buyuk bi ihtimal oyle ama ilk bastaki yaklasma tarzi cok farkliydi bi anda nisanlim var benim aslinda tepkisi cok sasirtti düşündürücü19 yaşında biriyle 28 yaşındaki kişinin düşünceleri hayata bakış açıları asla aynı değildir. 28 olan erkek bile olsa değildir. Nişanlısı olmasına rağmen heyecan arayan bi tipmiş seni de yaşın gereği kolay manipüle ederim diye seçmiş muhtemelen
bi anda guzel giden iliskinizde karsi tarafin nisanlisi oldugunu ogrenmeniz sizin icin cok normal karsilaniyo herhaldene yapacağını bilmiyorsan tamam o zaman
19 yaşında nelerle uğraşıyorsun, aile baskısı yalan, seni sevdiği yalan... Engelle grç.oncelikle selam buraya yazmak hic aklima gelmemisti ama artik ne yapacağımı gercekten bilmiyorum lutfen dinlerken yargilamayin. bahsetcegim olaydaki şahısla bi yabanci dil gelistirme uygulamasinda tanistik. ben 19 yasindayim bu şahısta 28 yasinda ilk baslarda asla o gozle baktığım biri degildi zaten. karsilikli olarak eklestikten sonra beni cok begendigini yok hayalindeki kiz olduğunu cok şaşırdığını normalde uygulamayi dil gelistirmek icin kullandigini ama beni gorunce cok etkilendigini tanismak istedigini soyledi. bende dedigim gibi aramızdaki cok yas farkindan dolayi olmicagini ama normal sohbet etmek icin konuşabileceğimizi soyledim ama yalanda yok begendigim biriydi,fazla uzatmadan kisacasi beni zamanla kendine bagladi burda oturmuyodu ama yakin sehirlerdeydik o kocaelindeydi sık sık istanbula geliyodu bi kac kere gorustuk ve etkilendim konusmamiz ciddilesti sevgili falan olduk bi gün bana bisey itiraf edecegini soyledi 1 yillik nisanlisi oldugunu söyledi tabi duyunca şok oldum inanmadim kizin hesabini at dedim atmadi senden vazgecemem ama senden de bunu saklayamam dedi senden cok hoslaniyorum cok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama ailemin zoruyla da evlenmem gerekiyo diyo ne yapacagimi gercekten bilemiyorum beni kendine o kadar cok bağladı ki bi yandan kizin kim oldugunu ogrenip ona gercekleri anlatmak istiyorum ama bunu nasi yapicam hic bir fikrim yok kim oldugunu soylemiyo kendi hakkinda hic bi zaman net konusmazdi zaten habire beni birakamicagini cok farkli oldugumdan bahsediyo manipule etmeye calisiyo ama bi turlude ne yapacağım hakkinda en ufak bi fikrim dahi yok ayrica kızın bunu ogrenmeye tabiki hakki var ona nasil ulasacagimida bilmiyorum hesabinda hic kiz yok 2 tane hesap kullandigindan şüpheleniyorum
Farklı biri gibi davranmak çok zor değil ki. Gözünü boyamış işte sen de inanmışsınbuyuk bi ihtimal oyle ama ilk bastaki yaklasma tarzi cok farkliydi bi anda nisanlim var benim aslinda tepkisi cok sasirtti düşündürücü
Konuştuğum çocuk yazmış bir de. Ne çocuğu be kazık kadar herif. Sen daha çocuksun ama. Herif bildiğin şark kurnazı. Öbürüyle evlenip bunu yedek lastik yapacak.Kocaman adam ve aile zoru hahahhahahah seni cepleyecek demek ki yaşıtın biri buluvereydin ya bunu olgun biri sanıyorsan sünepe abazanın teki o kadına bunu yapan sana yapmaz mı sanıyorsun? Tiksindim
Evet 30 de kazık kadar erkek. Yani varya Allah bunları bildiği gibi yapsın o yaşta kızla ne gibi bir paylaşım yapabilirsin ki kafa yapıları bile ayrıdır.Konuştuğum çocuk yazmış bir de. Ne çocuğu be kazık kadar herif. Sen daha çocuksun ama. Herif bildiğin şark kurnazı. Öbürüyle evlenip bunu yedek lastik yapacak.
Kıza söylesen nolacak. Adam senin için "bana takıntılı hayatsız bir kız çocuğu" diyip geçecek.
Tekrar kursa git bu sefer genç ve utangaç biriyle sen aynı taktiği kullanarak tanış .
Çivi çiviyi söker.
Adamın ekmeğine yağ sürmüş olacak. "Kız benim için intihar etti yaşı benden küçük ondan mecbr kaldım" dese yeterli.3. Kadın moduna düşmek ne kötü bide kızla mı muhatab olacak ya. O ibiş çekirdek Cola modunda olur. Cibiliyetsiz.
Adamın ekmeğine yağ sürmüş olacak. "Kız benim için intihar etti yaşı benden küçük ondan mecbr kaldım" dese yeterli.
Sonrası şöyle;
Adama inanmayın, nişanlısına ulaşmaya çalışmayın, kendi yolunuza bakın.oncelikle selam buraya yazmak hic aklima gelmemisti ama artik ne yapacağımı gercekten bilmiyorum lutfen dinlerken yargilamayin. bahsetcegim olaydaki şahısla bi yabanci dil gelistirme uygulamasinda tanistik. ben 19 yasindayim bu şahısta 28 yasinda ilk baslarda asla o gozle baktığım biri degildi zaten. karsilikli olarak eklestikten sonra beni cok begendigini yok hayalindeki kiz olduğunu cok şaşırdığını normalde uygulamayi dil gelistirmek icin kullandigini ama beni gorunce cok etkilendigini tanismak istedigini soyledi. bende dedigim gibi aramızdaki cok yas farkindan dolayi olmicagini ama normal sohbet etmek icin konuşabileceğimizi soyledim ama yalanda yok begendigim biriydi,fazla uzatmadan kisacasi beni zamanla kendine bagladi burda oturmuyodu ama yakin sehirlerdeydik o kocaelindeydi sık sık istanbula geliyodu bi kac kere gorustuk ve etkilendim konusmamiz ciddilesti sevgili falan olduk bi gün bana bisey itiraf edecegini soyledi 1 yillik nisanlisi oldugunu söyledi tabi duyunca şok oldum inanmadim kizin hesabini at dedim atmadi senden vazgecemem ama senden de bunu saklayamam dedi senden cok hoslaniyorum cok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama ailemin zoruyla da evlenmem gerekiyo diyo ne yapacagimi gercekten bilemiyorum beni kendine o kadar cok bağladı ki bi yandan kizin kim oldugunu ogrenip ona gercekleri anlatmak istiyorum ama bunu nasi yapicam hic bir fikrim yok kim oldugunu soylemiyo kendi hakkinda hic bi zaman net konusmazdi zaten habire beni birakamicagini cok farkli oldugumdan bahsediyo manipule etmeye calisiyo ama bi turlude ne yapacağım hakkinda en ufak bi fikrim dahi yok ayrica kızın bunu ogrenmeye tabiki hakki var ona nasil ulasacagimida bilmiyorum hesabinda hic kiz yok 2 tane hesap kullandigindan şüpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?