Konuşmaya ihtiyacım var!!!

Arkadan yanaşıp ses çıkararak korkutmalar filan nedir yav hamile kadını. Kaynınızın akıl ve ruh sağlığı yerinde mi. Bi de böyle bi insanla aynı odada yatıyorsunuz ne cesaret. Ben olsam soğuktan donarım kocayı orda bırakır babamın dizlerine kapanırım da böyle bi insanla aynı yerde uyumam. Yemişim eşyasını ya bi eski yatak al çık bi gecekonduda kiraya. Kaynım bana laf soktu sobayı aldıdan çok daha ciddi vahim korkunç problemleriniz var ve hala eşya diyorsunuz kredi diyorsunuz

Ya biraaaz sacma geldi bana.bir bekar kayni ve evli es ayni odada uyurmu..saglikli bir evlilikte sizce normalmi ya.bizim.kafalarimizi yormaya deger bir konumu bilemedim://

Ya biraaaz sacma geldi bana.bir bekar kayni ve evli es ayni odada uyurmu..saglikli bir evlilikte sizce normalmi ya.bizim.kafalarimizi yormaya deger bir konumu bilemedim://

İnsan karısını kıskanmaz mi diye düşünüyor değil mi?

Canim ben bayiliyorum kasitli yapilan birsey degil agir geciuo inan ki budurumdan cok rahatsizim agliyorum surekli ki ben yemek falan yapmayi cok seven biriyim ayakta durunca falan koku duyunca kusa kusa bayiliyorum ayakta durunca tansiyondan düşüyo bayiliyorum

Ya arkadasim yalniz kalmayin söyle..neler.duyuyoruz cahilmisiniz ya.ben adama.kizmiorum size ve esinize kizdim gercekten
Bende eşime kiziyorum kendi evimize cikalim sksalim ya ha burda ha kendi evimizde skscaz cok sinirleniyo o hep boyle dengesizdi napim diyo

İnsan karısını kıskanmaz mi diye düşünüyor değil mi?
Bende eşime dedim bu terbiyesizlik dedim rahat edemiyorum hamileyim ates basiuo o var diye her yanim kapali uyuyorum on kere uyaniyorum tabi insanlarda soyle birsey var ya benim abim yapmaz falan filan yani aklinda hic abim kotu dusunur diye bir dusunce yok allah var oyle bi yanlisini gormedim ama bence de cok yanlis bi durum

Valla ben erkek kuzenimle bile aynı odada yatmam. Genişlik hemde çok fazla genişlik bu.

O zaman kocanız yanaşmıyor ayrı eve öyle mi?
Hayir cikmak istiyo biz 1 aydir burdayiz ya aklinca 1 ay yuk oldu ya abisine gururuna yediremiyo arkasindan laf etmesin diye biz varken bir alacagina iki aldi ya herseyden o verdiklerini laf eder diye dusunuyo kiziuorum senden buyuk abin ki biz o kadar gidelim dedik yok gitmeyin dedi sanki biz zorla kaldik

Ya biraaaz sacma geldi bana.bir bekar kayni ve evli es ayni odada uyurmu..saglii bir evlilikte sizce normalmi ya.bizim.kafalarimizi yormaya deger bir konumu bilemedim://
Kafani yor diye diretmedim yapmak zorundada degilsiniz yargilanmak degil fikir almak istedim baska baska konulara giriliyor

Kacarak evlenenler cocuk yapamaz mi ben bu konuyu maddi durumumuzun 1 ay icinde duzelecegini falan soyledim okursaniz sevinirim

Yaşınızı egitim durumunuzu bilemem. Ancak size 24 yaşında yüksek öğrenim görmüş birisi olarak şunları söylemeliyim.
Bir ay içinde size ne vaad ediyor bilmiyorum ancak ana baba gönlü kırıldığı zaman Allah katında size hayrı ile donemez

