Bizden çok var emin ol tatlım. Senin gibi düşünen, karşısındakini anlamadan sayıp sövmeye başlayansa az. İnsan olmak önce dinlemeyi anlamayı ve düşünmeyi gerektiriyor, sen bilmezsin belki.al bitane daha
ay afedersin ya sen mi öğretiyodun insanlığı sizinle muhatap olamicam artık işim gücüm var gereksizsiniz yaniBizden çok var emin ol tatlım. Senin gibi düşünen, karşısındakini anlamadan sayıp sövmeye başlayansa az. İnsan olmak önce dinlemeyi anlamayı ve düşünmeyi gerektiriyor, sen bilmezsin belki.
Baktım sende yok ben öğreteyim dedim. Senin için gereksiz olmam da beni hiç şaşırtmadı. İşin varsa tutmayalım seni bu bile fazla gelmiştir hadi iyi akşamlar :)ay afedersin ya sen mi öğretiyodun insanlığı sizinle muhatap olamicam artık işim gücüm var gereksizsiniz yani
Tamam canım sensin tamam mı hadi sana kendi aklınla mutlu günlerBaktım sende yok ben öğreteyim dedim. Senin için gereksiz olmam da beni hiç şaşırtmadı. İşin varsa tutmayalım seni bu bile fazla gelmiştir hadi iyi akşamlar :)
Öküzün konuşan cinsi. Bence siz bunu kestirin, en azindan etinden faydalanirsiniz. Dünyaya bi katkisi olur.Zaten kiz arkadasiyla konusmak icin diger odaya goturup duruyo sobayi beni dusunmuyosan bebegi dusun yegenin o senin diyorum daha degil hani ben gormuyorum ki tanimiyorum diyor
ilkinilkin ya o kadar bos o kadar sacma konusuyosun ki suan yok su kelimeyi yanlis yazmissin diyosun ayni hatayi kendin yapiyosun aaa pardon sen yapabilirsin işin gücün var degil mi yani o kadar bossun o kadar bossun ki nerden sacmalasam demissin is uzerinden gidiyosun bravo gördüğüm kadarıyla tam senlik :)) o kucuk beynini kendine sakla burcu1888 hayirdir canim yarani mi kasidilar sana ne oldu baktiniz bas edemiyo sacmaliyo bide ben mi sacmalayim dedin bence siz cocuk yapmakta biraz dusunun insan cevresindekilerden kendini korurda kendinden zor korur size cahilliginize degil dogacak cococugunuza aciyorum seviyeli bi insan olsa zaten adam gibi konusarak karsima gelirdi milleti dalamayin ve konumun altindan defolun size cevap yazan ellerime yazik
Eşim 10 u gibi maas alacak canim cikacaz allahin izniyle.. Aynen artıyo mide bulantisi gecenin su saatinde mahfoldum ne yesem ne yapsam gecmiyo butun gücümü cekmisler gibi5 6 haftalikken benimde cok sancim oluyordu hatta korkuyordum kanamam olacak diye.mide bulantilariniz yavas yavas artmayada baslar bu haftadadan sonra.anlamadigm sey bu kadar iyi bir esiniz ve evliliginiz var bu kayinbiraderin evde isi ne sizle. esiniz nasil rahat ediyor .cok kotu bir durum bu
ustelik.bebek.dogunca bu adam evde cinnette gecirir sesten gurultuden.ayri bir eve cikmaniz yada bu adami evden yollama.imkaniniz varsa hic durmayin
Daha aklı yetmeden bi tarafının derdine düşüp de kocaya kaçan sen mi bize akıl dersi vericeksin komik kız. Az aklın olsaydı zaten daha işim gücün evin barkın olmadan hamile kalıp da kaynım şöyle kaynım bçyle diye burda dert yanıyo olmazdın.
He şu yazı yszma komusunda da işte o kadar cahil ve okudğunu o kadar anlamayacak kadar sığsınız ki aslnda.cvp vermeye bile gerek yok sizim gibilere.
