konuşmuyoruz

Böyle yaparak mutsuzluga mahkum oluyoruz işte sen bir beklenti içine girmişsin ama onun açısından düşününce oda haklı o yüzden geç olmadan gönlünü al.

Senin işin uzamış çocuk ta film izlemiş ne var bunda. Ha trip konusunda hata kimde? İkiniz de haksızsınız. Birbirinizi anlamak yerine problem çıkarıyorsunuz

Belki de filmin ortasında gireceksen gel derken,yarısını kaçırmış olduğunuz için üzülmüştür.Plan yapıp,sizin için bilet alması çok ince bir davranış.Karşılığında beklediği kesinlikle trip değildi,hakettiği de.Ne hödükler duyuyoruz oysa.

nasıl gönlünü alabılırım

Ben olsam yarısında da olsa gider girerdim. Sevgilimin yaninda olurdum. Yazık birlikte sinemaya gitmek istemis adamın hevesi kursağında kalmış.

nasıl gönlünü alabılırım
Özür dilerim.Ben de seninle vakit geçirmeyi çok isterdim.Elimde olmayan nedenlerden geciktim.Nasıldı film,diye başlayın.Siz de bir plan yapın,birlikte vakit geçirmek için bu kez siz gayret edin. Kısacası telafi etmeye çalışın.Burdan bakınca adamcağız hem mağdur,hem de kapris çekiyor.

tamamdır yazıyorum :)

Gereksiz trip atmışsınız. Madem gönlünü almak istiyorsunuz, bu sefer de biletleri siz alın ve onu davet ettin. Bir iki güzel sözle birlikte. Oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…