- 5 Aralık 2022
- 1.255
- 2.809
- 63
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
ay gaza gelip verip veristirmissiniz. yorumunuz icin tesekkurler de adami huzursuz etmiyorum, hadsiz herhangi bir hareketim yok ve kendisi sozlu fln degil, biriyle sevgili bile degil. hos buna ragmen yurumeye fln kalkismam cunku birinin A plani olmak isterim, B degil, tesekkur ederim.Siz o deliliği mutlaka yapacaksınız değil mi? Adam kibarca ve efendice size olmayacağını belirtmiş. Belki de gerçekten konuştuğu biri yok ama sizden de hoşlanmadığı için var demiş de olabilir. Konuştuğu biri olması size niye yeterli gelmiyor? Sözlü-nişanlı olsa, daha evli değil mi demek oluyor bu? Peşinden koşma isteği uyandırıyor vs haddinizi bilin. Adam hayatımda biri var demiş siz hala detay öğrenme peşindesiniz. Size ne, ne hakla detay soruyorsunuz, özel hayata saygı diye bir şey duymadınız kı? Bunu bir erkek yapsa adamı gömeriz burada. Aklında başka biri olması çok yeterli bir neden.
Hiç ışık hareket aksiyon görmemişsiniz, size en ufak imada bile bulunmamış. Durduk yere adamı daha fazla huzursuz etmeyin, siz oda değiştirme diyene kadar sizden önce davranıp kendisi yaparsa şaşırmayın. Çünkü duracak gibi görünmüyorsunuz. Açılma konuşma ok emin olmak istemişsiniz ama reddedildikten sonra durmayı bilin.
Kizlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
Hatirlayaniniz belki olur, ben bir kisiye karsi ilgiliydim. Hatta isyerinde onun ofise gectim. Sizlere kendisi hakkinda daha once de danistim, sagolasiniz beni bir delilik yapmaktan kurtardiniz.
Neyse bugun kendisine acik acik iliskisi olup olmadigini sordum. Zira bu konuda cok ketum. Icgudulerim iliskisi olmasa da konustugu biri var diyordu, oyle de cikti. Iliskisi yok ama konustugu biri varmis. Bakalim ne olacak dedi. Detay soracak oldum, vermeyi reddetti. Ben de konuyu kapadim. Neyse, ogrenmem gerekeni ogrendim zaten.
Uzgun muyum, pek degil. Icten ice biliyordum zaten. Yine de bir burukluk belki.
Tamamen durust olacagim, yine ayni icgudulerim kendisinin beni hos buldugunu da soyluyor ama elbette bu arkadasca da olabilir farkindayim. Zaten bana karsi bir hamlede de bulunmuyor.
Kendisine karsi bu bilgiden sonra bir hamle yapacak degilim.
Ama oda degistirmek, mesafe koymak fln da sacma geliyor.
He niye konu actin derseniz, bu konuda konusmak istedim birileriyle. Arkadaslarima fazla acmak istemiyorum bu konuyu. Kendi kafamda buyutmemek icin. Tamamen arkadasa baglamam lazim cunku. Ama yine de birileriyle konusmak, bir ongoru almak istedim diyelim.
saatler sonra gelen edit: kizlar bi yorum yapin, sansin 0, kafanda sevgilisi var diye kabul et, onu bacin bil fln diyin. cok sacma ama pesinden kosma istegi uyandiriyor, adamin bi tarafini havaya kaldiricam
Seni kadın olarak begendiğini hissediyorsan büyük ihtimal doğrudur.ama seninle ilişki yaşamak istemiyor belli ki.kendince nedenleri var.evet bu saatten sonra kendi işine baksan daha iyi olacak.Kizlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
Hatirlayaniniz belki olur, ben bir kisiye karsi ilgiliydim. Hatta isyerinde onun ofise gectim. Sizlere kendisi hakkinda daha once de danistim, sagolasiniz beni bir delilik yapmaktan kurtardiniz.
Neyse bugun kendisine acik acik iliskisi olup olmadigini sordum. Zira bu konuda cok ketum. Icgudulerim iliskisi olmasa da konustugu biri var diyordu, oyle de cikti. Iliskisi yok ama konustugu biri varmis. Bakalim ne olacak dedi. Detay soracak oldum, vermeyi reddetti. Ben de konuyu kapadim. Neyse, ogrenmem gerekeni ogrendim zaten.
Tamamen durust olacagim, yine ayni icgudulerim kendisinin beni hos buldugunu da soyluyor ama elbette bu arkadasca da olabilir farkindayim. Zaten bana karsi bir hamlede de bulunmuyor.
He niye konu actin derseniz, bu konuda konusmak istedim birileriyle. Arkadaslarima fazla acmak istemiyorum bu konuyu. Kendi kafamda buyutmemek icin. Tamamen arkadasa baglamam lazim cunku. Ama yine de birileriyle konusmak, bir ongoru almak istedim diyelim.
saatler sonra gelen edit: kizlar bi yorum yapin, sansin 0, kafanda sevgilisi var diye kabul et, onu bacin bil fln diyin. cok sacma ama pesinden kosma istegi uyandiriyor, adamin bi tarafini havaya kaldiricam
Lütfen ben ettim siz etmeyinKizlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
Merakli melahatim da ondan. Ne garip soru. Sohbet esnasinda sormustum devam sorusu da sordum yani.Neden detay öğrenmeye çalıştınız? adam zaten konuştuğum var demiş, detay öğrenseniz ne değişecek. peşinden koşma isteği ne demek bilmiyorum, konuştuğum var diyen adamın nasıl peşinden koşacaksınız mesela?
