- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
çoğu insana göre evliliğimde basit şeyler yaşıyorum yani her kadının hemen hemen yaşadığı şeyleri . ben ilgi bekliyorum, alaka ,bir süpriz, bir seni seviyorum lafı, süslenmiş laflar hiçbirisi yok ama gel görelim ki bunun yanı sıra el iyisi buda deli ediyor beni elaleme bu kadar iyisin ee benin farkım nerde ben öyle aman her istediğimi yapyor, aman beni düşünüyor, bana hakaret etmiyor diyip avutamıyorum kendimi ben mnotonluğu sevmiyorum bunlar beni aşırı mutsuz ediyor . ben bir kadınım beni sahiplenmelisin güvende hissetmeliyim kendimi evde en ufak birşeyden anlamıyor ona bile takılıyorum ya ampül sönüyor değiştirmiyor bir yer kırılıyor oluruna bakmıyor herşeyle ilgilenmekten sıkıldım yoruldummm evde erkek rolünü ben üstlendim sanki .... stres stres hasta olucam böyle giderse sıkıntıdan... birşeyler boşlukta anlatabiliyor muyum bilmiyorum eksik tamamlayamıyorum diyeceksinizz fazla beklenti mutsuzluk getirir diye haklısınız elimde değil çok şey mi istiyorum haksız olduğum durumlarda haksızsam dahi eş olarak insanların içinde sahiplensin tabiki yanlışımı savunmasın kimse ylkken hayatım böyle böyle yaptın ama yanlışdı dese zaten bunu kabul etmeyecek biri değilim benim kırldığım şeyler farklı neymiş haksızı savunamazmış böyle bir şey bir kaç defa yaşadık ailesiyle ilgili olsun yabancıyla ilgili olsun son defada ufak birşey ama gene yaşadık ve birikti artık tahamülüm yok sinir hastası oldum.6 yıllık evliyiz bu arada şurda yazdıklarım kısa şeyler bunları hissetmeme sebep olan olaylar var mesela anneler gününde annelerimize hediye aldık annesine parfüm almaya gittik bir alana bir bedeva kampanyası var birini ben birini kvdeme alıcaz neyse daha önce iki kez bu yere gitmiştim beraber parfum beğenmiştik ve alıcaz diye konuşmuştuk ki o sıra sıkışıktık şimdi almayalım dedim ne yapsa beğenirsiniz benim ebğendiğim parfümü annesine düşünmüş iyide bu çiceksi hafif bir koku annene gitmezki dedik ''olsun ama çok güzel anneme alalım dedi'' nasıl yani dedim satıcı bayan saçmaladınız bence dedi. daha önce beğenmesem beraber gidip bakmamış olsak anlıcam ama güzel diye anneme almak istiyorum ne yaa hemde genç kokusu neyse ben aldım tabi annesine de çok güzel koku beğendik ama ben daha unutmuyum rencide oldum kadının yanında yani bu gibi ufak tefek şeyler beni soğutuyor mutsuz ediyor yani işteee