembeden cvp yazma gereği duyma

Siz saniyo musunuz ki cocuk yapip yapmamak sizin elinizde hanimlar Allah cc dilemezse hic bir sey olmaz bir yaprak dahi kimildamaz . Zira o kadar korunup da hamile kalan insanlar var bende dahil. Bu bebek dunyaya gelicekmis zamaninida Rabbim belirlemis bunun tartismasina girmek yersiz bence saglikla buyusun insaallah belki bebek ugur getirir ve hersey duzelir ama kayniniza esin ve senin artik bi aile oldugunuzu iyice kafasina sokun bi sekilde sizi somurmesine izin vermeyin herkez iyi niyetli degil maalesef

Kızdığım şey arkadaşa "senin gibi salakça sorunlar yaşamıyorum" demeniz. Büyük ihtimalle durumunuz iyidir. Benim de öyle çok şükür. Ama insanları ya da sorunlarını küçümsemem. Şimdi kim işkembeden cevap yazıyor söyle!

Ya bi git allah aşkına işine yaaa bi anlamadan yorum yazan daha.. cahillik zor iş. Allah akıl fikir versin sizin gibilere

Konusmanin basinda zaten esimin ailesi yuzunden erken evlendik diyede belirtmistim ve o konuya girmek istemiyorum da demistim eger bu cocuk olmasaydi bizi bosatirlardi bize evli gibi bakmiyolar beni sormuyolardi esimin abisi ona buna haber saliyodu onu bana bulun diye.. Ve herkes dört dörtlük ortMda cocuk dogurmuyor vr Ben o cocugu iyi bi ortamda yetistircem gercekten o kendini bi halt sanan arkadas herseye burnunu sokma ilkinilkin ben mudahale hakki verdigim konuyu acmisim gerisi seni ilgilendirmez beni yargilamak senin haddin degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…