- 18 Eylül 2016
- 428
- 248
- 23
Allah yardimcin olsun seninde bebeginde inşallah hersey yoluna girerBoyle gerizekalilar olmasa bebegimizede bakariz evimizede cikariz şu ise gitme bu iae gitme surdan is ayarlardim kesin baslican diye diye bekletti biz burdan gitmek istedik suratini astı ve eşimle demin kavga yaptik bana yalanci dedi farkinda degilmsin dedim o ne dedigini bilmiyo diyo o ne dedigini bilmiyo diye sineye mi cekeyim ben yutayimmi hersey bana iyi davranmasiyla bitmiyo her yapilana susuyo
Kızlar 6 haftalık hamileyim cok midem bulaniyo ne yiyebiliyorum ne yapabiliyorum evimizde küçücük elektrikli sobayla ısınıyoruz butun gun hasta olmamak icin başından kalkamiuorum zaten önünde oturmadan isinmak mumkun degil lavaboya bile kosarak gidip geliyorum kasiklarima arada sancı giriyo sertlesiyo karnim falan tabi eşim çok anlayışlı sağolsun soğuk diye bulaşık bile yıkatmıyo bizden 3 yas buyuk kaynimla kaliyoz yemek yapmiyorum diye kapilari carpiyo ortaligi dagitiyo dagitiyo istiyoki arkasini toplayalim esime surekli kalk cay koy kalk bana sunu yap yemek yap falan demin hamilelikten midemde eksime yanma agri oluyo esim ovalayinca rahatliyorum ovaliyo diye bi ters ters bakiyo benim midemi ovaladigini gorsun gel boynumu sk gel belime bas diyo demin birden sancı girdi ve final laflara bakin daha kac haftalik ki ne agrisiymis be bulantisiymis kendi neler gormus bu arada kendisi bekar yani bildiginiz yalan söylüyosun demeye getirdi benim Ablam ilk haftasindan 4. Ayina kadar acidan mide bulantisindan yerlerde surundu sanki herkesin hamileligi ayni((
Bilmedigin seninde dedigin gibi anlamadığın konu hakkında yorum yapma ben çocuguma bakamicam yada şuan bu ortamda doğurucamda demedim kendi kendine olay yaratma karismaniz gereken konuyu ben anlattim zaten karisma izni verdim bu konudan pisman skntili olsam bevegimi burda nasil dogurcam napicam ne edicem derdim ve sadece benim izin verdigime karisabilirsin kendi kendine gundem yaratma o kadar kotu baba varken o zaman kimse cocuk yapmasin ben bi kaynim yuzunden mi cocuk yapmicam sacmalamayin ve burdaki konu disina cikmayinBöyle bi hayat yaşıyoken acrleniz neydi de çocuk yaptınız bren de bunu anlamıyorum
Bilmedigin seninde dedigin gibi anlamadığın konu hakkında yorum yapma ben çocuguma bakamicam yada şuan bu ortamda doğurucamda demedim kendi kendine olay yaratma karismaniz gereken konuyu ben anlattim zaten karisma izni verdim bu konudan pisman skntili olsam bevegimi burda nasil dogurcam napicam ne edicem derdim ve sadece benim izin verdigime karisabilirsin kendi kendine gundem yaratma o kadar kotu baba varken o zaman kimse cocuk yapmasin ben bi kaynim yuzunden mi cocuk yapmicam sacmalamayin ve burdaki konu disina cikmayin
esin ne yapsin biloyomusu o kaynini s......... e........ gerci yaparmi bilmiyorumKızlar 6 haftalık hamileyim cok midem bulaniyo ne yiyebiliyorum ne yapabiliyorum evimizde küçücük elektrikli sobayla ısınıyoruz butun gun hasta olmamak icin başından kalkamiuorum zaten önünde oturmadan isinmak mumkun degil lavaboya bile kosarak gidip geliyorum kasiklarima arada sancı giriyo sertlesiyo karnim falan tabi eşim çok anlayışlı sağolsun soğuk diye bulaşık bile yıkatmıyo bizden 3 yas buyuk kaynimla kaliyoz yemek yapmiyorum diye kapilari carpiyo ortaligi dagitiyo dagitiyo istiyoki arkasini toplayalim esime surekli kalk cay koy kalk bana sunu yap yemek yap falan demin hamilelikten midemde eksime yanma agri oluyo esim ovalayinca rahatliyorum ovaliyo diye bi ters ters bakiyo benim midemi ovaladigini gorsun gel boynumu sk gel belime bas diyo demin birden sancı girdi ve final laflara bakin daha kac haftalik ki ne agrisiymis be bulantisiymis kendi neler gormus bu arada kendisi bekar yani bildiginiz yalan söylüyosun demeye getirdi benim Ablam ilk haftasindan 4. Ayina kadar acidan mide bulantisindan yerlerde surundu sanki herkesin hamileligi ayni((
Hic televizyon izlemem ama kimin izledigi bariz ortada :)) hay allah'm ya bence sen bu beyinle cocuk yapma benim dert gelip gecerde senin durum zor üzüldüm :))Neye gündem yaratıcam pardonçok film izleme
Hic televizyon izlemem ama kimin izledigi bariz ortada :)) hay allah'm ya bence sen bu beyinle cocuk yapma benim dert gelip gecerde senin durum zor üzüldüm :))
sen en iyisi ailenin yanina git bence oyle bir imkanin varmi.Oda cok sinirleniyo parasi olsa coktan cikardida ses cikartmiyo o yokken ben bilmiyomuyum ben onun ne bok oldugunu diyo yahu bana laf sokarken konusmuyo cok yanliz hissediyorum
bence baban yufka yurekliyse annen babanla konussun aglasin gerekirse ne yapsin ne etsin babanla arani duzeltsin. kayninizin niyeti iyi degil. kayniniz sizi ayirmaya bile kalkisa bilir. hele hamile kadina dolap tasitmak ayri bir konu.Bende üniversiteyi bitirdim esimde şu durumdaysak zaten esimin bi abisi daha var onun yuzunden tabi kv de bi oglu daha oldugunu unutup diger oglunun pesine gitti Annem haber yollamis sunu araya soksunlar baban onu dinler falan barismak istiyo Anne yuregi iste babsm zaten kiyamaz biliyorum zaten baristigimiz an ne bebegimin ne benim eksiklerini birakir esim tamamen herseyini almadan karsilarina cikmak istemiyo oda biliyo benim ailemin yardim edip kendi ailesinin etmeyecegini ve barsirsam babam kesinlikle herseyimi alir niye babama yuk olim ki eşimi yicekler sonra birakim benim icin borclansin o zaman kimseye birsey veremez
Neden salakça sorunlar yazmışsınız anlamadım ya biraz empati yapın belliki zor durumda arkadaş. Yok paran yoksa çocuk yapma yok bilmem ne.. parayla çocuk yapılsaydı... Allah kimseyi zor durumda bırakmasınvalla şekerim şükür beynim de aklım da her şeym de yermde ki böyle salakça sorunlar yaşamıyorum.
