Konuşmuyoruz ama yardıma ihtiyacı olup olmadığını anlamak için yazmalı mıyım ?

Bariz onunla flortlesmek istiyorsun ve kendinden bile bunu sakınıyorsun. Şahsen birisi benim ilgimi çekmezse banane yahu ne yaparsa yapsın derim. Ya iyilik meleğisin Ya da Canın sıkılıyor
Flörtleşmek gibi düşüncem olsa basıl anlaşılacağımı düşünmezdim heralde. Bir de en ufak umudum olsa hiç tereddüt etmezdim

Ne vicdanı yani bi geçmişiniz bile olmamış ki ilişki anlamında sorunlu hissedesiniz.. başının çaresine bakmıştır. Herkes bakar, biz de bakıyoruz.. gerek yok bence

Ortadan yavaşça çekilen ben oldum, cevap aradığı sorular olsa da açıklama yapmadım. Yardıma ihtiyacı olsa da soramaz gururundan. Ama atmamak en iyisi bu durumda başlama niyetim yok
açıkçası eski sevgilim ayrıldıktan (kendisi yüzünden ayrıldık) sonra iki kere yazdı bana, biri borcunu geri ödemek diğeri de doğum günümü kutlamak için. ilkinde sırf uzatmasın diye ödeme için dahi gerek yok deyip kesip attım. ikincisinde doğum günü mesajı uzatılacak bi mesaj değildi, teşekkürle geçiştirdim. ve ikisini de iletişim kurmak için bahane ettiğini düşündüm yalan yok. borcu bana sormadan da direkt atabilirdi, iban'ım onda vardı. diğeri ise ayrıldığım insanın doğum günü kutlamam ben olsam, garip gelmişti. yani evet, iletişim kurma gayesi olarak algılanması çok normal.

Atmamak en mantıklısı şu durumda, teşekkürler

Bence siz de onunla konuşmayı özlemiş bahane aramış gibisiniz ama ne gerek var ki? Şimdi sorsanız adam ona bir adım attınız sanacak haydi diyelim öyle ama kişi aynı, olaylar aynı olacak sıfıra sıfır elde var sıfır. boşuna yazmayın kapansın gitsin bu defter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…