Sen de cvp yazarak yazık edeceğin o ellerinle git kaynını hoş et de kapının önüne koymasın sizi
:)ilkinilkin ya o kadar bos o kadar sacma konusuyosun ki suan yok su kelimeyi yanlis yazmissin diyosun ayni hatayi kendin yapiyosun aaa pardon sen yapabilirsin işin gücün var degil mi yani o kadar bossun o kadar bossun ki nerden sacmalasam demissin is uzerinden gidiyosun bravo gördüğüm kadarıyla tam senlik :)) o kucuk beynini kendine sakla burcu1888 hayirdir canim yarani mi kasidilar sana ne oldu baktiniz bas edemiyo sacmaliyo bide ben mi sacmalayim dedin bence siz cocuk yapmakta biraz dusunun insan cevresindekilerden kendini korurda kendinden zor korur size cahilliginize degil dogacak cococugunuza aciyorum seviyeli bi insan olsa zaten adam gibi konusarak karsima gelirdi milleti dalamayin ve konumun altindan defolun size cevap yazan ellerime yazik
Gercekten terbiyen sıfır ne dense bos sana allah ıslah etsin
Pardon kime ne beddua ettim ben... bir bebek zaten evliligin yapi tasidir ve benim evliligimiz icin mutlulugumuz icin cocuk istememizin neresi bencillik canim aas pardon evliligimimi yikmaliydim gercekten nerden vuracaginizi sasirdiniz ne yaptiginizi bilmiyosunuz terbiyesizligin alt seviyesinizdesiniz:)
Yara? Kaşımak? Tam da senlik tabirler tebrik ederim.
Benim konumun altından defolun falan derken? Burayı babanın çiftliği sandın heralde bunun başka açıklaması yok.
Boşsun, küçük beyin, yara kaşımak, cahil, seviyesiz...
Tek bir mesajda bunları yazan sen olup da ellerine yazık olan yine nasıl sen oluyorsun hayret.
Şu konu altında sadece hakaret değil beddua da ettin sen. Hem de insanların karnındaki bebeklerine.
Sen, evlilik kurtarmak için bebek yapan anne adayı... Bebek olmasa bizi ayırırlar dedin :) kendini garantiye almanın en basit, ucuz, bencil yöntemi.
Şuandan itibaren istedin hakareti, saldırıyı veya savunmayı yap cevap vermem sana. Yine de hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim..
Aslında ses cikartirim diyecekte cok laf var allah var eşim cok iyi davranir istedigini soyle cevabini ver falan der sanirim ben degil eşim konussun istiyorum ona üzülüyorum birazda beni susturmuyo istedigini soyluyo ama kendi disini göstermiyo ona üzüldm biraz sanirim
Ya arkadasim yalniz kalmayin söyle..neler.duyuyoruz cahilmisiniz ya.ben adama.kizmiorum size ve esinize kizdim gercektenKendi her lafi sayiyo ben mesela yemek yapamam iyi degilim diyince yada bana cay koy kalk diyo koyamam diyorum zaten tiksinmisim olanlardan kendi alini yok onu bunu vuruyo kapi carpiyo hemen aliniyo kendi.. Onun evinde kaliyoz biz eşim yeni ise girdi bizi buraya zorla getrdi diyebilirim buraya gelin falan dedi surekli ...simdi gidecez diyoz diye surat asiyo ya yaşanilacak ortam mi birakiyosun kocam bana cok iyi davranir hatta ben ileri giderim sinirliyken o sarilir bana aramiza girmeye calisiyo yok cekilir dert degil falan kardesimi yoruyon falan gecen bana hamilw hamilw cekmece tasitti yatak dolabinin tasiyamam hamileyim bilmiyomusun diyorum birsey olmaz olmaz diyo o gunlerdede lekelenmelerim oldu esime soylwdim yap desede gec otur dedi o varkrn su bile almaya gitsem otur ben getirrim diye kiyamet kopariyo bana esim su bile tasitmazken esim yokken kalk mutfagi temizle sunlari diz falan( iki oda var biri oda biri salon ....salon daha sicak bende cabuk hasta olan biriyim doktor falan dikkat et sicak tut kendini dedi sirf sevgilisiyle konuamak icin bizi 10 da odadan kovuyodu uyuyacam diyw tabi 4 falan yatiyo tv soba falan hep orda sonra biz salona gectik o odaya bi sure boyle gitti sonra bize hadi yallah gidin dedi odaya gidemem ben hasta olacagima siz olun dedom gitmedim ve terbiuesizlige bakin 8 gun boyunca bizle ayni odada yatti esim ondan once gidip ondan sonra geliyodu anlatabiliyomuyum kizlar (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?