Konustugum cocugun nisanlisi varmis..?

Konuştuğun kişi çocuk değil, 28 yaşında adam.
29 yaşında adamin 19 yaşında ve genç kızla ne işi olur?!
Nişanlıyım diyen adamla neden hâlâ gorusuyorsun?!
Ayrica nişanlı değil, evli olma ihtimalini de gozonunde tut
Seni kullanmasina ve manipüle etmesine izin verme.

Ne yaparsınız bilmem de, ne yapmaniz gerektiği belli.Gonul bu ota da b.ka da demişler.B.ka basınca ne yaparsınız mümkün olduğunca bulasani temizler yolunuza devam edersiniz değil.mi ? Başka seçenek yoktur çünkü.Heh işte şu an aynı durumdasınız.

Bakın !! Bana aşık ,ondan nişanlısını aldattı ; bana sadık kalır demeyin.Aldatma tamamen karakter meselesidir.Kaldi ki adamın sizinle yola çıkmaya niyeti de yok nisanlisiyla evleneceğini söylemiş.

Adam seni kullaniyor anlamamak icin niye direniyorsunuz. Insanlarin lafina degil yaptiklarina bak. Adam nisanlisini aldatiyor seninle. Ne kadar asaglayici ve basit bir durum.

Kuzucum ne yapacağımı bilmiyorum demişsin ama yapacağın şey acil bir şekilde iletişimi bitirmek.Adam yalancı ahlaksız adi herifin teki.Birincisi nişanlısı olan birinin başkasıyla konuşması (hem de yaş olarak çok küçük biriyle )ahlaksızlık.Ayrıca nişanlı da değil bence.Ya başından def etmek için böyle bir yalan söylüyor ya da evli.Yüksek ihtimal evli.Nişanlıysa bile başkasıyla tanışmak istemesi mide bulandırıcı

bi anda guzel giden iliskinizde karsi tarafin nisanlisi oldugunu ogrenmeniz sizin icin cok normal karsilaniyo herhalde
İlişki karşı taraf için güzel gitmiyormuş demek ki canım benim.Seninle devam etmek istemediği için ailemin zoruyla evleniyorum yalanını uydurdu.Hangi devirdeyiz.Kim kimi zorla evlendirebilir.

Konudan anladığım kadarıyla kızı düşündüğünüz falan yok sizin amacınız nişanı bozup size dönmesini sağlamak. Herşey net bir şey ortadayken hala devam ediyorsunuz sadece buda değil herşeye asla olmaz diyip ısrar yön verende sizsiniz. Özgünüp hiçte manipüle olmuyorsunuz.

Öncelikle bu çocukla iyi geçinip arayı iyi tut. Eğer iki numarası yoksa Getcontact uygulamasını yükle istersen bir kereliğine premium üye ol ve onu nasıl kaydettiklerine bak. İllaki isim soyisim ile kaydeden biri vardır. Oradan bulursun gerçek adını falan. Ayrıca zaten arada çok yaş var baştan kabul etmen yanlış. Ha bir de bu devirde zorla evlendirilmek diye bir şey kalmadı. Hadi kız olsa anlarım ailesi zorlamıştır falan ama erkeğe istemediğin bir şeyi asla yaptıramazsın geç orayı yani. Bir de eğer hiç bir şey bulamazdan 118 80 falan arayıp ailesel bilgilerine ulaşabilirsin

Bu zamanda aile baskısı ile evlilik mi kaldı? Hele ki bu erkekse. Diyelim ki öyle ailesine karşı koyamayacak kadar zayıf bir erkek sizi mutlu edebilir mi? Ne kadar bağlanmış sevmiş olursn ol kendine saygın varsa ayrılmak zorundasın. Belki dediği doğru, belki senden ayrılmak için bir taktik ne olursa olsun! Farz etki yanlış, kötü bir insan girmiş oldu hayatına ve doğru insanı bulmak için, iyi insanın değerini bilmek için, geri kalan hayatımızda dersler çıkarmak için bir deneyim tecrübe oldu diyerek önüne bakmalısın. Tüm bunlara rağmen devam etmek senin değerinden kaybettirir. Onun hayatında ikinci kadın olmayı kabul etmişsin demektir

Bazen var ya yaşlarınızı değilde IQ sayınızı söylüyorsunuz gibi geliyor. Eski nesil olsanız derdik ki bişey görmemiş daha gözü açılmamış yazık kıza ama yeni nesil şeytana pabucunu ters giydirir 19 yaş ne. Gerçekten akıl tutulması. Bana göre siz nişanlısıyla ayrılsın benle olsun hesabındasınız kendinize destek arıyorsunuz.
Ne yaparımlık bir sorun değil yani bu. Direkt her yerden engeller hayatımda tozunu bırakmam. Başka kadın beni ilgilendirmez becerebiliyorsa kendi yakalasın karaktersiz zaten kendini belli eder.

buyuk bi ihtimal oyle ama ilk bastaki yaklasma tarzi cok farkliydi bi anda nisanlim var benim aslinda tepkisi cok sasirtti düşündürücü

Maşallah her şeyi düşünüyorsunuz ama nişanlı adamdan ayrılmayı bir türlü düşünemiyorsun. Adamla konuşmaya devam ediyorsun buda durumdan gayet memnunum olduğunu açıklıyor. Adamdan ayrılmadan da nişanlısından ulaşıp ayırmaya çalışıyorsun. Gerçekten çok iyi niyetlisiniz!!!

Son düzenleme:
Geçenlerde bir yerde okumuştum ya da izlemiştim, karısını aldattığı metresiyle evlenen erkek sayısı düşükmüş. Genelde yeni adaylar buluyorlarmış. Çünkü metresi onunla birlikte olup yuvasını yıktığı için suçluyormuş ve ahlaksız olarak görüyormuş. Bende hayatımda buna uyan çok örnek gördüm. Hatta bu sitede de denk geliyorum, karısını bir dişi sinekle aldatmadığı kalmış ama karısı boşanalım deyince ayaklarına kapanıyor erkekler. Çok ilginç bir cins yani.

Konu sahibi, 28 yaşında bir erkeğin zorla evlendirileceğini düşünüyorsan elimde sana uygun bir köprü var. Hadi evli adamların karısı, çocuğu, nafaka, mal ayrımı sorunu var bunun nesi var. İstiyorsan eğer maddi manevi cinsel olarak sömürülmek buyur git. Benim tahminim ya aç gözlü bir erkek ya da evleneceği kişi cinsellik istemiyor, bu da evlenene kadar serbestim diye geziyor. O kız onun önceliklisi, hele bir ulaşmayı dene. Bu kadar saf olmayın.

Sen şimdi ergen aklınla sevilen ve seçilen kadın olduğunu düşünüyorsun belki ama o iş öyle değil. Hiçbir erkek şu devirde zorla evlenmez. Hele hele 28 yaşında kocaman adam bu. Baya bile isteye yanında duruyor nişanlısının sen de basit bir macerasın onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…