bu adami niyeti iyi degil bak bebeginde olacaksin. ne yap et babanla arani duzelt ailenin yanina git.Bide en rahatsiz oldugum konu beni surekli korkutuyo birden ses cikartiyo falan arkadan birden yaklasiyo hamileyim yapma diyorum ben birsey yapmiyorum ki diyo bi kere elimde corba vardo yeni ocaktan indirdigim arkadan korkuttu ustume dökülüyodu bi kerede mutfakta yere indrdim ocaktan yemegi korkuttu ellerim tencerenin icine geciyodu son anda arkaya attim kendimo tabi popomun ustune sert dustum eşim kizdi hic umrunda degil cocugu istemiyol
esin madem yorumlari okuyo bunu okut kendisine yakin da karnindaki bebege bir sey olursa hic sasmasin yazik gunah degilmi sana. karnindaki bebege bir sey oldugu zaman onun ici yanacak o zaman akli basina gelir cok gec olur.Valla canim sanki hep beraber yemisiz gibi davraniyo o kadar parayi ben yesem evime esya almaya yerdim esya alamicam borcuna kredi cekicem sonra o ortadan kaybolcak ben karni burnumda kalcam esime yorumlarinizi okuttum kızlar sizlerin dusuncelerinizide ustune de şoyle bi soru yonelttim gecen kredi cek borcumu odeyim dedi bizim kredi cekip esya alcagimizi duyunca aldi esimi karsisina diyo erken acele etme sikintiya gerek yok kendi borcuna kredi cektrcek sana bizim icin cektrmiyo bu kafani karstrmiyo mu dedim ben herseyin farkindAyim dedi sizinde benim gibi dusunmeniz benim kuruntu yapmadigimin herkesin bu sekilde dusundgunun kaniti oldu esime
Bilmedigin seninde dedigin gibi anlamadığın konu hakkında yorum yapma ben çocuguma bakamicam yada şuan bu ortamda doğurucamda demedim kendi kendine olay yaratma karismaniz gereken konuyu ben anlattim zaten karisma izni verdim bu konudan pisman skntili olsam bevegimi burda nasil dogurcam napicam ne edicem derdim ve sadece benim izin verdigime karisabilirsin kendi kendine gundem yaratma o kadar kotu baba varken o zaman kimse cocuk yapmasin ben bi kaynim yuzunden mi cocuk yapmicam sacmalamayin ve burdaki konu disina cikmayin
Neden salakça sorunlar yazmışsınız anlamadım ya biraz empati yapın belliki zor durumda arkadaş. Yok paran yoksa çocuk yapma yok bilmem ne.. parayla çocuk yapılsaydı... Allah kimseyi zor durumda bırakmasın
inan senin icin suan dua ediyorum. ayri eve cik diye.İnsallah cikicaz dua edin bize
Kızdığım şey arkadaşa "senin gibi salakça sorunlar yaşamıyorum" demeniz. Büyük ihtimalle durumunuz iyidir. Benim de öyle çok şükür. Ama insanları ya da sorunlarını küçümsemem. Şimdi kim işkembeden cevap yazıyor söyle!Ben para diye bi şey demediö bu bir. İkincisi de bu durjmdayken neden çocuk uaptn ki diye düzgünce sordğmda o zor durumda dedğin arkadşn yazdğu cvba bakıp da yorum yap istersen. Bakmadysan da işkembeden cvp yazma gereği duyma
Kızdığım şey arkadaşa "senin gibi salakça sorunlar yaşamıyorum" demeniz. Büyük ihtimalle durumunuz iyidir. Benim de öyle çok şükür. Ama insanları ya da sorunlarını küçümsemem. Şimdi kim işkembeden cevap yazıyor söyle!
salakca sorun diyecek kadar da duygusuzsun iste bence senin surada isin yok allah kime akil vermeli bariz ortadaYa bi git allah aşkına işine yaaa bi anlamadan yorum yazan daha.. cahillik zor iş. Allah akıl fikir versin sizin gibilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?