Konuşmaya ihtiyacım var!!!

canm çok özür dilerim bu tip insanlarla her zaman karşılaşmıyorum ama böyle dengezizce konuşmalara tahammülüm yok senin konunun altında olmasını istemezdim...

Bak edepsizeee özeşden ösj yazıp tmm uzatmayalm konu altnda diyip gelip bi de burdan kaşımaya dvm ediyo. Ne sizin cinsiniz ben çözemedim

Bak edepsizeee özeşden ösj yazıp tmm uzatmayalm konu altnda diyip gelip bi de burdan kaşımaya dvm ediyo. Ne sizin cinsiniz ben çözemedim
edepsiz sensiz sana msj attım çünkü uzasın istemedim ve sadece senin yapamadığnı yapıp konu sahibinden özür diledim noldu zoruna mı gitti

Evt çok zoruma gitti. Lütfen benden başkasına msj yazma alınıyorum çünkü
Kızım kahkaha attırdın bana ya
Ayrıca kendin gibi süprüntülere yorum yap diyen C CilekRecelim terbiyesizi. Seviyeyi indirip karşındakini tahrik edip tartışma başlatıyorsun.
Süprüntü de sensin bu durumda kusura bakma.

Evet kimse kendine güvenmiyorsa çocuk yapmamalı. Bu kadar kısa ve net. Karnındaki bebeğe bunları çektirmeye kimsenin hakkı yok. ilkinilkin nin dediği de buydu. Ama başka yerlerinizden anlayan sizsiniz.

al bitane daha

Assslansınn curcuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…