Lütfen ben ettim siz etmeyinSizi kazanmak adına savaşmayanı sizinle ödüllendirmeyin, kaldı ki davetkar olanda siz HİÇ olmayın. Erkeklerin beyni milyon yıllar önceki avcılık sistemiyle aynı çalışıyor hâlâ, oklarını alıp dağ bayır hayvan avlayıp önüne seren siz olursanız roller değişir ,kıymetiniz SIFIR.
Sizin adımınızla başlayan ilişki zamanla koşmanıza sebep olacak,çok yıpratıcı.
uzağım sanırım, biri konuştuğum var derse hem de hoşlandığım biri detay falan sormam. zaten bir şekilde reddedilmişim. refleks olarakta peşinden koşma isteği asla oluşmaz, aniden soğuma ve uzak durma refleksi oluşur o yüzden anlayamadım galiba.Merakli melahatim da ondan. Ne garip soru. Sohbet esnasinda sormustum devam sorusu da sordum yani.
Kosmayacagim diger mesajlarda da dedigim gibi refleks olarak oyle hissetmistim. Bu kadar mi psikolojiye uzaksiniz.
Evet, çok haklısınız. Çok teşekkürler.
Kalbinizi kırmak için yazılmış bir yorum değil bence, yorum yapan kişi daha da kalbinizin kırılmamasi için yazmış bunu.ay gaza gelip verip veristirmissiniz. yorumunuz icin tesekkurler de adami huzursuz etmiyorum, hadsiz herhangi bir hareketim yok ve kendisi sozlu fln degil, biriyle sevgili bile degil. hos buna ragmen yurumeye fln kalkismam cunku birinin A plani olmak isterim, B degil, tesekkur ederim.
ayrica adama acilmadim, bu da nereden cikti?
adam ya asiri sevecen, sicakkanli vs biri ve ben fazla yalniz oldugum icin begenisi var zannediyorum ya da evet gercekten begenisi var. ama nedeni ne olursa olsun harekete gecmedi ve ben bence benim icin harekete gecen birine layigim.
sadece bu durumu, onceden hissetmis olsam da yeni acik olarak ogrendim ve duygularimla bogusuyorum. dertlesmek ve birilerinin bana bunlari hatirlatmasini istemistim. cirkin imalara maruz kalmayi degil.
Burada bir kizla iyi arkadaslar, kizin da sevgilisi var. biraz once gozumun onunde sarildilar. kiz da adami omzundan optu. bana bir soguk dus etkisi.... ama iyi oldu sanirsam.Kalbinizi kırmak için yazılmış bir yorum değil bence, yorum yapan kişi daha da kalbinizin kırılmamasi için yazmış bunu.
Çoğu kişi de size aynı şeyi söylüyor aslında.
" sizinle olmak istemiyor". Üzücü ama durum bu. Birinden çok hoşlandığımızda kabul etmek zor geliyor bunu, o kişinin değeri gözümüzde gereksiz yere büyüyor. Halbuki sizinle gerçekten ilgilenmeye başladığında ilginiz kısa sürede bitebilirdi. Bu acidan bakın bir de. Yani bu sizinle alakalı bir durum.siz ona değer yukluyorsunuz , cunku onun kalbinde olmamak sizi üzüyor. Beğenen erkek ,hoşlanan erkek peşinden koşar. Kolay kolay pes etmez erkekler. Yaratılış böyle. Sevgilisi olsa bile başka kadınların da ilgisi hoşuna gider. Evet sizi güzel de bulmuş olabilir. Önceki konunuzu okumadım, ama net olarak şunu söyleyebilirim ki çok az erkek bu fırsatı kaçırır. Sevgilisi olsa bile güzel bir kız ondan hoslaniyorsa ,( emin olun bu bakislarinizdan bir anlık heyecaninizdan bile anlasilir) ona sırtını dönmez. Hoşuna gider ve ilgi gösterir.
Hoslansaydi bunu yapardı emin olun. Erkeklerin çoğu böyle cubku. Ve bu sizi mutlu eder miydi? Öyle birine güvenebilir miydiniz. Ve diyelim ki Sevgilisi yok. Değişen nedir ? Çoktan sizinle zaman geçirmek için çaba harcamaya çalışırdı. Ben de mesafe koyduğunu düşünüyorum. Gerçekten Sevgilisi varsa ve bu yüzden mesafe koyuyorsa size cizgi ve sinir cizmisse esaslı bir erkekmiş. Helal olsun. Size de kendi yolunuza bakmak düşüyor. Mutluluğunuz için. Eğer Sevgilisi yok ve hala acılmiyorsa yine yolunuza bakmalısınız. Yani bu hikayede size düşen kendi yolunuza bakmak, ve sizden vazgecmeyecek sizi çok sevecek bir insana rastlayacqfiniz güzel günleri düşünmek. Hak ettiğiniz de bu zaten , mutlu olmak.
Sizde bir sorun yok ,şimdi hersey daha da netleşti. İnsanlar çok garip ve rahatlar. Ben size hak veriyorum bu konuda. Siz o kız kadar rahat değilsiniz, (sevgilisini takmayan iki kişi bunlar demek ki ) o yüzden size gelmemiş de olabilir. Boş verin bence bu adamiBurada bir kizla iyi arkadaslar, kizin da sevgilisi var. biraz once gozumun onunde sarildilar. kiz da adami omzundan optu. bana bir soguk dus etkisi.... ama iyi oldu sanirsam.
ya ben mi cok katiyim yoksa insanlar mi cok rahat anlamiyorum. bu nasil arkadaslik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?