Konuşmuyoruz ama yardıma ihtiyacı olup olmadığını anlamak için yazmalı mıyım ?

ucanhayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
495
433
23
36
Bir süredir iletişim halinde olduğum biraz biraz da hoşlandığım ve karşımdan da aynı ilgiyi gördüğüm biri vardı hayatımda. Bu kişi ilerleyen zamanlar için benle ilgili ufak ufak plan kurardı. Seni şununla da tanıştırayım şuraya da gidelim gibi… Fakat bir müddet sonra bu adamın bana yansıttığı kişi olmadığını farkkettim bilinçli mi bilinçsiz yaptığını bilmiyorum. sosyal medya paylaşımları çoğunlukla depresif ve kasvetli şeyler içeriyordu. Alkol düşkünlüğü ve gece hayatı da oldukça göze çarpıyordu. Ve ben bu adamdan yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım. Bir kaç sefer nedenini sormaya yeltense de geçiştirmeli bir cevap verdim, çünkü aramızda adı olan bir şey yoktu, hayatını gözlemledim diyemezdim. Artık hiçbir iletişimimiz yok ama ben vicdan yapma aşamasındayım sanırım. İletişimimiz müddetince bana karşı kötü saygısız bir tavrını görmemiştim. Benim yardımıma ihtiyaç duyacağı bir tasarım üzerine çalışıyordu mutlaka desteğine ihtiyacım olut demişti o zamanlar. Çalışmasının nasıl gittiğini soran mesaj atmam gerekir mi insanlık adına. Belki zorlanıyor ama soramıyor olabilir mi diyorum. Yoksa konu sessizce kapanıp gitsin mi ?

Ortadan yavaşça çekilen ben oldum, cevap aradığı sorular olsa da açıklama yapmadım. Yardıma ihtiyacı olsa da soramaz gururundan. Ama atmamak en iyisi bu durumda başlama niyetim yok

Ne gerek var?

Bi erkek görüşmek konuşmak isterse görüşür ulaşır yardim ister kadinlar gibi dolayli yoldan imali olarak beni arasin sorsun demez .bosverin
Ortadan yavaşça çekilen ben olduğum için gururundan sorabileceğini düşünmüyorum. Başlama gibi niyetim yok sadece kariyeri için önemli bir çalışma olduğu için sormalı mıyım bilememiştim. Sormamak en iyisi çünkü adım attım zannedecek denilenlere höre

Görüştüğünüz dönem sizi ondan soğutan,kendinizi geri çekmenizi sağlayan olumsuz yönleri olmuş ki hislerinize güveniyorsanız en doğrusunu yapmışsınız.

Şimdi yazarsanız yardımınızı bahane ettiğinizi,yeniden yeşil ışık yaktığınızı düşünebilir.

Mesajınıza olumlu dönüş yapacaktır,ama daha sonrası diyaloğunuz yeni sizin ilişkinize dayanacaktır.

İçinizde herhangi bir acaba,şans versemiydim,denemekten ne kaybederdim ki gibi duygular yoksa hiç bulaşmanızı önermezdim.

Bariz onunla flortlesmek istiyorsun ve kendinden bile bunu sakınıyorsun. Şahsen birisi benim ilgimi çekmezse banane yahu ne yaparsa yapsın derim. Ya iyilik meleğisin Ya da Canın sıkılıyor

Hislerime güveniyorum. Kötü biri değil ama yaşantı tarzı hayata bakışı bana uygun değil. Hiç atmamak en doğrusu dediğiniz gibi. Çünkü başlayacağımız bir yoL yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…