Konuşmaya Sabrım yok

Dışarıya çıkıyor sabahtan akşama kadar oynuyor arkadaşlarıyla
Dedim gel top oynuyalım koşa koşa geldi😂
Komik bir çocuk bazen benim taklidimi yapıyor bakıyorum aynı benim hareketlerim
Çok güldürüyor komediyen olucam diyor
Dünden beri yorumlarını okuyorum kardeşine biraz acıdım seni çok seviyor anlaşılan sende bu sevgiye karşılık versen sonuçta o yabancı bı çocuk değil senin kardeşin hevesini kırma yazık çocuğa

Dünden beri yorumlarını okuyorum kardeşine biraz acıdım seni çok seviyor anlaşılan sende bu sevgiye karşılık versen sonuçta o yabancı bı çocuk değil senin kardeşin hevesini kırma yazık çocuğa
Aslında arada bir oynuyorum ama o her gün oynamamı istiyor hiç görülmüyor bense hemen yoruluyorum

:)Benim en küçük kardeşimle aramda 23 yaş fark var o da çok konuşur hep soru sorar ama ben asla onun konuşmasını kısıtlamam oyun oynamak istediğinde oynarım hatta kendim oyuncak alır o oyuncaklarla oyun başlatirim
Bu enerjiyi nereden buluyosunuz😂bende ne oyun oynayacak enerji var neden istek

Arkadaşı yok mu? Arkadaş edinmesine yardımcı olsanız hem siz rahatlarsınız hem o. Kıyamam o kadar yalnız ki küçücük çocuk oyun oynamak için para teklif ediyor 😔

Arkadaşı yok mu? Arkadaş edinmesine yardımcı olsanız hem siz rahatlarsınız hem o. Kıyamam o kadar yalnız ki küçücük çocuk oyun oynamak için para teklif ediyor 😔
Hayır aslında arkadaşları var hergün mutlaka kapıya çıkar bende izin veririm oynasın diye sonra eve gelir bu sefer de benle oynamak ister yani hep oyun istiyor dinlenmek yok

Evet Aslında
Ama çok yapışkan bi çocuk annemede yapışıyor sürekli otururken bile gidip annemin tepesinde oturuyor saçıyla başıyla uğraşıyor yatacagımız zaman annemin yatağına gidiyor annem kendi yatağına git diyor ama gitmek istemiyor illede senle yatıcam diyor
Çocuk yapışık değil, ilgi alaka istiyor, birileri onu dinlesin, oyun oynasın istiyor.
Hepiniz başınızdan savmaya çalışıyorsunuz 9 yaşındaki çocuğu belli ki.
Kimsenin bir şeyden anladığı yok.

İyi geceler
Küçük kardeşim daha 9 yaşında bazen yanıma gelip benimle konuşmaya çalışıyor bense konuşmayı sevmiyorum
Sürekli soru soruyor bende çoğu zaman sorma bana diyorum yada dinlemiyorum ama sabrım taşıyor bazen çok bağırıyorum
Oyun oynayalım diyor sürekli oyun oynamak için peşimde dolanıyor hatta bazen oyun oynamak için ne istersen yaparım diyor bazen para teklif ediyor😂😂😂
Yani rahatsız oluyorum nasıl başımdan savarım şu çocuğu kovuyorumda olmuyo
Kaç yaşındasınız?

Siz kaç yaşındasınız. Bence ona ben senin kadar konuşmayı sevmiyorum ama ortak film izleyebiliriz kek börek salata yapalım vs gibi seçenekler sunun. Kimse sizden 24 saat boyunca onunla ilgilenmenizi bekleyemez ? Sizinde elbette sorunlarınız vardır ama bence kardeşinizle güzel baglar kurmak için fırsat

Evet sevmiyorum sanal da sadece yazıyorum yazmak güzel bazen kağıda birşeylerde yazarım bu konuşmayı sevdiğim anlamına mı geliyor😂 az önce yine annem bişey sordu ağzımı açmadım

20 yaşındayım
Önce ki sorduğum soruya cevabımı aldım, yaş konusunda.
Benim beklediğim 14 15 yaş idi ama siz baya büyüksünüz. Küçücük bir çocuğa bu şekil kayı davranılmaması gerektiğini bilecek yaştasınız aslında.
Kardeşiniz sizden sevgi görmediği için sürekli yanınızda olmaya ve varlığını size hissettirmeye çalışıyor. Aslında biraz kendiliğinden ilgi ve sevgi gösterseniz sizi sürekli bunalmayacaktır ama sanırım size de suç bulamayız zira muhtemelen sizde adam akıllı hiç sevgi/ilgi göremediğinizden bu hale gelmişsiniz.

