Ya biraaaz sacma geldi bana.bir bekar kayni ve evli es ayni odada uyurmu..saglikli bir evlilikte sizce normalmi ya.bizim.kafalarimizi yormaya deger bir konumu bilemedim://Arkadan yanaşıp ses çıkararak korkutmalar filan nedir yav hamile kadını. Kaynınızın akıl ve ruh sağlığı yerinde mi. Bi de böyle bi insanla aynı odada yatıyorsunuz ne cesaret. Ben olsam soğuktan donarım kocayı orda bırakır babamın dizlerine kapanırım da böyle bi insanla aynı yerde uyumam. Yemişim eşyasını ya bi eski yatak al çık bi gecekonduda kiraya. Kaynım bana laf soktu sobayı aldıdan çok daha ciddi vahim korkunç problemleriniz var ve hala eşya diyorsunuz kredi diyorsunuz
Ya biraaaz sacma geldi bana.bir bekar kayni ve evli es ayni odada uyurmu..saglikli bir evlilikte sizce normalmi ya.bizim.kafalarimizi yormaya deger bir konumu bilemedim://
Canim ben bayiliyorum kasitli yapilan birsey degil agir geciuo inan ki budurumdan cok rahatsizim agliyorum surekli ki ben yemek falan yapmayi cok seven biriyim ayakta durunca falan koku duyunca kusa kusa bayiliyorum ayakta durunca tansiyondan düşüyo bayiliyorumBöyle seylerde var insanin akli almiyor ya..benim esim hayatta kardeslerinin yaninda hayatta o sekil.davranmaz iyi bisey degilki.o adam bekar bide yani..ili.corba kaynatamiomusunuz ki.nee yiip iciyosunuz .bende cektim.yedigmi kusardim.. ama yinede sorumluluklarimi ihmal etmedim.Hamilelik hastalik giibi görülmesin artik ya.
Bende eşime kiziyorum kendi evimize cikalim sksalim ya ha burda ha kendi evimizde skscaz cok sinirleniyo o hep boyle dengesizdi napim diyoYa arkadasim yalniz kalmayin söyle..neler.duyuyoruz cahilmisiniz ya.ben adama.kizmiorum size ve esinize kizdim gercekten
Bende eşime kiziyorum kendi evimize cikalim sksalim ya ha burda ha kendi evimizde skscaz cok sinirleniyo o hep boyle dengesizdi napim diyo
Bende eşime dedim bu terbiyesizlik dedim rahat edemiyorum hamileyim ates basiuo o var diye her yanim kapali uyuyorum on kere uyaniyorum tabi insanlarda soyle birsey var ya benim abim yapmaz falan filan yani aklinda hic abim kotu dusunur diye bir dusunce yok allah var oyle bi yanlisini gormedim ama bence de cok yanlis bi durumİnsan karısını kıskanmaz mi diye düşünüyor değil mi?
Bende eşime dedim bu terbiyesizlik dedim rahat edemiyorum hamileyim ates basiuo o var diye her yanim kapali uyuyorum on kere uyaniyorum tabi insanlarda soyle birsey var ya benim abim yapmaz falan filan yani aklinda hic abim kotu dusunur diye bir dusunce yok allah var oyle bi yanlisini gormedim ama bence de cok yanlis bi durum
Hayir cikmak istiyo biz 1 aydir burdayiz ya aklinca 1 ay yuk oldu ya abisine gururuna yediremiyo arkasindan laf etmesin diye biz varken bir alacagina iki aldi ya herseyden o verdiklerini laf eder diye dusunuyo kiziuorum senden buyuk abin ki biz o kadar gidelim dedik yok gitmeyin dedi sanki biz zorla kaldikO zaman kocanız yanaşmıyor ayrı eve öyle mi?
Kacarak evlenenler cocuk yapamaz mi ben bu konuyu maddi durumumuzun 1 ay icinde duzelecegini falan soyledim okursaniz sevinirimPara yok
Ev yok
Odan yok
Kaçarak evlilik
Ana baba yok..
Bebek var
Kafani yor diye diretmedim yapmak zorundada degilsiniz yargilanmak degil fikir almak istedim baska baska konulara giriliyorYa biraaaz sacma geldi bana.bir bekar kayni ve evli es ayni odada uyurmu..saglii bir evlilikte sizce normalmi ya.bizim.kafalarimizi yormaya deger bir konumu bilemedim://
Kacarak evlenenler cocuk yapamaz mi ben bu konuyu maddi durumumuzun 1 ay icinde duzelecegini falan soyledim okursaniz sevinirim
Hayir cikmak istiyo biz 1 aydir burdayiz ya aklinca 1 ay yuk oldu ya abisine gururuna yediremiyo arkasindan laf etmesin diye biz varken bir alacagina iki aldi ya herseyden o verdiklerini laf eder diye dusunuyo kiziuorum senden buyuk abin ki biz o kadar gidelim dedik yok gitmeyin dedi sanki biz zorla kaldik
Yahu bebegimden sizene ben neyden bahsediyorum millet nereye giriyor sanki iyi anne olamicam falan gibi bebegimi seviyorum ve boyle bir ortamda buyumicek kimse kimsenin aklini falan da sorgulayamaz zaten derdim bana yeter ben ne diyorum millet ne diyo bi kadinin halini kadin anlamicaksa kim anlicakIs yok
Para yok
Ev yok
Esya yok
Akil yok
Fikir yok
Bebek var
Bravo .....
Bende 23 yasindayim universite mezunuyum ailem beni affetmeye hazirda biz ayaklarimizin ustune basmadan karsilarina cikmak istemiyoruz bir anne baba kirilsada hayir duasini eksik etmez heleki benim annemle babam bunun bu konularla ilgisi oldugunu dusunmuyorumYaşınızı egitim durumunuzu bilemem. Ancak size 24 yaşında yüksek öğrenim görmüş birisi olarak şunları söylemeliyim.
Bir ay içinde size ne vaad ediyor bilmiyorum ancak ana baba gönlü kırıldığı zaman Allah katında size hayrı ile donemez
ağzını topla beyinsiz hatsiz sen kimsinki benim ablama aptal diyebiliyosun seviyesiz insan bu kadar düşme ya sürünüyosun resmen dengesiz YARATIKKK
eeeeeh yeter be defol git madem beğenmiyosun bizi kendin gibi süprüntülere yorum yaz o zaman burası sana göre değil
çok şükğr bizimde işimiz gücümüz var ha hatsizin ne demek olduğunu bilmeyen esas cahilde sensin HATSİZ SALAK çok şükür ki aklımızda var hey be salak bak bakalım senden başka böyle bi yorum yazan olmuşmu gerçekten ne yazdığını bilmeyen bi dengesizsin
hay salak ya ona mı takıldın valla sorunlusun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?