Abisinin yaptığı eziyetlere saysın kocan o yük mevzusunu ayrıca adam sizin etinizden sütünüzden faydalanmak için çağırmış insanlıgından değil ki şimdi istediğini alamadı o yüzden gitmenizi istemiyor kocanı ikna et kaç o dengesiz adamın yanından

Is yok
Para yok
Ev yok
Esya yok
Akil yok
Fikir yok
Bebek var
Bravo .....
Yahu bebegimden sizene ben neyden bahsediyorum millet nereye giriyor sanki iyi anne olamicam falan gibi bebegimi seviyorum ve boyle bir ortamda buyumicek kimse kimsenin aklini falan da sorgulayamaz zaten derdim bana yeter ben ne diyorum millet ne diyo bi kadinin halini kadin anlamicaksa kim anlicak

Bende 23 yasindayim universite mezunuyum ailem beni affetmeye hazirda biz ayaklarimizin ustune basmadan karsilarina cikmak istemiyoruz bir anne baba kirilsada hayir duasini eksik etmez heleki benim annemle babam bunun bu konularla ilgisi oldugunu dusunmuyorum

Arkadaslar iyi kotu yorumlariniz dilekleriniz icinde tesekkur ederim bana hak verende oldu bana kizanda susma diye hak verrim kizmam ama bebek niye var niye var diye sacmalayanlarda butun konularin cevabini verdim baska birseyde konu actim herkes sanki bebek dogmusta ben ona bakamamisim sürünüyomus gibi davraniyor bir bayan bayani anlamicaksa denecej birsey yok saglicakla kalin konuyu terk ediyorum gercekten sacmalayan insan cok o kadar dertte bide onlara sinirlenip laf yetstiremem iyi geceler

ağzını topla beyinsiz hatsiz sen kimsinki benim ablama aptal diyebiliyosun seviyesiz insan bu kadar düşme ya sürünüyosun resmen dengesiz YARATIKKK

eeeeeh yeter be defol git madem beğenmiyosun bizi kendin gibi süprüntülere yorum yaz o zaman burası sana göre değil

hay salak ya ona mı takıldın valla sorunlusun sen

Mune
Cimbizi kap gel bebisim bak sana neler buldum

Bazı yorumları okuyunca kanım çekiliyor. Aramızda tartışmayı çok seven ama terbiye sınırları içinde tartışmayı bilmeyen çok insan var. Hanımlar kendinize gelin. Ortamı mahalle kavgasına çevirdiniz. Verdiğiniz cevapları dıyunca insan yorum yazmaya korkuyor vallahi ya banada saldırırlarsa diye konu sahibi sende bir garipsin kusura bakma. Evin yok barkın yok ne diye hemen çocuk? Sizi hep kandırmışlar çocuk kısmetiyle gelir diye. Evet çocuk kısmetiyle gelir ama güzel bir evde,sıcak bir yuvada ,iyi insanlarla yaşamakta hakkıdır. Bu şartlarda ne yazıkki bunlara sahip olamayacak çocuğunuz. Kayınbiraderinizin akıl sağlığı pek yerinde değil uzak durmanızı tavsiye ederim. Karı koca onun karşısında çok samimi olmayın derim. Zira bekar adam ne düşüneceği belli olmaz. Sizde bazı konularda yanlışsınız. Ayağa kalkınca başınız dönüyor,ev işi yaparken mideniz bulanıyor ama valla çatır çatır yazıyorsunuz bu ekrana bakıp mideniz bulanmadan. Benimde mide bulantılarım oldu o dönemde. Yemek yiyemeyecek kadar kötü olduğum dönemde hiçbirşeyde okuyup yazamazdım.Sizde çok inandırıcı gelmediniz bana. Sanki birazda kaynınıza inat yapıyor gibisiniz. Ayrıca kayınbiraderiniz pişman olmuş sizi yanına çağırdığı için.Bence tez vakitte o evi boşaltın. Beden ve ruh sağlığınız açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…