Siz kaç yaşındasınız. Bence ona ben senin kadar konuşmayı sevmiyorum ama ortak film izleyebiliriz kek börek salata yapalım vs gibi seçenekler sunun. Kimse sizden 24 saat boyunca onunla ilgilenmenizi bekleyemez ? Sizinde elbette sorunlarınız vardır ama bence kardeşinizle güzel baglar kurmak için fırsat
20 yaşındayım evet kurmaya çalışıyorum

Önce ki sorduğum soruya cevabımı aldım, yaş konusunda.
Benim beklediğim 14 15 yaş idi ama siz baya büyüksünüz. Küçücük bir çocuğa bu şekil kayı davranılmaması gerektiğini bilecek yaştasınız aslında.
Kardeşiniz sizden sevgi görmediği için sürekli yanınızda olmaya ve varlığını size hissettirmeye çalışıyor. Aslında biraz kendiliğinden ilgi ve sevgi gösterseniz sizi sürekli bunalmayacaktır ama sanırım size de suç bulamayız zira muhtemelen sizde adam akıllı hiç sevgi/ilgi göremediğinizden bu hale gelmişsiniz.
Çocukkende böyleydim yanımda kimseyi istemiyordum şimdide öyle yanımda kimseyi istemiyorum
Aslında bazen oynuyorum daha fazla istiyor buda beni bunaltıyor

kardeşinin arkadaşı yok mu tarzında yorumlar gördüm 9 yaşında erkek çocuğun tabiiki arkadaşı vardır sorun o değil o yaşta çocuklar abla abisine hayran olur vakit geçirmek ister ve o yaşta çocuk meraklıdır sormak öğrenmek ister

sorun konu sahibi kardeşini sevmiyor gibi davranıyor :KK43: bu çok onur kırıcı nasıl kırılıyordur anne baba belliki ilgisiz ben yalnız kaldım kardeşim kalmasın demiyor konu sahibi
parka gidip frisbee oynanır pikniğe gidilir sinemaya gidilir evde film açılır birlikte isim şehir oyunu oynanır falan... paylaşım bile istemiyor konu sahibi asıl problem bu

konuşmayı sevmiyorum diyerek ablalık görevini yapmamak ne zamandan beri normal oldu... bu şekilde devam ederse bir sorunu olduğunda bile asla anlatacak kimsesi olmayacak yalnız bir çocuk ... doğruyu yanlışı gösterecek biri lazım :( sorumluluk sahibi olmak lazım kardeş o.

Kaç yaşındasınız?
Hiç normal değil, konuşmayı sevmeyebilirsiniz ama insan kardeşine böyle davranmamali.
Ebeveynleriniz ne diyor bu tavriniza merak ettim.

Başarı sadece yazılı sınavla olmuyor yalnız. Neyse siz anlamamakta ısrarcısınız, yaşayın görün ne diyeyim
Gayette oluyor.Bu ülkede böyle
Hedefim iyi bir meslek sahibi olup çalışmak bunun içinde sınavlarda başarılı olmam gerek başka birşeye gerek yok.

Kaç yaşındasınız?
Hiç normal değil, konuşmayı sevmeyebilirsiniz ama insan kardeşine böyle davranmamali.
Ebeveynleriniz ne diyor bu tavriniza merak ettim.
20 bişey demiyorlar
Dedikleri zaman siz doğurdunuz siz uğraşın diyorum

:)Benim en küçük kardeşimle aramda 23 yaş fark var o da çok konuşur hep soru sorar ama ben asla onun konuşmasını kısıtlamam oyun oynamak istediğinde oynarım hatta kendim oyuncak alır o oyuncaklarla oyun başlatirim
Oyun oynamayı seven bir yapınız var demek ki. Benim de 3.5 yaşında kızım var ama oyun oynamak çok sıkıcı benim için. Tabi ben onun annesi olduğum için sıkıldığımı belli etmeden canla başla oynuyorum el mahkum :) ama ablasının böyle bir sorumluluğu yok bence, tabi yapsa iyiymiş. 8 kardeşiz yazmış anne baba heralde çocuklara güvenip yaptı bi sürü

Back
X